<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Testing regional campaign

Lorem ipsum dolor sit amet purus fringilla id phasellus scelerisque pharetra. Purus magna congue porta fusce turpis condimentum consectetur. Eiusmod euismod sapien fermentum magna platea libero mauris.

Lorem ipsum dolor sit amet purus fringilla id phasellus scelerisque pharetra. Purus magna congue porta fusce turpis condimentum consectetur. Eiusmod euismod sapien fermentum magna platea libero mauris.

Määräaikainen matkavakuutus sekä yli kolme kuukautta kestävän matkan vuoksi otettu jatkomatkavakuutus voidaan ennen matkan alkamista irtisanoa, jos et koronapandemian vuoksi lähde ollenkaan aiemmin varaamallesi matkalle. Tässä tilanteessa voimme palauttaa vakuutusmaksun kokonaisuudessaan. Pyynnön vakuutuksen irtisanomisesta voit lähettää viestillä kirjautumalla LähiTapiolan verkkopalveluun.
Jos sinulla on jatkuva matkavakuutus, voit halutessasi irtisanoa vakuutuksen aikaisintaan kuluvasta päivästä. Tällöin voit saada palautusta vakuutusmaksusta jäljellä olevalta vakuutuskaudelta.

Mikäli sinulla on yrityksen ottama matkustaja- tai komennusvakuutus, on mahdollista, että vakuutus sisältää evakuointiturvan. Tarkista vakuutuksen sisältö yrityksen yhteyshenkilöltä.

LähiTapiolan työkyvyttömyysvakuutuksesta maksetaan päivärahaa valitun omavastuuajan jälkeen sairauden tai vamman aiheuttamasta työkyvyttömyydestä eli sairauslomasta. Omavastuuaika on yleensä vähintään 21 vuorokautta. Jos vakuutettu itse sairastuu koronavirukseen ja sairausloma kestää yli valitun omavastuuajan, korvaus maksetaan normaalisti. Korvauksen maksamisen edellytyksenä on lääkärintodistus sairauslomasta. Jos vakuutettu joutuu karanteeniin ilman sairastumista, ei työkyvyttömyyspäivärahaa makseta.

Henkivakuutuksen korvauksenmaksuun ei liity rajoitusta koronaviruksesta ja korvaukset maksetaan vakuutuksen ehtojen mukaisesti.

Pääsääntöisesti vakuutuksista ei makseta korvausta menetetyistä ansoista lapsen sairastumisen vuoksi. Lapsen vakavan sairauden turvasta maksetaan päivärahakorvausta, jos sairastuminen on vaatinut sairaalahoitoa. Korvauksenmaksun edellytyksenä on yli 12 tuntia kestänyt sairaalahoito. Korvaus maksetaan tällöin sairaalassaolopäiviltä ja sen jälkeiseltä lapsen sairausloma-ajalta. Lapsen sairausloma-ajalla tarkoitetaan lääkärin määräämää jatkohoitoa, jonka aikana lapsi ei ole kykeneväinen osallistumaan normaaliin päivittäiseen toimintaan kuten käymään koulussa tai päiväkodissa.

Koronarokotuksella ei ole vaikutusta kuolemanvaravakuutuksen korvattavuuteen. Sopimukseen sisältyy vakuutusturvaa voimassaolevan vakuutuskirjan ja vakuutusehtojen mukaisesti.


Jos koronarokotus aiheuttaa sairauden, jonka vuoksi vakuutettu tulee työkyvyttömäksi, työkyvyttömyysvakuutuksesta korvataan työkyvyttömyyspäiväraha omavastuun ylittäviltä osin voimassaolevan vakuutuskirjan ja vakuutusehtojen mukaisesti.

Jos koronarokotus aiheuttaa sairauden, jonka vuoksi vakuutettu tulee pysyvästi työkyvyttömäksi, pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksesta korvataan aiheutunut pysyvä työkyvyttömyys voimassaolevan vakuutuskirjan ja vakuutusehtojen mukaisesti.