Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolassa vakuutettu ajoneuvo kolaroi ajoneuvoani tai muuta omaisuuttani

Vahingon aiheuttaneen ajoneuvon liikennevakuutuksesta korvataan liikenteessä sattuneet henkilövahingot sekä vahingon kärsineen osapuolen ajoneuvon ja muun omaisuuden vauriot.

Jos liikennevahingon syyllisyys on osapuolten mielestä selvä, tekee vahingon aiheuttaja vahinkoilmoituksen omaan liikennevakuutusyhtiöönsä. Myös vahingon kärsinyt osapuoli voi tehdä vahinkoilmoituksen aiheuttajan liikennevakuutusyhtiöön. Jos osapuolet ovat eri mieltä syyllisyydestä, tekevät molemmat vahinkoilmoituksen omaan liikennevakuutusyhtiöönsä.

Toimi näin

  1. Jos ajoneuvosi vaurioitui liikennevahingossa, soita korvauspalveluumme. Samassa puhelussa hoituu vahinkoilmoituksen tekeminen ja saat ohjeet ajoneuvosi korjauttamiseen sekä mahdolliseen sijaisautoon.

  2. Ajoneuvosi korjaus hoituu kumppanikorjaamollamme, jonne voit jo viedä ajoneuvosi vahinkotarkastukseen. Lähimmät yhteistyökumppanimme löydät tästä.

  3. Jos vahingossa vaurioitui muuta omaisuutta kuin ajoneuvoja, ota valokuvia vaurioituneesta omaisuudesta. Voit ilmoittaa vahingosta soittamalla korvauspalveluumme, niin saat tarkemmat toimintaohjeet.

Soita korvauspalveluumme

Etsitkö korikorjaamoa?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi