Kolaroin oman ajoneuvoni

Kolarointivakuutus korvaa omaan ajoneuvoon ulkoapäin tulleita vaurioita. Korvattavia vahinkoja ovat esimerkiksi törmäys toiseen ajoneuvoon tai tieltä suistuminen.

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Vakuutuksen käyttäminen vaikuttaa kaskovakuutuksen bonukseen. Bonus ei alene, jos sinulla on voimassa oleva bonusturva. Jos vakuutusturvaasi kuuluu sijaisautovakuutus, saat oman ajoneuvosi korjausajalle sijaisauton käyttöösi.

Toimi näin

  1. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se vakuutukseesi sisältyy. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla korvauspalveluumme.
  2. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Yhteistyökumppanimme löytyvät internetsivuiltamme. Valitse ensin Asiakaspalvelu-kohdasta Yhteystiedot. Kumppanimme löydät Paikalliset kumppanit -välilehdeltä, kun olet antanut postinumerosi.
  3. Vaurioituiko muita ajoneuvoja tai ulkopuolisen osallisen muuta omaisuutta? Katso Kolaroin toiseen ajoneuvoon tai omaisuuteen.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta