LähiTapiolassa vakuutettu ajoneuvo kolaroi ajoneuvoani tai muuta omaisuuttani

Vahingon aiheuttaneen ajoneuvon liikennevakuutuksesta korvataan liikenteessä sattuneet henkilövahingot sekä vahingon kärsineen osapuolen ajoneuvon ja muun omaisuuden vauriot.

Jos liikennevahingon syyllisyys on osapuolten mielestä selvä, tekee vahingon aiheuttaja vahinkoilmoituksen omaan liikennevakuutusyhtiöönsä. Myös vahingon kärsinyt osapuoli voi tehdä vahinkoilmoituksen aiheuttajan liikennevakuutusyhtiöön. Jos osapuolet ovat eri mieltä syyllisyydestä, tekevät molemmat vahinkoilmoituksen omaan liikennevakuutusyhtiöönsä.

Toimi näin

  1. Jos ajoneuvosi vaurioitui liikennevahingossa, tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat ohjeet ajoneuvosi korjaamiseen sekä mahdolliseen sijaisautoon. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla korvauspalveluumme.
  2. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Yhteistyökumppanimme löytyvät internetsivuiltamme. Valitse ensin Asiakaspalvelu-kohdasta Yhteystiedot. Kumppanimme löydät Paikalliset kumppanit -välilehdeltä, kun olet antanut postinumerosi.
  3. Jos vahingossa vaurioitui muuta omaisuutta kuin ajoneuvoja, ota valokuvia vaurioituneesta omaisuudesta. Ilmoita vahingosta verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla korvauspalveluumme.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta