Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vuodoton kotivakuutuksemme tarjoaa sinulle Vesivuotovahdin kotiin asennettuna (0 €)

Putkivuodon aiheuttamat vahingot ovat arkea haittaavia, kalliita ja aikaa vieviä korjata. Onneksi vesivahinkoja voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä Vesivuotovahti-palvelulla, joka sekä havaitsee piilevät vuodot että katkaisee vedentulon automaattisesti.

Tällä hetkellä asennamme Vesivuotovahteja LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan asiakkaille. Ilmoitamme, kun asennuksia tehdään jälleen muidenkin alueyhtiöiden asiakkaille.

20 % kodeista, joihin on asennettu Vesivuotovahti, on löytynyt vuoto.

Me LähiTapiolalla haluamme tuoda mielenrauhaa asiakkaidemme arkeen ennaltaehkäisemällä vesivahingoista aiheutuvia harmeja ja kustannuksia. Uusi palvelumme on Vesivuotovahti, jonka tarjoamme sinulle kotivakuutusasiakkaanamme täysin maksutta (arvo 998 €). Tämän avulla myös me LähiTapiolalla säästymme estettävissä olevien vuotovahinkojen vakuutuskorvauksilta.

Palvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Grohe. Tuotteita on rajoitettu määrä.


Turvaa kotisi Vesivuotovahdilla - näin se toimii:


Vesivuotovahti ilmoitti putkivuodosta, minkä avulla säästyimme suuremmalta remontilta

Katso kuinka vesivuotovahti auttoi Teroa perheineen välttymään suuremmilta vahingoilta ja mitä mieltä heillä ollaan palvelusta.Jotta voit saada Vesivuotovahdin kotiisi, sinulla tulee olla:


Usein kysyttyä

Kun vahti huomaa äkillisen vuodon, sulkee se asunnon tuloveden ja tekee hälytyksen Grohe Sense app -sovellukselle. Piilevistä vuodoista se ilmoittaa Grohe Sense mobiilisovellukseen ja opastaa tutkimaan mistä vuoto mahdollisesti voi johtua, jotta tiedät miten toimia.

Anna aina ammattilaisen tutkia vuoto. Hän selvittää vuodon syyn ja antaa arvion korjauskustannuksista.

Ilmoita vuodosta meille sähköisellä vahinkoilmoituksella. Avaa vahinkoilmoituslomake tästä.


Sen lisäksi, että Vesivuotovahti vahtii suuria vuotoja, voit myös säästää laitteiston avulla huomaamattomissa asioissa. Tiesikö, että esim. vuotava wc-istuin voi aiheuttaa isoja ja turhia vesilaskuja lähes huomaamatta? Vahti pitää silmällä näitäkin vuotoja ja saatat säästää satoja euroja.


Tarjoamme tämän Vesivuotovahtipalvelun maksuttomana kotitalousasiakkaillemme, koska sen avulla voimme ehkäistä suuria vesivahinkoja, joista voi koitua meille suuria kustannuksia. Me myös asennamme vahtilaitteiston maksutta. Myös sinä säästyt suuren vesivahingon tuomalta harmilta.


Tarkista omakotitalosi vesimittaritilan Wifi-yhteys näin:

  • Ota mukaan puhelimesi.
  • Mene vesimittarin luo.
  • Katso puhelimen signaalista Wifi-yhteyden voimakkuus.

Voit myös testata yhteyttä avaamalla esim. hakukone Googlen verkkoselaimella ja kokeilemalla sen toimivuutta silloin, kun WIFI-yhteys on kytkettynä. Jos yhteys toimii, on asia kunnossa.


Asennuksen ammattilainen asentaa GROHE Sense Guard -pääyksikön osaksi omakotitalosi tulovesijohtoa heti päävesimittarin jälkeen. Putkesta leikataan irti pala, johon pääyksikkö asennetaan. Se tarvitsee toimiakseen myös verkkovirtaa, ja laitteiston mukana tulee 3-metrinen pitkä virtajohto.


Ota huomioon nämä asiat ennen asennusta:

  • Ole itse paikalla sovittuna ajankohtana, varaa aikaa asennukselle noin 2 tuntia.
  • Lataa sovellus etukäteen Apple storesta tai Google play -sovelluskaupasta, ja rekisteröidy palveluun.

Sovelluksen voit ladata AppStoresta ja Google Play -sovelluskaupasta. Siirry App Storeen tästä ja Google Play Storeen tästä.


Vesivuotovahdin asentaja suosittelee liikuteltaville SENSE-sensoreille yleisimmät suositeltavat sijainnit. Sellaisia ovat esim:

  • astianpesukoneen alunen
  • tiskialtaan allaskaappi
  • lämminvesivaraajan alunen. 

GROHE Sense Guard on älykäs vesivuotovahti, joka valvoo tuloveden virtausta, painevaihteluja ja lämpötilaa.

Vesivuotovahti oppii löytämään näihin arvoihin perustuvilla algoritmeilla niin suuremmat kuin pienemmätkin vuodot, sekä mahdolliset jäätymisriskit. Jos vahinko sattuu, laite sulkee tuloveden ja ilmoittaa ongelmasta puhelimeen. 

GROHE Sensen liikuteltava sensori on yhteydessä pääyksikköön. Kun sensori kastuu, se hälyttää ja lähettää pääyksikölle tiedon veden sulkemisesta. Lisäksi se mittaa lämpötilaa ja ilmankosteutta sekä hälyttää jos annetut raja-arvot ylittyvät.  


Lisäsensoreiden ohjeellinen hinta on 64,90 €/kpl. Niitä voit tilata esim. asennusliikkeen kautta.


Valitettavasti emme voi tarjota palvelua kuin vesijohtoverkkoon kytkettyihin talouksiin. Tämä siksi, että emme voi taata palvelun tarjoamaa vakaata suojaa oman kaivojärjestelmän kanssa. 


Grohe Sense huolletaan vaihtamalla paristot (3 * AAA) noin 2 vuoden välein. Puhelimen Sense-sovellus ilmoittaa, kun vaihto on ajankohtainen.
Grohe Sense Guard ei normaalioloissa vaadi huoltoa. Jos sisään tuleva vesi on hyvin likaista, niin laitteessa olevaa sihtitiiviste tulee vaihtaa. Tämän huomaa siitä, että putkiston paine tippuu, eli paine hanasta huononee. 


Laitteiden elinkaari on vähintään 15 vuotta.  


GROHE-asiakaspalvelusta saat apua niin palvelun käyttöön kuin mahdollisiin vikatilanteisiin liittyen. 

Voit soittaa asiakaspalveluun numeroon 09 4245 1390 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen sense_fi(a)grohe.com  .