Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Itä

 • Nurmes
 • Porokylänkatu 14
 • 75530 NURMES
Puh.
017 684 3800
ma, ke, pe
10-15
Palvelemme edelleen myös verkossa ja puhelimessa!

Ajankohtaista

Hole in one -turva, kotivakuutuksen maksuton asiakasetu

Hole in one -turva on LähiTapiola Idän maksuton etu kotivakuutusasiakkaille. Siinä ei ole omavastuuta ja se on voimassa kaikilla maailman golfkentillä. Hole in one -turva korvaa golfetiketin mukaisesti holarin tehneen pelaajan juomatarjoilun kustannukset 800€ asti. Juomatarjoilu on tehtävä samana päivänä kuin itse Hole in one -suoritus. Etu on voimassa myös asiakkaan kanssa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenien hyväksi.

Toimintaohjeet, kun Hole in one on tehty:
1. Kerro golfkentän ravintolassa muille pelaajille, että olet keskittänyt vakuutuksesiLähiTapiolaan ja sinulla on voimassa Hole in one -turva.
2. Juomatarjoilukustannukset golfkentän ravintolassa korvataan maksimissaan 800 euroon saakka sinä päivänä, kun Hole in one on tehty.
3. Maksa tarjoilut itse ja säästä maksukuitti sekä pyydä suorituksestasi todistus golfkerholta.
4. Soita numeroon 017 684 3800 arkisin klo. 8.30-16.30, valitse palveluvalikosta 1 (vahingot) ja 3 (omaisuusvahingot) ja tee vahinkoilmoitus puhelimitse. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi ja pankkiyhteystiedot


Muutokset vakuutusmaksuissa vuonna 2023

Muutokset vakuutusmaksuissa vuonna 2023

Kasvaneen korvausmenon vuoksi seuraaviin vakuutuksiin tehdään maksunkorotuksia:

 • Kaskovakuutukset: kuorma-auton ja raskaan perävaunun laaja kaskovakuutus sekä kuorma-auton hinauspalveluvakuutus 0 - 5,0 %
 • Metsävakuutus: laaja ja perusvakuutus 0 - 3,7%

Muutokset koskevat vakuutuksia, joiden uusi vakuutuskausi alkaa 1.1.2023 - 31.12.2023 välillä. Muutokset tulevat voimaan seuraavan vakuutuskauden alusta. Tarkempi euromääräinen vakuutusmaksun muutos näkyy vakuutuskirjalla.

Indeksit pitävät vakuutukset ajan tasalla

Jotta vakuutus pysyy mukana yleisessä hintakehityksessä, muuttuvat vakuutusmaksut ja myös vakuutusten korvausmäärät vakuutusehdoissa määritellyn indeksin mukaan. Vuonna 2023 indeksimuutokset ovat seuraavat edellä mainittujen maksukorotusten lisäksi:

 • Matkatavara- ja matkavastuuvakuutukset, elinkustannusindeksi +7,8 %
 • Irtaimistovakuutukset sekä kotivakuutusten kanssa samalla sopimuksella olevat tapaturma- ja matkavakuutukset, kuluttajahintaindeksi +7,8 %
 • Rakennusten vakuutukset, rakennuskustannusindeksi +10,7 % tai elinkustannusindeksi +7,8 %
 • Metsävakuutukset, metsävakuutusmaksuindeksi +1,3%
 • Terveyspalveluiden tuottajahintaindeksin vaikutus vakuutusmaksuun on +4,1 %.
 • Kiinteistövakuutusten indeksimuutos noin +10,8 % (kuukausimuutos).

Rekisteröi S-ryhmän asiakkuutesi nyt

Joko sinä saat Bonusta vakuutusmaksuistasi?

Bonus kertyy vakuutusmaksuista, jotka olet maksanut sen jälkeen, kun olet rekisteröinyt S-ryhmän asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan.

Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut vahinkovakuutusmaksut kerryttävät maksukuukauden bonusostokertymää. Kuukauden 20. päivän jälkeen maksetut vahinkovakuutusmaksut kerryttävät yleensä vasta seuraavan kuukauden bonusostokertymää.

Huolehdi vakuutusturvasi kuntoon ja ota maksuista jopa 5 % Bonukset!

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-17, la 9-15
017 684 3800
Korvaukset ma-pe 8-17*
017 684 3800