Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Keski-Suomi

  • Jämsä
  • Keskuskatu 13
  • 42100 JÄMSÄ
Puh.
014 574 3000
Fax
014 574 3170
ma, ke, pe
10-16
Toimisto on avoinna muina aikoina ajanvarauksella.

Ajankohtaista

LähiTapiola Keski-Suomen asiakkaille ilmainen sammutintarkastus!

Yhteistyökumppanimme tekevät tarkastuksia Jyväskylässä, Jämsässä, Saarijärvellä Äänekoskella ja Kivijärvellä.

Saat lisätietoja ja edun käyttöösi tästä linkistä.


LähiTapiola Keski-Suomen stipendihaku on käynnissä!

Stipendin hakeminen

LähiTapiola Keski-Suomen stipendiä voi hakea seura tai rekisteröity yhdistys. Yksityishenkilöille jaamme stipendin hakijan yhdistyksen tai urheiluseuran kautta. Hakijan tulee asua tai hakijan toimipaikan tulee sijaita LähiTapiola Keski-Suomen toimialueella. Stipendin suuruus voi vaihdella 100-850 euron välillä. Hakemukselta ei edellytetä vastavuoroisuutta.

Hakuaika

Otamme hakemuksia vastaan ympäri vuoden!

Hakeminen

Stipendiä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen:

markkinointi.keski-suomi@lahitapiola.fi

tai postitse osoitteeseen:

LähiTapiola Keski-Suomi/stipendihaku

Vapaudenkatu 47, 3 krs.

40100 Jyväskylä

Päätös

LähiTapiola Keski-Suomi käsittelee hakemukset kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja marraskuussa. Toukokuun käsittelyssä ovat huhtikuun loppuun mennessä tulleet hakemukset ja marraskuun käsittelyssä ovat lokakuun loppuun mennessä tulleet hakemukset. LähiTapiola Keski-Suomi toimittaa päätöksen stipendistä heti, kun hakemus on käsitelty.


Ota käyttöösi paperiton palvelu – osallistut samalla 1000 euron arvontaan!

Nyt sinulla on 1000 euron syy ottaa käyttöösi paperiton palvelu!

Valitsemalla paperittoman palvelun teet valinnan ympäristön hyväksi ja pidät tietosi tallessa, turvassa ja aina saatavilla. Samalla sujuvoitat arkeasi, kun vakuutuskirjat pysyvät järjestyksessä verkkopalvelussa.

Arvomme kaikkien yli 18-vuotiaiden LähiTapiola Keski-Suomen asiakkaiden kesken, jotka ovat ottaneet paperittoman palvelun käyttöönsä vuoden 2021 aikana (1.1-31.12.2021) 1000 euron voittajan. Arvontaan voivat osallistua vain ne henkilöt, jotka ottavat paperittoman palvelun käyttöönsä ensimmäistä kertaa.

Käy ottamassa paperiton palvelu käyttöösi saman tien tästä osoitteesta.

Arvonnan säännöt:

Arvonnan palkinto: 1000 euroa.
Arvontaan osallistuminen: Kaikki yli 18-vuotiaat LähiTaplola Keski-Suomen asiakkaat, jotka ovat ottaneet ensimmäistä kertaa käyttöönsä paperittoman palvelun vuoden 2021 aikana (1.1· 31.12.2021), osallistuvat automaattisesti tähän arvontaan. LähiTapiola Keski-Suomen
henkilökunta perheineen eivät voi osallistua arvontaan.
Arvonnan suorittaminen: Arvonta suoritetaan maanantaina 3.1.2022. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli emme tavoita voittajaa kahden viikon sisällä, 17.1.22 mennessä, arvomme uuden voittajan. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa
palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.
Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Keski-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö, joka maksaa arvontaan liittyvän arpajaisveron.
Arvonnan järjestäjän vastuu: Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä
kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen.
Henkilötietojen käsittely: Arvonnan järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi osallistujien henkilötietoja soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Voittajan nimi julkaistaan vain. jos voittaja antaa siihen luvan.
Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-18, la 9-15
014 574 3000
Henkilö- ja ajoneuvokorvaukset ark. 8-18, la 9-15
014 574 3000
Koti- ja omaisuuskorvaukset ark. 8-16
014 574 3000
Koti-, ajoneuvo- ja matkahätäpalvelu 24 h / vrk
+358 8000 4531