Ajoneuvolle tehtiin ilkivaltaa tai se varastettiin

Ilkivaltavakuutus korvaa tahallisesti aiheutetun vahingon, kun tekijän nimenomaisena tarkoituksena on ollut vahingoittaa ajoneuvoa. Ilkivaltaa ei ole toisella ajoneuvolla aiheutettu vahinko, esimerkiksi jos pysäköityyn ajoneuvoosi on törmätty toisella ajoneuvolla.

Varkausvakuutus korvaa ajoneuvon varkaudesta, luvattomasta käytöstä tai näiden yrityksestä aiheutuneet vauriot. Korvaus maksetaan, jos ajoneuvo on ollut lukittuna tai lukitussa tilassa.

Toimi näin

  1. Ilkivalta- tai varkausvahingoista täytyy tehdä rikosilmoitus poliisille. Suomessa sattuneista vahingoista rikosilmoituksen voi tehdä sähköisesti. Jos ajoneuvosi on varastettu, täytä myös avainselvityslomake. Liitä täytetty lomake vahinkoilmoitukseesi.
  2. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se vakuutukseesi sisältyy. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla korvauspalveluumme.
  3. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Yhteistyökumppanimme löytyvät internetsivuiltamme. Valitse ensin Asiakaspalvelu-kohdasta Yhteystiedot. Kumppanimme löydät Paikalliset kumppanit -välilehdeltä, kun olet antanut postinumerosi.

Tärkeää

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Ilkivalta- tai varkausvakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskovakuutuksen bonusta.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta