Henkivakuutus

LähiTapiola LokalTapiola

Oletko koskaan ajatellut, miten läheisesi selviäisivät taloudellisesti, jos menehdyt? Henkivakuutuksen ottaminen on vastuunottamista ja huolenpitoa sinulle tärkeimmistä ihmisistä. Erityisen tärkeä henkivakuutus on, jos sinulla on lapsia tai lainaa.

Henkivakuutus auttaa lähimmäisiäsi selviämään taloudellisesti pahimman yli.

Elämäntilanteeseesi sopiva henkivakuutus

Kun valitset henkivakuutusturvan suuruutta, mieti millaisista asioista olet taloudellisesti vastuussa. Oikein mitoitetun kuolemantapaussumman avulla leski selviää yksin esimerkiksi perheen veloista ja saisi turvattua lasten tulevaisuuden pahimman yli. Henkivakuutuksen voi ottaa lainaturvaksi varmistamaan, että perhe voi jatkaa asumista yhteisessä kodissa.

S-ryhmän Bonusta Henkivakuutuksesta

Hyödyt edullisista vakuutusmaksuista ja säästät selvää rahaa, kun keskität vakuutusasiointisi LähiTapiolaan. Voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.HENKIVAKUUTUS - TALOUDELLISTA TURVAA

Henkivakuutus voidaan tehdä yhdelle henkilölle, jos perheen taloudellinen toimeentulo on vain hänen vastuulla. Jos vastuu perheen taloudesta on molemmilla puolisoilla, voidaan henkivakuutus tehdä kahdelle henkilölle yhteisenä.

Henkivakuutuksen korvaus maksetaan itse valitsemallesi edunsaajalle, jos menehdyt.

Henkivakuutuksen korvausmäärä räätälöidään tarpeiden mukaisesti. Henkivakuutusturvan tarve saadaan, kun lasketaan yhteen lainojen määrä sekä vuoden nettotulot. Tähän lisätään vielä 20 000 euroa jokaista lasta kohden.

Pyydä tarjous, jos olet kiinnostunut kahden henkilön yhteisestä vakuutuksesta tai haluat keskustella lisää henkivakuutuksesta.

Pyydä tarjous

Älyhenkivakuutus - auttaa sinua pysymään hengissä

Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja ennaltaehkäisevät hyvinvointipalvelut. Saat henkivakuutuksen hinnalla kokonaisvaltaisen hyvinvointipalvelun, johon kuuluu

  1. Tarpeidesi mukaan räätälöity vakuutusturva
  2. Mobiilisovellus, joka kerää yhteen hyvinvointipalvelusi ja voit seurata kehitystä valitsemillasi osa-alueilla
  3. Duodecimin tuottama sähköinen terveystarkastus, jonka perusteella saat tietää lähtötilanteesi ja elinajanodotteesi
  4. Voit asettaa itsellesi tavoitteita ja niiden saavuttamista tukemaan käytössäsi on itsevalmennusohjelmia ja hyvinvointipalveluita.
  5. Hyvinvointitietoa kumppaneiltamme.

Saat tämän kaiken ilman lisäkustannuksia, vakuutuksen antaman taloudellisen turvan rinnalle.

Lue lisää Älyhenkivakuutuksesta.

Vertaile henkivakuutuksia

 

Henkivakuutus

Älyhenkivakuutus

Kuolemanvaravakuutus

Vakuutuksen perusteella maksetaan korvaus edunsaajalle vakuutetun kuoltua.

Vinkkejä ja neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen
Sähköinen terveystarkastus
Hyvinvointisovellus puhelimeen
Itsevalmennusohjelmat
Hyvinvointipalvelut

Hyvä tietää

Materiaalit

Mitä henkivakuutus korvaa?

Henkivakuutus sisältää turvan kuoleman varalle. Korvaus maksetaan valitsemallesi edunsaajalle, jos menehdyt.

Täältä löydät lisätietoja korvauksen hakemisesta.

Kuka voi ottaa henkivakuutuksen?

Henkivakuutus on tarpeen etenkin jos sinulla on läheisiä, jotka ovat riippuvaisia toimeentulostasi tai sinulla on lainaa. Voit hakea henkivakuutusta aikaisintaan 15 vuotiaana ja sitä on haettava viimeistään sen vuoden aikana, kun täytät 80 vuotta.

Hakemuksesi käsitellään antamiesi terveydentilatietojen perusteella ja teemme ratkaisun vakuutuksen myöntämisestä aina yksilöllisesti.

Edunsaajamääräys henkivakuutuksessa

Kun haet vakuutusta, merkitset vakuutushakemukseen edunsaajan eli määräät siitä, kenelle korvaus maksetaan.

Korvaukset maksetaan omaisillesi, jos et ole määrännyt muuta edunsaajaa. Jos haluat, että korvaus maksetaan avopuolisollesi, hänet on erikseen nimettävä edunsaajaksi, sillä avopuoliso ei kuulu yleisesti käytetyn ”omaiset”- edunsaajamääräyksen piiriin.

Edunsaajamääräys on hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin. Jos haluat muuttaa edunsaajamääräystä, ilmoita muutoksesta kirjallisesti LähiTapiolalle.

Kuolemantapauskorvauksen verotus

Lähiomaisille maksettava henkivakuutuskorvaus on kokonaan perintöveron alaista. Jos korvaus maksetaan muille kuin lähiomaisille, maksettavat korvaukset ovat kokonaan veronalaista pääomatuloa. Verotus on esitetty 1.1.2018 tilanteen mukaan. Verosäännökset ja verotuskäytännöt voivat muuttua tulevaisuudessa.

Henkivakuutuksen hinta

Henkivakuutuksen hintaan vaikuttavat ikäsi sekä valitsemasi korvaussumma. Voit laskea laskurissamme, millainen on tarpeitasi vastaava korvaussumma ja paljonko vakuutus maksaa.

Palveluntarjoajat

Räätälöidyn henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen ja siihen liittyvän Polar Flow -palvelun tuottaa Polar Electro Finland Oy. Suunto-sykevyön tuottaa Suunto Oy. Wellmo-palvelun tuottaa Mobile Wellness Solutions MWS Oy. Hyvinvointisisältöä ja verkkovalmennuksen tuottaa Trainer4You Oy.

Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.


Katso myös:

LähiTapiola LokalTapiola
Tapaturmavakuutus

Ota tapaturmavakuutus ja varmista nopea hoitoon pääsy, jos vahinko sattuu.

Vakavan sairauden vakuutus
Vakavan sairauden turva

Turvaa toimeentuloasi vakavan sairastumisen varalta ja varmista paras mahdollinen hoito.

LähiTapiola LokalTapiola
Turva työkyvyttömyyden varalle

Turvaa toimeentuloasi työkyvyttömyyden varalta