<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Arvonnan säännöt

Voit tutustua arvonnan sääntöihin alta.

 1. 1.

  Arvonnan järjestäjä:
  LähiTapiola Länsi-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö (jäljempänä LähiTapiola Länsi-Suomi), Gallen-Kallelankatu 9 A, 28100 Pori.

 2. 2.

  Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä:
  Arvontaan osallistuvat kaikki LähiTapiola Länsi-Suomesta autovakuutuksen ajalla 10.1.–18.2.2024 ostaneet. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

 3. 3.

  Arvontaan osallistuminen:
  Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka ostavat henkilöauton kaskovakuutuksen tai liikennevakuutuksen LähiTapiolan verkkokaupasta arvonta-aikana, eikä heiltä löydy voimassa olevaa kaskovakuutusta tai liikennevakuutusta vakuutettavalle ajoneuvolle LähiTapiolassa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. LähiTapiola-ryhmän työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta.

 4. 4.

  Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen:
  Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 26.2.2024 mennessä. LähiTapiola Länsi-Suomi maksaa arpajaisveron. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Emme julkaise voittajan nimeä ilman voittajan suostumusta.

 5. 5.

  Palkinnot:
  Arvomme yhden autohuollon (arvo enintään 300 euroa) osallistuneiden kesken. Palkinto “autohuolto” tarkoittaa 1) polttomoottoriauton kuntotarkastusta sekä öljyn- ja öljysuodattimenvaihtoa tai 2) sähköauton kuntotarkastusta sekä raitisilmasuodattimen vaihtoa. LähiTapiola Länsi-Suomi valitsee yrityksen, joka suorittaa huollon voittajan asuinpaikan perusteella. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai toiseksi tuotteeksi.

 6. 6.

  Arvonnan järjestäjän vastuu:
  LähiTapiola Länsi-Suomi rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

 7. 7.

  Henkilötietojen käsittely:
  Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä kotiosoite ja asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

 8. 8.

  Yleistä säännöistä:
  Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.