LähiTapiola Pirkanmaa

Toimisto
 • Tampere, Koivistonkylä, Prisma
 • Lempääläntie 21
 • 33820 TAMPERE
Puh.
03 3391 1200
ma-pe
10-17
Asioi toimistollamme varaamalla aika ajanvaraus.lahitapiola.fi Palvelemme myös verkkopalvelussa ja puhelimitse 03 3391 1200.
Avaa kartta

Ajankohtaista

LähiKulmasta tuli LähiTapiola Pirkanmaan uusi pääkonttori

Kuvassa vasemmalta oikealle: LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela ja talousjohtaja Tomi Saarinen sekä Sisustusarkkitehtuuritoimisto Oy Karja & Ko Ab:n suunnittelijat Karita Korhonen ja Jacce Karja.

- Olemme toimineet Rautatienkatu 10:ssä pitkään, mutta sijaintimme tässä kiinteistössä oli verrattain huonosti tunnettu. Tilat olivat ajan myötä käyneet myös epäkäytännöllisiksi, eikä vuokratilojen perusteellinen saneeraus olisi ollut enää taloudellisesti järkevää. Aloimme jo vuonna 2014 vaihtoehtoisten tilojen kartoittamisen. Toiveenamme oli hyvällä sijainnilla olevat nykyaikaiset tilat. Loppuvuodesta 2017 meille tarjottiin OP-Kulma nimellä toiminutta kiinteistöä. Tilat vastasivat sekä sijaintinsa että potentiaalinsa perusteella meidän tarpeisiin sopivaa kokonaisuutta, LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela kuvailee hankkeen alkuvaiheita.

LähiKulman hankekokonaisuudesta vastasi LähiTapiola Pirkanmaan talousjohtaja Tomi Saarinen. Pitkän aikavälin tavoitteena oli saada aikaan säästöjä liikekuluissa, joita tehokkaammalla omalla tilalla on mahdollista saavuttaa. Lisäksi tilojen tuli mahdollistaa parempaa asiakaskokemusta sekä tukea henkilöstön kehittymistä ja viihtyvyyttä.

- Suunnittelijaksi valitsimme Sisustusarkkitehtuuritoimisto Oy Karja & Ko Ab:n. Kartoitimme heti hankkeen aluksi henkilöstön ajankäyttöä eri tehtävissä, jotta ymmärsimme minkälaisia tiloja tulee olla käytettävissä. Tehokkuuden ja työtehtävien monipuolisuuden kautta päädyimme nykyaikaiseen monitilatoimistoratkaisuun, talousjohtaja Saarinen kertoo.

Urakkasopimukset allekirjoitettiin 28.5.2019 ja remontti pääsi käynnistymään elokuussa. Kohteen remontti eteni aikataulun mukaisesti ja valmistui luovutettavaksi 30.4. Pääurakoitsijana toimi RJP Rakennus Oy, sähköurakoitsijana Epilän Sähkökone Oy, LVIA-urakoitsijana LVI-Kurikka Oy. Puusepän töistä vastasi Puutyöliike Ojanen Oy. Kaikki ovat perinteikkäitä pirkanmaalaisia toimijoita.

- Meille oli tärkeää löytää kohteen saneeraukseen pirkanmaalaiset toimijat, sillä asiakkaiden omistamana paikallisena elämänturvayhtiönä haluamme olla edistämässä myös alueemme elinkeinoelämää. Muutoksen myötä siirryimme nykyaikaiseen ja tehokkaaseen monitilatoimistoon, paikallinen näkyvyytemme paranee ja liikekulumme pienenevät. Nyt toivomme, että kauan kaivattu muutos näkyy positiivisena asiakaskokemuksena ja henkilöstön viihtyvyytenä, Kuusela sanoo.

- LähiKulma oli toimitilasaneerauskohteena meille erittäin mieluisa ja samalla haastava. Pääsimme käymään läpi tilat pohjasta kattoon uusine pintamateriaaleineen ja akustiikka-ratkaisuineen, mikä on urakoitsijalle aina mieluista. Remonttikohteissa yleensä haasteensa tuo uuden tekniikan tuominen olemassa olevaan tilaan ja rakenteeseen. Myös julkisivun siistiminen keskellä vilkasta Tampereen keskustaa ja raitiotietyömaata toi omat haasteensa, pääurakoitsija RJP Rakennuksen toimitusjohtaja Miikka Seppänen kuvailee hanketta.

- Kohteen saneeraus kesti kokonaisuudessaan yhdeksän kuukautta. Työmaakokouksia meillä oli kuukausittain ja itse kävin kohteessa lisäksi vähintään viikoittain. Hanke eteni aikataulussa, mutta toki paljon ratkottavia asioita tuli matkan varrella eteen. Oli hieno viedä hanketta eteenpäin ammattilaisten kanssa. Odotin käyttöönotossa alkukankeutta, mutta sitäkään ei ole juurikaan ollut, Saarinen kiittelee hankkeen onnistumista kaikilta osin.

Lisätietoja:

Pentti Kuusela
toimitusjohtaja
LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö
puh. 044 063 2342

Tomi Saarinen
talousjohtaja
LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö
puh. 050 491 0471


Uusi toimisto avattu Mänttä-Vilppulaan!

Kahvikuppi LähiTapiola Pirkanmaa

Mänttä-Vilppulan toimistolla teitä palvelee ajanvarauksella vakuutusedustaja Kai Periviita. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050 516 8818 ja sähköpostitse kai.periviita@lahitapiola.fi


Toimisto sijaitsee osoitteessa Ratakatu 6, 35800 Mänttä. Ajan voit varata täältä.

Lämpimästi tervetuloa!


Valitse laajempi urheiluvakuutus ilman terveysselvitystä

Joukkuelajit

Kysy meiltä laajempaa urheiluvakuutusta!

LähiTapiola Pirkanmaa on kehittänyt urheilijoille ja aktiivisille kuntoilijoille laajemman urheiluvakuutuksen ja palvelukonseptin, jossa yhdistyvät

• Laaja urheiluvakuutus ilman terveysselvitystä
• Lääketieteen ammattilaisen antama terveysneuvonta ja hoitoonohjaus
• Korvauskäsittely ja suoralaskutus vireille samalla yhteydenotolla
• Ensiluokkainen hoito urheiluvammoihin erikoistuneilla lääkärillä

Junioriurheilijoille tarjoamme tapaturmavakuutusta, joka on voimassa kaikessa kilpaurheilussa ilman omavastuuta. Vakuutusta on mahdollista laajentaa kattamaan tyypillisimpiä urheilusairauksia, kuten akillesjänteen repeämiä ja rasitusmurtumia.

Laajempi urheiluvakuutus ilman terveysselvitystä on tarjolla myös aikuisille.

Lue lisää täältä ja jätä meille yhteydenottopyyntö.


Ilmoittaudu webinaareihimme

LähiTapiola webinaarit

Webinaari on verkossa toteutettava tilaisuus, jota pystyy seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tutustu LähiTapiolan tuleviin webinaareihin ja ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan!


Sammutintarkastus on LähiTapiola Pirkanmaan maksuton asiakasetu

LähiTapiola

Käsisammuttimien tarkastus on maksuton asiakasetu LähiTapiola Pirkanmaan omistaja-asiakkaille.

Voit viedä käsisammuttimesi tarkastettavaksi valtuuttamaamme huoltoliikkeeseen Tampereella ja Orivedellä. Tarkastus on maksuton etukuponkia vastaan. Etukuponki on voimassa 31.3.2021 saakka.


LähiTapiola Pirkanmaan omistaja-asiakkaat saavat etukupongin jättämällä meille viestin, soittamalla puh. 03 3391 1200 tai LähiTapiola Pirkanmaan henkilökunnalta lähimmältä toimistoltasi. Katso lähimmän toimistosi yhteystiedot täältä.


Hole in one -turva, kotivakuutuksen maksuton asiakasetu

Hole in one

Hole in one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa kaikkialla maailmassa ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Vakuutus korvaa onnistuneen holarin tai albatrossin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 euroon saakka. Edellytyksenä on, että juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin / seuran ravintolassa, jonka kentällä holari tai albatrossi tehtiin. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Kotivakuutuksesi voimassaolon voit tarkistaa helposti Elämänturvasovelluksen tai verkkopalvelun kautta sekä soittamalla numeroon 03 3391 1200.


Kyseessä on LähiTapiola Pirkanmaan tarjoama maksuton omistaja-asiakasetu, joka sisältyy kaikkiin kotivakuutuksiin korvauskäytäntönä. LähiTapiola Pirkanmaalla on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

Toimintaohjeet, kun hole in one tai albatrossi on tehty:

1. Säästä tarjoilusta saatu kuitti.
2. Soita numeroon 03 3391 1200 arkisin klo 8-17, valitse palveluvalikosta 1 ja tee vahinkoilmoitus puhelimitse.
3. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi ja pankkiyhteystiedot.


Kalastusturvalla voit vakuuttaa kalastustarvikkeesi!

LähiTapiola

On päiviä, jolloin kala ei nappaa. Toisinaan taas saalista nousee. Varusteisiin ja välineisiin on panostettu aikaa ja rahaa.

KALASTUSVÄLINEET

LähiTapiolan kotivakuutus korvaa lukitusta moottoriajoneuvosta, perävaunusta, matkailuautosta (tai –perävaunusta) tai veneestä anastettua irtainta omaisuutta, esimerkiksi kalastusvälineitä. Tällaisia ovat mm.:
• Irralliset ja irroitettavaksi tarkoitetut kalastusvälineet kuten vavat, takilat, kaikuluotaimet, vieheet, haavit jne.

Tavallisesti näissä varkaus- ja murtovahingoissa irtaimiston enimmäiskorvausmääränä kotivakuutuksessa on 2 000 euroa. Kalastusturvalla ja LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaana sinulla on mahdollisuus korottaa tätä vakuutusmäärää aina 10.000 euroon saakka. Vakuutusturva on voimassa kaikkialla maailmassa. Omavastuun voit valita sinulle sopivaksi (150 € - 1000 €).

VENEEN VAKUUTTAMINEN

Kun vakuutat veneesi LähiTapiolassa, venevakuutukseen sisältyy:
• Veneen runko, moottori ja veneen varusteet
• Kiinteästi asennettu vesillä liikkumiseen käytettävä elektroniikka ja kiinteästi asennetut kalastusvälineet esim. kaikuluotaimet (pulpettiin kiinnitettynä), navigointilaitteet, radiopuhelimet, takilajalustat ja vapatelineet. Huomioithan nämä myös veneen vakuutusmäärää arvioidessasi!
• Toiselle veneilijälle tai veneelle aiheutetut vahingot
Venevakuutuksen omavastuun voit valita sinulle sopivaksi (150 € - 1600 €). Omavastuuta ei ole lainkaan, jos vakuutettua omaisuutta on anastettu tai sille on tehty ilkivaltaa veneseuran aidatulla alueella, kun vartija on ollut paikalla.

VENETRAILERI JA MUU VAKUUTUSTURVA

Veneesi trailerin voit helposti vakuuttaa LähiTapiolan kaskovakuutuksella. Myös matkustajavakuutus tulee tarpeeseen, jos sairaus tai tapaturma aiheuttaa yllättävän tilanteen kalareissullasi.

Tule käymään lähimmällä toimistollasi tai ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja puhelimitse 03 3391 1200 (ma-pe klo 8-18).


Vinkit turvalliseen asumiseen

LähiTapiola Pirkanmaa

Turvallinen asuminen, asukkaan muistilista

 1. Kodissani on palovaroitin jokaisessa kerroksessa, 1 kpl/kerroksen alkava 60 m.
 2. Kodissani on alkusammutusvälineet ja olen harjoitellut niiden käyttöä.
 3. Tiedän, että savuiseen rappukäytävään ei saa mennä.
 4. Taloyhtiöni rappukäytävässä on palovaroitin vähintään joka toisessa kerroksessa ylimmästä kerroksesta alkaen.
 5. Liedessäni on liesiturvalaitteet.
 6. Kodissani ei ole viallisia sähkölaitteita.
 7. Kodissani on tukeva A-tikas / apuporras, jossa on suuret ja liukumattomat askelmat.
 8. Mattojen alla on liukuesteitä.
 9. Suihkuun on asennettu tukikahva.
 10. Keittiiössäni on putkiston ja astianpesukoneen alla vesivuotovahti.
 11. Astianpesukoneen ja jääkaapin alla on valuma-allas.
 12. Suljen vesihanat pesukoneista kun niitä ei käytetä.
 13. Säilytän omaisuuttani aina sisätiloissa kun se on mahdollista.
 14. Lukitsen polkupyöräni aina kaarilukolla kiinteään esineeseen.
 15. Kuka huolehtii palovaroittimen ja vesivuotovahtien paristonvaihdosta?
 16. Suljen päävesihanan kun poistun pidemmäksi aikaa asunnostanni.

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina. Mitä vähemmän vahinkoja sattuu, sitä vähemmän maksat vakuutusmaksuja.


Olemme talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää

LähiTapiola LokalTapiola

Monille tärkeintä elämässä on läheisten turvattu elämä. Kun tuntee olonsa turvatuksi, uskaltaa elää enemmän, täydemmin. Ja täyttä elämää eläessä onnellisuuskin on lähempänä. Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää.

Lue lisää


Tärkeimpien vuoksi saattaa unohtua yksi: Sinä itse.

LähiTapiola LokalTapiola

Sosiaaliturva kattaa vain minimitoimeentulon ja tämän vuoksi on tärkeää varmistaa, että sinä ja läheisesi pärjäätte myös, jos jotain sattuu. Henkivakuuttaminen ei ole vain turvaa kuoleman varalle vaan sillä saat turvaa myös työkyvyttömyyden ja vakavan sairastumisen varalle. Voit ottaa henkivakuutuksen itsesi tai lähimmäistesi turvaksi. Se auttaa sinua, jos et pysty enää töihin. Se auttaa läheisiäsi selviämään taloudellisesti, jos sinua ei enää ole.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Henkilöasiakkaat ma-pe 8-18, la 10-16
03 3391 1200
Yritys- ja maatila-asiakkaat ma-pe 8.30-16.30
03 3391 1200
Korvaukset ma-pe 8-17
03 3391 1200
Koti-, ajoneuvo- ja matkahätäpalvelu 24 h
+358 800 0 4531