Ajoneuvolleni sattui palo- tai luonnonilmiövahinko

Palovakuutus korvaa irtipäässeen tulen tai suoran salamaniskun aiheuttamat vauriot. Luonnonilmiövakuutus korvaa vauriot, jos myrsky kaataa puun ajoneuvon päälle tai raesade vahingoittaa ajoneuvoa. Tulvaveden nousun tai myrskyn irrottaman esineen aiheuttamat vauriot korvataan, jos ajoneuvo on ollut vahinkohetkellä pysähtyneenä ja virta poiskytkettynä.

Toimi näin

  1. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se vakuutukseesi sisältyy. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla korvauspalveluumme.
  2. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Valitse ensin Asiakaspalvelu-kohdasta Yhteystiedot. Kumppanimme löydät Paikalliset kumppanit -välilehdeltä, kun olet antanut postinumerosi..

Tärkeää

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Palo- tai luonnonilmiövakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskovakuutuksen bonusta.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta