LokalTapiola Lappi

LähiTapiola Lappi Jätkönkynttilä Rovaniemi

Vi har glädjen att hälsa dig välkommen som kund i ditt eget regionbolag. Vi på LokalTapiola Lappi tar hand om kundernas ekonomiska trygghet och välbefinnande genom den bästa lokala betjäningen i branschen.

Öppna karta

Aktuellt

Hälsoförsäkring och HälsoHjälpen bildar den nya tjänsten Frisk!

Hälsoförsäkringen ger dig snabb tillgång till nödvändiga undersökningar och med HälsoHjälpen har du hälsotjänsterna inom räckhåll varje dag kl. 7-23.

Läs mer och köp

Ett tryggare lantbruk tillsammans

Vid riskhanteringen och skadebekämpningen på gården är det mest centrala ditt och din familjs aktiva arbete. Som lantbruksföretagare påverkar din verksamhet och omsorgsfullhet direkt storleken på dina premier. Vi på LokalTapiola kan erbjuda dig information och verktyg.

Läs mer

Hälsoförsäkring och HälsoHjälpen bildar den nya tjänsten Frisk!

LähiTapiola LokalTapiola

Hälsoförsäkringen ersätter kostnader som uppstår när en sjukdom eller en skada orsakad av olycksfall undersöks för att få en diagnos.

  • En försäkring för alla oberoende av ålder eller sjukdomshistoria.
  • Ingen självrisk eller ersättningsansökan
  • Du drar nytta av förmånliga avtalspriser.

Läs mer och köp.


Ett tryggare lantbruk tillsammans

Puimurissa

LokalTapiola erbjuder som den ledande försäkraren av lantbruk sin hjälp genom att erbjuda dig en avgiftsfri kartläggning av skydden som innefattar en säkerhetskartläggning av din gård. Säkerhetskartläggningen består av kartläggningen av olika risker som hotar gårdens verksamhet.
Som resultat av säkerhetskartläggningen får du en rapport om säkerheten på din gård och förbättringsförslag.

Som lantbruksföretagare påverkar din verksamhet och omsorgsfullhet direkt storleken på dina premier. Som kund hos oss får du stöd för att främja säkerheten på din gård vilket för sin del även syns som lägre försäkringspremier. Läs mer.