Asioi verkossa

Toimisto

Verkkopalvelussa näet, mitä vakuutuksia sinulla on ja kuinka paljon niistä maksat. Voit tehdä myös muutoksia vakuutusturvaan tai ilmoittaa esimerkiksi osoitteenmuutoksesta.

Kun tarvitset uuden vakuutuksen, kokeile verkkokauppaa!


Mobiiliasiointia laiturilla

Vakuutusasiat verkossa


Vakuutusten osto

Voit ostaa vakutuuksia verkkopalvelussa tai muuttaa nykyisiä vakuutuksiasi vastaamaan paremmin tarpeitasi. Jotkut muutokset voit tehdä kokonaan itse ja aina voit lähettää viestin asiantuntijallemme.

Vakuutusmaksut, maksuaika ja eräpäivän valinta

Voit tarkistaa avoimet laskusi verkkopalvelussa ja halutessasi voit siirtyä maksamaan saman tien.

Verkkopalvelussa voit hakea vakuutuslaskuun maksuaikaa 1–4 viikkoa, kun sinulla ei ole muita maksamattomia laskuja. Lisäajalta peritään normaali viivästyskorko 8 prosenttia. Pyydä maksuaikaa verkkopalvelussa vakuutuksen asiointi-osiossa.

Voit muuttaa tulevien laskujen eräpäiväksi vapaasti kuukauden 1.–15. päivän. Valitse uusi eräpäivä verkkopalvelussa vakuutuksen asiointi-osiossa.

Korvauksen hakeminen

Korvauksen hakeminen käy nopeasti verkkopalvelussa. Saat korvauksen parhaimmillaan samana päivänä tilille, kun sinulla on aikuisten tai lasten sairauskuluvakuutus, tapaturma- tai matkustajavakuutus. Vahinkoilmoitukset ovat valmiiksi esitäytettyjä omilla ja vakuutustesi tiedoilla.

Pankkiasiat verkossa


Verkkopankin ominaisuudet

  • Laskujen maksu, myös matkapuhelimella.
  • E-laskupalvelulla laskut suoraan verkkopankkiin.
  • Tilinavaus, tili- ja korttitapahtumien seuranta 6 vuoden ajan.
  • Korttien tilaus ja muutokset, rahansiirto luottokortilta tilillesi.
  • Lainatiedot ja lainojen seuranta.
  • Viestiyhteys pankin asiantuntijoiden kanssa.
  • Rahastomerkinnät, -lunastukset ja -vaihdot ja seuranta.
  • Kattavat välityspalvelut.
  • Netposti – Postin sähköinen postilaatikko.

Oma talous - sähköinen tilikirja

Saat selkeän kokonaiskuvan taloudestasi verkkopalvelun Oma talous -sähköisen tilikirjan avulla. Lajittelemalla tilitapahtumat maksulajeihin voit laatia kuukausittain yhteenvedon ja tarkastella tulojasi ja menojasi taulukosta sekä graafisesta kuvasta. Näet heti kuinka suuren osan tuloista esimerkiksi asuminen tai auto vie.

Saldopalvelu

Pysy tietoisena tilisi tilasta myös päivinä, jolloin et ehdi käydä verkkopalvelussa, mutta luet sähköpostisi. Saldohälytyksen voi asettaa hälyttämään joka päivä, viikko tai kuukausi ja/tai silloin, kun tilin saldo ylittää tai alittaa tietyn rajan.

Säästöpossu

Saat kannustusta säästämiseen, kun otat käyttöösi virtuaalisen säästöpossun. Luo possullesi profiili, antamalla sille nimi ja kertomalla mitä tavoittelet ja millä aikavälillä. Voit asettaa toistuvan suorituksen Säästöpossuusi haluamaltasi tililtä. Possu täyttyy kolikoista säästämisesi mukaisesti.