Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ajoneuvolle tehtiin ilkivaltaa tai se varastettiin

Ilkivaltavakuutus korvaa tahallisesti aiheutetun vahingon, kun tekijän nimenomaisena tarkoituksena on ollut vahingoittaa ajoneuvoa. Ilkivaltaa ei ole toisella ajoneuvolla aiheutettu vahinko, esimerkiksi jos pysäköityyn ajoneuvoosi on törmätty toisella ajoneuvolla.

Varkausvakuutus korvaa ajoneuvon varkaudesta, luvattomasta käytöstä tai näiden yrityksestä aiheutuneet vauriot. Korvaus maksetaan, jos ajoneuvo on ollut lukittuna tai lukitussa tilassa.

Toimi näin

  1. Jos ajoneuvollesi on tehty ilkivaltaa tai sen on varastettu, tee poliisille rikosilmoitus. Siirry tästä tekemään rikosilmoitus. Suomessa sattuneista vahingoista rikosilmoituksen voi tehdä sähköisesti.

    Jos ajoneuvosi on varastettu, täytä myös avainselvityslomake (pdf). Avaa lomake tästä. Liitä täytetty lomake vahinkoilmoitukseesi.
  2. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Pääset kirjautumaan palveluun alla olevasta napista. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se vakuutukseesi sisältyy.
  3. Ajoneuvosi korjaus hoituu kumppanikorjaamollamme. Kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen, voit viedä ajoneuvosi vahinkotarkastukseen. Lähimmät yhteistyökumppanimme löydät tästä.
  4. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Tarkemmat ohjeet ja hinausliikkeet löydät täältä.

Ilmoita vahingosta

Kirjaudu

Tärkeää

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Ilkivalta- tai varkausvakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskovakuutuksen bonusta.

Etsitkö korikorjaamoa?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi