LähiTapiola Kaakkois-Suomi

Lappeenranta

Toivotamme Sinut tervetulleeksi oman alueyhtiösi kotisivuille. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua vakuuttamisen, säästämisen ja sijoittamisen asioissa. Tavoitteenamme on olla johtava turvallisuuden, hyvinvoinnin ja talouden kumppani, lähellä asiakkaitamme. Asiakkaanamme olet yksi omistajistamme.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Muutoksia vakuutusmaksuissa vuonna 2018

LähiTapiola LokalTapiola

Muutoksia vakuutusmaksuissa vuonna 2018

Autovakuutukset: kasvaneen korvausmenon johdosta korotamme niiden autovakuutusten hintoja, joihin sisältyy törmäysosa. Näiden vapaaehtoisten autovakuutustuotteiden tuotenimiä ovat mm. Loisto-, Laaja- ja Peruskasko. Tariffikorotukset vaihtelevat tuotteittain 0 %:n ja 5 %:n välillä. Pitkään hyvänä säilyneen vahinkosuhteen johdosta alensimme osakasko –vakuutusten hintoja. Alennukset tariffiin olivat näissä tuotteissa 0 %:n ja 7 %:n välillä.
Henkilövakuutukset: kohonneen korvausmenon vuoksi korotimme sairaskuluvakuutus –turvien hintoja 7 %:lla.
Koira- ja kissavakuutukset: kohonneen korvausmenon johdosta maksuja nostetaan 0 – 7 % yksittäisistä tuotteista riippuen.
Metsävakuutukset: maksua alennetaan metsävakuutusmaksuindeksin muutoksen (-0,92 %) verran.
Koti- ja yritysvakuutukset: maksuja korotetaan kohonneiden korvauskustannusten johdosta keskimäärin 5 %.
Liikennevakuutus: maksuja korotetaan kohonneiden korvauskustannusten ja heikentyneen vahinkosuhteen johdosta 3 %.
Yleistä vakuutusmaksujen muutoksista: Vakuutusmaksuun vaikuttavat edellä mainittujen, korvausmenon kehityksestä riippuvien tariffimuutosten lisäksi monet vakuutetun kohteen ja vakuutuksenottajan yksilölliset tekijät, kuten vakuutuksenottajan, vakuutetun henkilön tai vakuutetun kohteen ikä. Indeksiin sidotun vakuutuksen vakuutusmaksut ja vakuutusmäärät muuttuvat indeksin muutoksen verran. Myös kampanja-alennus tai vastaava etuus on voinut muuttoa tai poistua. Mahdolliset vahingot ovat voineet vaikuttaa vakuutuksesi bonuskehitykseen. Vakuutuksen hintaan vaikuttavat muutokset astuvat voimaan vakuutuskauden vaihtuessa uuteen. Vuosiuudistuksen ajankohta on yksilöllinen jokaisessa vakuutussopimuksessa.


Soita TerveysHelppiin 0206 1000, jos sairastut tai sattuu tapaturma

Terveyshelppi LähiTapiola

TerveysHelppi puh. 0206 1000 avoinna joka päivä klo 7–23.

Toimi näin:

1. Soita 0206 1000 (maksuton, norm. pvm).
2. Terveydenhuollon ammattilainen neuvoo sinulle kuinka tilanteessasi kannattaa toimia.
4. Sinulle varataan tarvittaessa aika. TerveysHelpin ammattilaisilla on käytössään LähiTapiolan laaja verkosto hoitolaitoskumppaneita, joista saat hoidon lähelläsi.
5. Saat tiedon kuinka korvausasia hoituu.

TerveysHelppi kuuluu vapaaehtoisiin henkilövakuutuksiin. Palveluntarjoaja on Pihlajalinna.

Lue lisää


Koulutamme lisää sankareita Suomeen

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiolan Sankarikoulutus antaa yhteensä 30 000 koululaiselle ja 15 000 asiakkaalle eväät oikeanlaisen hätäensiavun antamiseen. Sankarikolutus koostuu tehtävistä ja käytännön taitoihin keskittyvistä harjoituksista. Koulutukset järjestetään kouluilla ja LähiTapiolan toimitiloissa ympäri Suomen.

Katso lisää ja ilmoittaudu!


Tule turvantarkastukseen!

Kotivakuutus

On tärkeää huolehtia, että perheen vakuutusturva on tosi paikan tullen ajan tasalla. Sen voi tehdä vain etukäteen. Tule keskustelemaan kanssamme, miten sinä itse, perheesi ja koko omaisuutesi voidaan parhaiten turvata.

Ota yhteyttä

Vakuutukset Ark. 8-18
05 634 1700
Ajoneuvojen korvaukset Ark. 8-17
05 634 1701
Kotikorvaukset Ark. 8-17
05 634 1702
Henkilökorvaukset Ark. 8-17
05 634 1703
Hätäpalvelu 24 h
+35880004531