Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Etelä

Palvelemme sinua toimistoillamme tällä hetkellä vain ajanvarauksella.

Voit varata tapaamisajan itsellesi tai hoitaa vakuutusasiasi puhelimitse. Voit myös asioida kanssamme verkossa osoitteessa www.lahitapiola.fi tai Elämänturvasovelluksen kautta.

Meidät tavoittaa numerosta 02 777 1320 Ark 8-18, la 9-15

Ajankohtaista

Vakuutusmaksuihin muutoksia 1.1.2021 alkaen

Vakuutusmaksuihin muutoksia 1.1.2021 alkaen

Kasvaneen korvausmenon vuoksi seuraaviin vakuutuksiin tehdään maksunkorotuksia:

• Liikennevakuutukset 2-4 %
• Kaskovakuutukset 2-6 %
• Koira-, kissa-, ja hevosvakuutus 7 %
• Henkilövakuutukset 3-12 %
Muutokset koskevat vakuutuksia, joiden uusi vakuutuskausi alkaa 1.1.2021 - 31.12.2021 välillä. Muutokset tulevat voimaan seuraavan vakuutuskauden alusta. Sinulla on oikeus irtisanoa vakuutus kirjallisesti.

Indeksit pitävät vakuutukset ajan tasalla

Jotta vakuutus pysyy mukana yleisessä hintakehityksessä, muuttuvat vakuutusmaksut ja myös vakuutusten korvausmäärät vakuutusehdoissa määritellyn indeksin mukaan. Vuonna 2020 indeksimuutokset ovat seuraavat:

Henkilövakuutukset, TyEL-palkkakerroin +2 %
Matkatavara- ja matkavastuuvakuutukset, elinkustannusindeksi +0,6 %
Irtaimistovakuutukset sekä kotivakuutusten kanssa samalla sopimuksella olevat tapaturma- ja matkavakuutukset, kuluttajahintaindeksi +0,8 %
Rakennusten vakuutukset, rakennuskustannusindeksi +0,3 %
Metsävakuutukset, metsävakuutusmaksuindeksi +0 %


LähiTapiola Etelä lahjoittaa 22 000 euroa VPK-nuorisotyöhön

LähiTapiola Etelä haluaa elämänturvayhtiönä osaltaan kehittää alueen palo – ja henkilöturvallisuuden ehkäisytyötä ja lahjoittaa 26:lle toimialueellaan toimivalle VPK:n nuoriso-osastolle yhteensä yli 22 000 euroa. Nämä lahjoitukset menevät suoraan vpk:n nuoriso-osastojen toimintaan, kuten mm. varusteiden hankintaan tai koulutuskuluihin. - Alkuvuonna teimme lahjoituksen alueen ammattikorkeakouluille, ja nyt haluamme tukea alueemme VPK: iden nuoriso-osastoja, sanoo LähiTapiola Etelän toimitusjohtaja Ari Lagerström.

Me olemme asiakkaidemme omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää, sanoo Lagerström. - Haluamme kantaa kortemme kekoon parantaaksemme koko alueemme turvallisuutta, ei vain isoimpien kaupunkien. Kun asutaan maaseudulla pitkien matkojen päässä isoista kaupungeista, saattaa avun saapuminen kestää monta kymmentä minuuttia. VPK on paikalla muutamassa minuutissa, ja tähän haluamme antaa tukemme. Meille on erittäin tärkeää, että olemme ennaltaehkäisemässä vahinkoja ja loukkaantumisia. Haluamme tuoda alueellemme lisää elämänturvaa, ja siksi haluamme tehostaa omalta osaltamme nuorten VPK: laisten kouluttautumista ja mahdollistaa toimintaa, sanoo Lagerström.

Vapaaehtoinen palokunta on palokunta, jonka henkilöstö suorittaa palo-, pelastustoimitehtäviä vapaaehtoisesti ja osa sivutoimenaan. Lähes kaikilla suomalaisilla vapaaehtoispalokunnilla on sammutussopimus oman alueensa aluepelastuslaitoksen kanssa palo- ja pelastustehtävien hoitamisesta. Osa VPK: ista on sopinut myös ensivastesopimuksen pelastuslaitoksen kanssa, ja näin toimivat yleensä ensimmäisenä ensiapuna hätätilanteissa, ennen ambulanssin ja lääkärihelikopterin tuloa. Palokunnat kuuluvat omiin toiminta-alueisiin. Kunto – ja osaamisvaatimukset ovat kovat, ja jäseniä pitää kehittää jatkuvasti, jotta jäsenet täyttävät vaatimukset.

Palokuntanuorisotyön tarkoitus on tukea palokuntien toimintaa. Sillä turvataan palokuntatyön jatkuvuus ja saadaan aikaan myönteinen suhtautuminen palokuntatoimintaan. Nuoriso-osasto tarjoaa lapsille ja nuorille mukavan ja haastavan harrastuksen. Palokunta on harrastuksena ilmainen ja sisältää paljon erilaista toimintaa. Nuoriso-osastoissa opetellaan paloturvallisuustaitoja, palokaluston käyttöä sekä tutustutaan muihin viranomaisiin ja vietetään aikaa mukavassa ryhmässä. Monet palokunnan nuoriso-osaston jäsenistä ovat jatkaneet palokuntatoiminnassa kouluttautumalla Pelastusopistossa palo- ja pelastusalan ammattilaiseksi. Myös monet palokunnan aktiivijäsenet ovat aloittaneet palokuntaharrastuksensa VPK:n nuoriso-osastossa.


Joko sinä olet sankari?

LähiTapiola on kouluttanut jo lähes 80 000 sankaria vuodesta 2016 lähtien, koska haluamme tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa. Tänä vuonna opetamme elvytystaitoja maamme viidesluokkalaisille ja asiakkaillemme yhdessä Punainen Risti Ensiavun kanssa.

Mitä enemmän joukossamme on sankareita, sitä pienemmillä vahingoilla selviämme.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!


Sammutinkuponki

Löytyykö kodistasi alkusammuttimia?

Tarjoamme jauhe- ja nestesammuttimia asiakkaillemme erittäin edullisesti yhteistyökumppaneidemme kautta. Hae konttoriltamme kuponki, jolla voit ostaa 6 kg:n jauhesammuttimen hintaan 25 euroa tai 6 l:n nestesammuttimen hintaan 39 euroa.

Konttorilla voimme halutessasi myös varmistaa, että nykyinen vakuutusturvasi ajan tasalla.


Asiakasetuja 10 miljoonan euron edestä vuonna 2019

LähiTapiola Etelän merkittävimpiä asiakasetuja ovat muun muassa Omaetu, autovakuutusten bonusturvat, TerveysHelppi, S-bonusta vakuutusmaksuista, muut yhteistyökumppanialennukset, sekä turvallisuuskoulutukset ja -tarkastukset. Asiakasetuja jaettiin Etelän asiakkaille vuonna 2019 yhteensä noin 10 miljoonan euron edestä!

LähiTapiola Etelän toiminnan ylijäämää käytetään omistaja-asiakkaiden hyväksi etuina, asiakashyvityksinä ja palvelujen kehittämisenä. Osa tuloksesta käytetään kartuttamaan yhtiön vakavaraisuutta, jolloin varmistetaan asiakkaiden edut tulevaisuudessakin. Panostukset korkeaan asiakastyytyväisyyteen sekä monipuoliset asiakasedut ovat LähiTapiola Etelän tapa palkita omistaja-asiakkaitaan.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme turvallisempaa ja terveellisempää elämää. Turvallisuustekoina tarjoamme mm. alkusammutuskoulutuksia, sammutintarkastuksia, turvallisuus- ja ensiapukoulutuksia. Olet tervetullut mukaan koulutuksiin ja saamaan osuutesi tarjoamistamme asiakaseduista!


Kun keskität, sinulla on varaa valita

Omaetua ja Bonusta vakutuusmaksuista!

Palkitsemme sinua sen mukaan, kuinka laajasti keskität asiointisi LähiTapiolaan. Perustana on palveluvalikoimamme, joka on jaettu neljään osa-alueeseen: Koti, Terveys, Ajoneuvot ja Tulevaisuuden turva.

Kun sinulla on yksi voimassaoleva sopimus LähiTapiolassa, olet etutasolla 1. Kun sinulla on tuotteita palveluvalikoiman

  • kahdelta osa-alueelta, olet etutasolla 2 ja Omaetusi on 8 %.
  • kolmelta osa-alueelta, olet etutasolla 3 ja Omaetusi on 13 %.
  • neljältä osa-alueelta, olet etutasolla 4 ja Omaetusi on 17 %.

The embedded asset has been deleted:
Asset Type: LTContent_C
Asset Id: 1310384272464
PAGENAME: LahiTapiola/LTContent_C/LTButtonDetail

Pyydä tarjous


TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi - Lataa TerveysHelppi puhelimeesi

Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset ovat chatin päässä joka päivä klo 7 - 23.

Kun puhelimessasi on TerveysHelppi applikaatio, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Lataa maksutta App Storesta tai Google Play Storesta

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma:

  • Chattaa tai soita 0206 1000. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7 - 23 (palveluntarjoaja Mehiläinen Oy).
  • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia.
  • Palvelu on tarkoitettu terveys-, sairauskulu-, tapaturma- tai matkavakuutusasiakkaillemme.
  • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua LähiTapiolan toimistoilla, verkossa sekä puhelimessa.

Lue lisää TerveysHelpistä

Ota yhteyttä

Vakuutus - ja korvauspalvelut Ark 8-18, la 9-15
02 777 1320
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531