Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Varsinais-Suomi

Tervetuloa oman alueyhtiösi, LähiTapiola Varsinais-Suomen sivuille! Meidän tehtävämme on varmistaa, että elämäsi tärkeimmät asiat on turvattu oikealla ja riittävällä tasolla. Omistajiamme ovat kaikki asiakkaamme. Se antaa meille mahdollisuuden elämänturvatekojen tekemisen kotiseudullamme.

Suositut toimistotapahtumat jatkuvat syksyllä 2022. Lue alta lisää ajankohtaista-palstalta.

Ajankohtaista

Syksyllä 2022 suositut toimistotapahtumat saavat jatkoa. Tervetuloa!

LähiTapiola VS toimistopäivät

Toimistotapahtumat syksyllä 2022

Järjestämme toimistopaikkakunnillamme maksuttomia tapahtumia asiakkaidemme iloksi ja kotiseutumme piristykseksi. Toimistoillamme sinua palvelevat aina tutut kasvot ja tapahtumissa pääset tutustumaan paikallisiin elämänturvaajiin mukavan ohjelman parissa.

Naantali 5.10. klo 13-18, osoitteessa Tullikatu 10

Jäikö alkuvuoden omistaja-asiakasetu käyttämättä ja sammutin tarkastamatta? Ei hätää. Naantalin toimistopäivässä pääset tarkastuttamaan sammuttimesi maksutta. Elämänturvaaja-veneilijä Opan vinkistä kannattaa myös ottaa vaarin: veneen sammuttimen voi ensi kesää silmälläpitäen tarkastuttaa jo nyt!
Tule moikkaamaan toimistomme elämänturvaajia Mariannaa ja Dimiä. Paikalla on myös sijoitusasiantuntijamme Joakim, jolta voi kysellä vastuullisen sijoittamisen mahdollisuuksista.
Tarjolla on makkaraa suoraan elämänturvaajamme Jarkon grillistä tarjoiltuna ja pienempää väkeä olemme huomioineet onnenpyörällä ja ilmapalloin. Voit myös osallistua arvontaan. Nähdään Naantalissa!

Raisio 7.11. klo 10-17, Kauppakeskus Mylly

Raision Myllyssä sijaitsevan toimistomme tapahtumapäivä ajoittuu marraskuulle. Tule juttelemaan toimistomme hyväntuulisen kolmikon Lauran, Halwestin ja Kallen kanssa! Paikalla on myös monelle Kauppakeskus Myllyn kävijälle tuttu elämänturvaajamme Jouni. Poikkea kahville tai käy vaikka vain pikaisesti osallistumassa arvontaan, jollet ehdi pidemmäksi aikaa pysähtyä.

Myös täällä pienempi väki voi pyöritellä onnenpyörää ja jaossa on ilmapalloja - sekä ehkä jotain pientä makeaakin! Tervetuloa Raision toimistolle!

Mynämäki 8.12. klo 10-17, Keskuskatu 32

Mynämäen toimistolla järjestetään Wirmon Marttojen toimesta kranssipajat. Pajoihin otetaan ilmoittautumisia vastaan ja ilmoittautumislinkki päivitetään tähän myöhemmin. Tarjolla on myös joulupuuroa klo 11-13 ja glögi sekä piparitarjoilu koko päivän. Pienelle väelle luvassa yllätys! Tervetuloa Mynämäen toimistolle moikkaamaan Mariannaa ja Dimiä sekä muita elämänturvaajiamme!


Arvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT: Voita 500 euron lahjakortti lemmikkieläinliikkeeseen!

Palkinto: Arvomme osallistujien kesken 500 euron lahjakortin Turussa sijaitsevaan Lemmikkieläinkeskus Zoojattareen. Lahjakortin voi käyttää kaikkiin Zoojattaren valikoimissa oleviin tuotteisiin.

Kilpailun järjestäjä: LähiTapiola Varsinais-Suomi, Yliopistonkatu 14 a, 20100 Turku

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä: 1.10.-31.10.2022

Kilpailuun osallistuminen: Kilpailuun osallistuvat kaikki verkossa kilpailun voimassaoloaikana lemmikkivakuutuksen ostaneet henkilöt. LähiTapiolan työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan.

Voittajille ilmoittaminen: Arvonta suoritetaan ti 1.11.2022 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.


Olemme talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää

Monille tärkeintä elämässä on läheisten turvattu elämä. Kun tuntee olonsa turvatuksi, uskaltaa elää enemmän, täydemmin. Ja täyttä elämää eläessä onnellisuuskin on lähempänä. Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää.

Lue lisää elämänturvasta

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut ma-pe 8-17, la 9-15
02 524 1000
TerveysHelppi 7-23
0206 1000
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531