Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ajoneuvolleni sattui palo- tai luonnonilmiövahinko

Palovakuutus korvaa irtipäässeen tulen tai suoran salamaniskun aiheuttamat vauriot. Luonnonilmiövakuutus korvaa vauriot, jos myrsky kaataa puun ajoneuvon päälle tai raesade vahingoittaa ajoneuvoa. Tulvaveden nousun tai myrskyn irrottaman esineen aiheuttamat vauriot korvataan, jos ajoneuvo on ollut vahinkohetkellä pysähtyneenä ja virta poiskytkettynä.

Toimi näin

  1. Tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Pääset kirjautumaan palveluun alla olevasta napista. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, ja saat tarkemmat toimintaohjeet. Järjestämme myös sijaisauton korjauksen ajalle, jos se vakuutukseesi sisältyy.

  2. Ajoneuvosi korjaus hoituu kumppanikorjaamollamme. Kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen, voit viedä ajoneuvosi vahinkotarkastukseen. Lähimmät yhteistyökumppanimme löydät tästä.

  3. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Tarkemmat ohjeet ja hinausliikkeet löydät täältä.

Ilmoita vahingosta

Kirjaudu

Tärkeää

Vakuutuksesta maksettavasta korvauksesta vähennetään omavastuu, jonka maksat suoraan korjaamolle. Palo- tai luonnonilmiövakuutuksen käyttäminen ei alenna kaskovakuutuksen bonusta.

Etsitkö korikorjaamoa?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi