Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Varsinais-Suomi

Tervetuloa oman alueyhtiösi, LähiTapiola Varsinais-Suomen sivuille! Elämäntehtävämme on turvata sinun elämääsi. Turvaamme arkeasi riskien varalta, mutta autamme myös ennaltaehkäisemään turvallisuuteesi, terveyteesi ja talouteesi liittyviä ikäviä tilanteita. Omistajiamme ovat kaikki asiakkaamme. Se antaa meille mahdollisuuden elämänturvatekojen tekemisen asiakkaidemme kotiseudulla.

Toimistomme palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti 3.5. lähtien. Voit tarkistaa aukioloajat alla olevasta valikosta.

Ajankohtaista

Etu omistaja-asiakkaillemme: maksuton sammutintarkastus

Milloin käsisammutin pitää tarkastaa?

Käsisammutin on tarkastettava vähintään vuoden välein, jos sammutin säilytetään alttiina kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle. Kodin sisätiloissa pidettäville käsisammuttimille riittää kahden vuoden välein tehty tarkastus, jonka tekee valtuutettu sammutintarkastaja. Oman sammuttimesi seuraavan tarkastusajan näet sen kylkeen liimatusta tarrasta.

Maksuton sammutintarkastus omistaja-asiakkaillemme - näin saat edun käyttöösi:

Turussa ja Loimaalla sijaitsevat yhteistyökumppanimme tekevät sammutintarkastuksia elokuun loppuun saakka ja voit piipahtaa paikalla kun sinulle sopii. Lisäksi Paimiossa sijaitseva kumppanimme tarkastaa sammuttimia neljänä ennalta sovittuna päivänä. Tarkemmat ohjeet löydät alta. Tutustuthan niihin huolella ennen tarkastuspaikalle saapumista.

Ohjeet:


Saat tarkastuksen maksutta näyttämällä kumppanillemme LähiTapiola Varsinais-Suomesta saamaasi sähköpostiviestiä tai tekstiviestiä sammutintarkastuksista. Voit viedä kaikki taloudestasi tai yrityksestäsi löytyvät sammuttimet kerralla tarkastettavaksi.

Merkitse sammuttimeen oma nimesi ja puhelinnumerosi ennen tarkastusta. Jos liikkeessä on ruuhkaa, voit jättää sammuttimesi erikseen merkatulle alueelle liikkeen ulkopuolelle ja sopia noudosta erikseen.

Tarkastusaika: elokuun loppuun saakka, pl. Paimion tarkastuspiste, joka on avoinna sovittuina päivinä.

Turku: Sammutinhuolto Ketonen Oy (ent. Rauplan)

 • ark. 7.30-16, voit piipahtaa paikalla kun sinulle sopii
 • Osoite: Salvumiehenkatu 10, 20320 Turku
 • Lisätietoja: huhti-toukokuussa 044 712 1649 (Lasse Kujala), kesä-elokuussa: 040 164 4190 (Ville Virtanen)

Loimaan Lukko Oy, Loimaan Sammutinhuolto

 • ark. 9-17, la 9-13, voit piipahtaa paikalla kun sinulle sopii
 • Turuntie 7, 32200 Loimaa
 • p. 02 769 2200

Paimio: PK Sammutinhuolto

 • Sähköyhtiöntie 4, 21530 Paimio
 • p. 040 900 4069

Paimion tarkastuspiste avoinna:

 • to 22.4. klo 16-19
 • la 24.4. klo 10-14
 • to 6.5. klo 16-19
 • to 20.5. klo 16-19

Tarkastuspaikoilla pyydämme tarvittaessa huomioimaan terveysviranomaisten antamat ohjeet, kuten esimerkiksi turvavälin pitämisen muihin ihmisiin.

Turvallista kesää!


Elämänturvatekoja Varsinais-Suomessa

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiola Varsinais-Suomen omistajia ovat kaikki asiakkaamme. Se antaa meille mahdollisuuden elämänturvatekojen tekemisen asiakkaidemme kotiseudulla. Voit vaikuttaa suoraan oman alueesi hyväksi äänestämällä yhteensä 25 000 euron LähiLahjoituksen saajia!

Klikkaa tästä linkistä ja pääset äänestämään LähiLahjoituksen saajia.


Arvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT: Ilmianna elämänturvateko - voita hotelliyö Börsissä kahdelle! (1.11.-30.11.2021)


Palkinto: Arvomme yhteystietonsa jättäneiden kesken kahden hengen hotelliyön Junior Suitessa uudessa Scandic Hamburger Börsissä Turussa. Palkinnon arvo on 300 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi ja LähiTapiola vastaa arpajaisverosta.

Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Varsinais-Suomi, Yliopistonkatu 14 a, 20100 Turku

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: 1.11.-30.11.2021

Arvontaan osallistuminen: Arvontaan voi osallistua sähköisellä arvontalomakkeella osallistumisaikana, joka löytyy klikkaamalla tätä linkkiä. LähiTapiolan työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan.

Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen: Arvonta suoritetaan ti 7.12.2021. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

ARVONNAN SÄÄNNÖT: Voita koiravakuutus vuodeksi! (4.10.-31.10.2021)

Palkinto: Arvomme yhteystietonsa jättäneiden kesken koiravakuutuksen maksutta 12 kuukaudeksi sillä edellytyksellä, että voittajan koira voidaan vastuuvalintaehtojen puitteissa vakuuttaa LähiTapiola Varsinais-Suomessa. Jos voittajalla on jo koiravakuutus meillä, saa hän vakuutuksensa seuraavasta pääeräkuukaudesta eteenpäin maksutta 12 kk ajaksi. Mikäli koiravakuutusta ei voida voittajalle myöntää, saa hän vakuutusmaksun verran alennusta muista vakuutusmaksuistaan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi ja LähiTapiola vastaa arpajaisverosta.

Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Varsinais-Suomi, Yliopistonkatu 14 A, 20100 Turku

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: 4.10.-31.10.2021

Arvontaan osallistuminen: Arvontaan voi osallistua sähköisellä arvontalomakkeella osallistumisaikana, joka löytyy klikkaamalla tätä linkkiä. LähiTapiolan työntekijät perheenjäsenineen eivät saa osallistua arvontaan.

Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen: Arvonta suoritetaan ma 1.11.2021. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.


Olemme talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää

Monille tärkeintä elämässä on läheisten turvattu elämä. Kun tuntee olonsa turvatuksi, uskaltaa elää enemmän, täydemmin. Ja täyttä elämää eläessä onnellisuuskin on lähempänä. Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää.

Lue lisää elämänturvasta

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut ma-pe 8-18, la 10-15
02 524 1000
TerveysHelppi 7-23
0206 1000
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531