Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola Nyland

Välkommen till ditt eget regionbolags webbsidor! Vi betjänar dig ännu bättre och mera lokalt i ditt eget regionbolag, LokalTapiola Nyland. Kom till kontoret eller boka en tid, ring vår telefontjänst eller uträtta enkelt dina ärenden på nätet.

 

Aktuellt

Avgiftsfri släckargranskning för ägarkunder 2023

Skadeförebyggande arbete med fokus på lokalt samhällsansvar är en viktig del av vår verksamhet. Vi vill bära ansvar för din trygghet och ditt välmående. Vår uppgift är att trygga våra ägarkunders vardag. Därför erbjuder vi en avgiftsfri släckargranskning till alla våra ägarkunder.


Anvisningar hur du löser ut förmånen finner du här.


Lantbrukets säkerhet

I samarbete med experter

Vid riskhanteringen och skadebekämpningen på gården är det mest centrala ditt och din familjs aktiva arbete. Vi på LokalTapiola kan erbjuda dig information och verktyg som stöd när det gäller att minska riskerna kring person, egendom och ekonomi.


Hole in one-försäkring, avgiftsfri kundförmån!

LokalTapiola Nyland erbjuder som avgiftsfri kundförmån en HOLE IN ONE-försäkring! Försäkringen ersätter den dryckesservering som en spelare bjuder på efter Hole in one eller Albatross-prestation antingen under en tävlings- eller sällskapsrond. Förutsättningen är att drickona bjuds på samma dag och på föreningens restaurang där man lyckats med sin Hole in one eller Albatross-prestation. Försäkringen gäller överallt i världen och samtliga spelare i hushållet. Ersättningen är hägst 800 euro per försäkringsfall.

Förmånen får du med att kontakta vår kundbetjäning. Försäkringsskyddet läggs till som en avgiftsfri kunförmån till hemförsäkringen som beviljas av LokalTapiola Nyland.

LokalTapiola Nyland har rätt att publicera personen som lyckats me Hole in one eller Albatross på deras nätsidor och i sociala medier.

Gör så här när du lyckats med Hole in one eller Albatross:

  1. Spara kvittot på serverade drycken
  2. Ring tfn 019 222 3338 vard. kl. 8-19, lö 10-16 och gör en skadeanmälan via telefon
  3. Nödvändig information: namn, adress, födelsetid, händelseplats och tid, vilket hål, klubban som Hole in one var gjord med, bank kontonummet, markörens namn och kontaktuppgifter

Om du inte redan är kund, kom på besök eller ring till oss så sätter vi försäkringarna i skick. På samma gång täknar du Hole in one-försäkring åt dig!

Kontakta vår kundbetjäning, tel. 019 222 3338 eller lämna en kontaktbegäran här. Kontorens kontaktuppgifter och öppettider hittar du här.