Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Savo

  • Pielavesi
  • Puistotie 20
  • 72400 PIELAVESI
Puh.
017 684 4000
Palvelumme S-marketin ständillä suljettu toistaiseksi. Palvelemme ensisijaisesti puhelin- ja verkkopalvelussa.

Ajankohtaista

Hole in one turva

Edun saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 017 684 4000. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Saat golfbagiisi tägin vakuutuksen myöntämisen yhteydessä.

Jos et ole vielä asiakkaamme, tule käymään lähimmässä toimistossamme tai soita meille p. 017 684 4000 niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!


Sammutinhuollot ovat asiakasetumme

LahiTapiola_LokalTapiola

Tiesitkö, että useimmat käsisammuttimet on syytä tarkistaa vuoden välein?

Elämänturvayhtiönä tehtävämme on turvata asiakkaidemme elämää riskien varalta, mutta sen lisäksi autamme myös ennaltaehkäisemään vahinkoja. Tarjoammekin vuosittain omistaja-asiakkaillemme maksuttoman sammutintarkastuksen ja syksyn 2021 aikana tarkastimme jälleen 1 500 sammutinta ympäri maakuntaa.

Neuvoja alkusammutukseen – näin käytät käsisammutinta:

  • Jos käsisammutin ei ole ennalta tuttu väline, sen käyttöön kannattaa perehtyä. Käsisammutin toimii kerrallaan noin 5–20 sekuntia, jolloin sammutteen oikein suuntaaminen on tärkeää.
  • Jos palon syttyminen huomataan heti, sitä voi yrittää sammuttaa. Alkusammutusvälineitä ovat esimerkiksi käsisammuttimet, sammutuspeitteet ja pikapalopostit. Sammuta palon alku, jos voit, mutta älä vaaranna turvallisuuttasi.
  • Alkusammutusvälineitä kannattaa sijoittaa näkyviin paikkoihin, josta ne tarvittaessa saa helposti käyttöön. Toimiva palovaroitin auttaa havaitsemaan palon ja antaa aikaa toimia.
  • Käsisammuttimia on erityyppisiä. Ne voidaan sammutteen mukaan jakaa jauhesammuttimiin, hiilidioksidisammuttimiin ja nestesammuttimiin. Jauhesammuttimet ovat yleisimpiä.
  • Pyri tarkistamaan ennalta, mihin paloihin sammutin soveltuu ja tutustu sen kyljessä olevaan käyttöohjeeseen.


Varaa aika elämänturvatapaamiseen!

Elämänturvatapaamisessa käymme läpi sinun ja perheesi elämäntilanteen turvallisuuden, terveyden ja talouden näkökulmista ja rakennamme yhdessä teille sopivan ratkaisun.

Tapaaminen onnistuu meidän toimistoilla
tai vaikka näppärästi verkkotapaamisena kotisohvalta käsin! Varaa aika tapaamiseen tästä tai numerosta 017 684 4000.

Keskittämällä voit säästää vakuutusmaksuissa 17% ja saada lisäksi S-ryhmän bonusta jopa 5%. Tarkemmat tiedot Omaedusta ja S-ryhmän Bonuksesta löydät täältä.


Sijoitamme varasi kuten omamme

Niin kauan kuin LähiTapiolassa on vakuutettu, on myös sijoitettu. Sijoitamme LähiTapiolan omia varoja vastuullisesti sekä pitkäjänteisesti ja samaan tapaan hoidamme myös kaikkien asiakkaidemme varallisuutta. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja asiantuntijamme ympäri Suomea auttavat sinua löytämään sopivat sijoittamisen ratkaisut.

Lue lisää sijoittamisen vaihtoehdoista.


Omistaja-asiakkaana pääset vaikuttamaan lähielinpiiriin

LahiTapiola_LocalTapiola

Välitetään toisistamme.

LähiTapiola Savo on savolaisten omistaja-asiakkaidemme omistama. Siksi käytämme tuloksemme palveluidemme kehittämiseen, asiakasetuihin ja hyvinvoinnin edistämiseen täällä Savossa.

Tänä vuonna lahjoitimme 50 000 € kolmeen ennalta valittuun kohteeseen ja asiakkaanamme pääsitte vaikuttamaan, minne lahjoitamme ja kuinka paljon.

Eniten ääniä sai Hope ry, joka saa 30 000 euroa. Toiseksi eniten ääniä sai Pohjois-Savon pelastustoimen vapaapalokunta VPK, joka saa 15 000 euroa. Pohjois-Savon hyvän mielen kuntalaishaaste sai kolmanneksi eniten ääniä ja saa 5 000 euroa.

Äänestää pystyi anonyymisti tai osallistua samalla turvallisuustuotepaketin arvontaan. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lahjoituskohteiden valinta
Lahjoitetut varat on tarkoitettu paikallista hyvinvointia tukevaan toimintaan Savon alueella. Kriteerinä olivat toimijat, joissa tehdään paljon hyvää työtä turvallisuuden, hyvinvoinnin ja tasa-arvoisemman arjen eteen. Toivomme, että järjestöt pystyvät saamansa lahjoituksen turvin nyt laajentamaan tärkeää toimintaansa yhtiömme toimialueen paikkakunnilla Savossa.

Turvallisuutta ja terveyttä
Monien arjessa kokemat mielenterveyden haasteet, vähävaraisuus ja perheiden kriisit ovat esimerkkejä haasteista, joihin yhteiskunnan tarjoama turvaverkko ei täysin riitä, vaan mukaan tarvitaan yrityksiä ja järjestötoimijoita. Vapaaehtoisten reservipalokuntien toiminta Savon alueella on tärkeä osa liikenneonnettomuuksien, erilaisten palojen ja vahingontorjunnan sekä ensiavun hälytystehtävissä.


Nuori Savo- Tukea lasten ja nuorten harrastuksiin

Elämän perusta rakentuu lapsuuden kokemusten kautta. Haluamme tukea lasten kasvua, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin. Siksi siihen kannattaa erityisesti panostaa. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevan Nuori Savon -tuen haku on auki ympäri vuoden ja valinnat tehdään kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää Nuori Savo -tuesta ja hae tukea


Arvostan sitä, että palvelu on henkilökohtaista

Joitakin vuosia sitten Jukka Vartiainen ryhtyi kilpailuttamaan eri vakuutusyhtiöiden tarjoamia kokonaispaketteja. LähiTapiola Savo oli yksi kilpailutuksessa mukana olleista vakuutusyhtiöistä.

– Silloin kilpailutin vakuutuksia ensimmäistä kertaa ihan tosissani ja tarjouksissa oli vuositasolla jopa satojen eurojen eroja, Jukka muistelee.

Katso Jukan haastattelu


LähiTapiola Savon turvakauppa on avattu!

LahiTapiola

Minkälainen sammutin olisi hyvä kotiin, entä mökille? Kuinka monta palovaroitinta asuntoon tarvitaan? Me autamme! Vastaa muutamaan lyhyeen kysymykseen LähiTapiolan turvakaupassa ja me suosittelemme sinulle oikeat tuotteet kotiin, mökille ja veneeseen. Surffaa verkkokauppaan tästä!

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma - pe 8-17, la 9-15
017 684 4000
Korvaukset ma-pe 8-17
017 684 4000
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531