Kolaroin oman ajoneuvoni

Kolarointivakuutus korvaa omaan ajoneuvoon ulkoapäin tulleita vaurioita. Korvattavia vahinkoja ovat esimerkiksi törmäys toiseen ajoneuvoon tai tieltä suistuminen.

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Vakuutuksen käyttäminen vaikuttaa kaskovakuutuksen bonukseen. Bonus ei alene, jos sinulla on voimassa oleva bonusturva. Jos vakuutusturvaasi kuuluu sijaisautovakuutus, saat oman ajoneuvosi korjausajalle sijaisauton käyttöösi.

Toimi näin

  1. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se sisältyy vakuutukseesi.

  2. Ajoneuvosi korjaus hoituu kumppanikorjaamollamme. Kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen, voit viedä ajoneuvosi vahinkotarkastukseen. Lähimmät yhteistyökumppanimme löydät tästä.

  3. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Tarkemmat ohjeet ja hinausliikkeet löydät täältä. Voit tilata hinauksen myös Hätäpalvelustamme.

  4. Vaurioituiko muita ajoneuvoja tai ulkopuolisen osallisen muuta omaisuutta? Löydät toimintaohjeen täältä.

Ilmoita vahingosta

Kirjaudu sisään

Etsitkö korikorjaamoa?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä tähän rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä tähän paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi