Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Pohjoinen

Palvelemme sinua niin puhelimessa, verkossa, chatissä kuin toimistoillakin – toiveidesi mukaan. Mikäli haluat asioida toimistollamme, varaathan ajan etukäteen (lahitapiola.fi/ajanvaraus p. 08 814 2500). Näin varmistat, että sinua palvellaan juuri sinulle sopivaan aikaan.

Ajankohtaista

LähiTapiola Pohjoinen 160 vuotta

Juhlavuotemme kunniaksi haluamme paitsi olla turvana silloin kun vahinko sattuu, myös tukea omistaja-asiakkaidemme arkea yhä vahvemmin. Tarjoamme juhlavuoden kunniaksi omistaja-asiakkaillemme erilaisia etuja ja juhlistamme pitkää taivaltamme yhdessä monin eri tapahtumin.

Lue lisää


Vain toimiva käsisammutin auttaa!

Käsisammutin on tarkastettava vähintään vuoden väliajoin, jos sammutinta säilytetään alttiina kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle. Muissa tapauksissa riittää, että käsisammutin tarkastetaan vähintään kahden vuoden väliajoin. Huoltoa ja tarkastusta saa suorittaa vain Turvatekniikan keskuksen hyväksymä käsisammuttimien huoltoliike. LähiTapiolan asiakkaalle käsisammuttimen tarkastus on maksuton, ja tarkastukset suorittavat LähiTapiolan ammattitaitoiset kumppanit: Pohjolan Sammutin, Sammutinpalvelu Sandvik, Raahen SHT Oy ja Temrex Oy.

Ilmoittaudu vuoden 2023 sammutintarkastusetuun LähiTapiola Pohjoisen alueella Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla täältä.


Varaa aika elämänturvatapaamiseen!

Elämänturvatapaamisessa käymme läpi sinun ja perheesi elämäntilanteen turvallisuuden, terveyden ja talouden näkökulmista ja rakennamme yhdessä teille sopivan ratkaisun.

Tapaaminen onnistuu LähiTapiola Pohjoisen toimistoilla
tai vaikka näppärästi verkkotapaamisena kotisohvalta käsin! Varaa aika tapaamiseen tästä tai numerosta 08 814 2500.

Keskittämällä voit säästää vakuutusmaksuissa 17% ja saada lisäksi S-ryhmän bonusta jopa 5%. Tarkemmat tiedot Omaedusta ja S-ryhmän Bonuksesta löydät täältä.


Nuori Pohjoinen - Tukea lasten ja nuorten harrastuksiin

Elämän perusta rakentuu lapsuuden kokemusten kautta. Haluamme tukea lasten kasvua, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin. Siksi siihen kannattaa erityisesti panostaa. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevan Nuori Pohjoinen -tuen haku on auki kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää Nuori Pohjoinen -tuesta ja hae tukea.


Ilmoittaudu webinaareihimme

Webinaari on verkossa toteutettava tilaisuus, jota pystyy seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tutustu LähiTapiolan tuleviin webinaareihin ja ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tai katso tallenteita.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-17, la 9-15
08 814 2500
Korvaukset ma-pe 9-15
08 814 2500
Koti-, ajoneuvo- ja matkahätäpalvelu 24 h / vrk
+358 8000 4531