LähiTapiola Sijoituskiinteistöt

LähiTapiola Sijoituskiinteistöt on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa hajautetusti erilaisiin kiinteistöihin Suomessa. Suurin osa rahaston sijoituksista on toimisto- ja logistiikkatiloja. Lisäksi rahaston salkussa on liiketiloja sekä asuntoja. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Lappeenrannassa.

Seuraava merkintäjakso umpeutuu 29.3.2019! Tee rahastomerkintä helposti verkkopalvelussa:

1. Tunnistaudu kirjautumalla verkkopalveluun omilla pankkitunnuksillasi.

2. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, sinulta kysytään lain edellyttämiä kysymyksiä. Ne liittyvät esimerkiksi säästösummaan ja aiempaan sijoituskokemukseesi.

3. Valitse Sijoituskiinteistöt-rahasto ja haluamasi merkintäsumma.

4. Maksa rahastomerkintä omassa verkkopankissasi.

5. Merkintäjaksot umpeutuvat maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun lopussa. Näet rahaston verkkopalvelussasi aina merkintäjaksoa seuraavan kuun 15. pankkipäivän jälkeen.

Näin hyödyt kiinteistörahastosta!

Pieni minimisumma

LähiTapiola Sijoituskiinteistöt -rahaston avulla voit ryhtyä kiinteistösijoittajaksi pienelläkin summalla, sillä minimi on vain 500 euroa.

Helppous

Sijoittaminen on sinulle helppoa, sillä ammattilainen huolehtii puolestasi kohteiden valinnasta, niiden vuokrauksesta ja muusta ylläpidosta.

Vuosittainen tuotto

Rahaston tuottotavoite hallinnointikulujen jälkeen on 4-7 % vuodessa*. Rahastossa on vain tuotto-osuuksia, mikä tarkoittaa, että sijoittajille maksetaan vuosittain vähintään 75 % tilikauden toteutuneesta tuloksesta (alkaen vuodesta 2019).

Hajautus

Rahastossa on tällä hetkellä noin 83 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. Alla näet esimerkkejä tämän hetkisistä kohteista ja tulevaisuudessa rahaston salkkuun tullaan lisäämään mm. asuntoja sekä hotelleja. Tavoitteena on laajasti eri kiinteistötyypeittäin hajautettu salkku.

Uusia sijoituksia 20.12.2018: Erikoissijoitusrahasto LähiTapiola Sijoituskiinteistöt on ostanut 28 kappaletta yksittäisasuntoja kolmesta yhtiöstä Vantaan Tikkurilassa ja Keimolassa. Kohteet ovat pääsasiassa yksiöitä ja kaksioita ja ne sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Rahaston neljännesvuosikatsauksesta saat lisätietoa sijoituskohteista, näet rahaston aiemman arvonkehityksen ja salkunhoitajan kommentin.

LähiTapiola LokalTapiola

Kiinteistö Oy Maalitori
Toimistotilaa Vantaalla.

LähiTapiola LokalTapiola

Kiinteistö Oy Biokatu 10

Toimistotilaa Tampereella.

Lähitapiola LokalTapiola

Kiinteistö Oy Viinikankaski 1

Logistiikkatilaa Vantaalla.

LähiTapiola LokalTapiola

Kiinteistö Oy Tynnyrintekijänkatu 1

Toimistotilaa Helsingissä.

*Tuotto-odotus perustuu pääosin kohteiden nettovuokratuottoihin. Tuotto-odotus ei ole lupaus tuotosta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea ja sijoittajat saattavat menettää sijoittamansa varat tai osan niistä.


Rahaston avaintiedot

 • Rahasto sopii pitkäaikaiselle sijoittajalle ja sen sijoitusaika on 5 vuotta.
 • Rahaston avulla kiinteistösijoittaminen on helppoa, sillä ammattilainen valitsee sijoituskohteet ja huolehtii niistä.
 • Kiinteistösijoitukset sopivat hyvin osaksi hajautettua sijoitussalkkua.
 • Rahasto voi ottaa sijoituksia varten luottoa määrän, joka
  vastaa 50 prosenttia rahaston kokonaisvaroista.
 • Merkinnät ja lunastukset toteutetaan 4 kertaa vuodessa.
 • Minimerkintäsumma on 500 euroa.
 • Merkintäpalkkio 29.3.2019 asti on 0 %. Lunastuspalkkio on sijoitusajasta riippuen 1-4 %. Juoksevat kulut vuonna 2018 olivat 1,8 %.
 • Rahaston salkunhoidosta ja hallinnoinnista vastaa LähiTapiola Kiinteistöpääomarahastot Oy.
 • Rahaston sijoituskohteista löydät lisätietoa neljännesvuosikatsauksesta.
 • Tutustu ennen merkinnän tekemistä huolellisesti rahaston hinnastoon, rahastoesitteeseen, avaintietoesitteeseen ja sääntöihin. Niistä löydät tarkemmat tiedot rahaston sijoitusideasta, merkintä- ja lunastusajankohdista, riskeistä ja kuluista.