Törmäsin hirveen tai muuhun eläimeen

Hirvivahinkovakuutus korvaa ajoneuvosi vauriot, jos törmäät hirvieläimeen. Ajoneuvosi eläintörmäysvakuutus korvaa ajoneuvollesi tulleet vauriot, jos törmäät muuhun eläimeen kuin hirvieläimeen. Jos ajoneuvosi vauriot eivät ole aiheutuneet eläimeen törmäämisestä, vaan esimerkiksi tieltä suistumisesta väistäessäsi eläintä, korvataan vauriot kolarointivakuutuksesta.

Toimi näin

  1. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se vakuutukseesi sisältyy. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla korvauspalveluumme.
  2. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Yhteistyökumppanimme löytyvät internetsivuiltamme. Valitse ensin Asiakaspalvelu-kohdasta Yhteystiedot. Kumppanimme löydät Paikalliset kumppanit -välilehdeltä, kun olet antanut postinumerosi.
  3. Ilmoita hirvieläimeen törmäämisestä aina myös viranomaisille.

Tärkeää

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Hirvi- tai eläintörmäysvakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskovakuutuksen bonusta.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta