Vahingottomuus tuo suurimman korvauksen

LähiTapiola LokalTapiola

Se päivä, kun jotain sattuu jää historiaan epäonnen päivänä. Kun ihmisiltä kysytään minkä yhden asian he omaisuudestaan pelastaisivat, moni vastaa valokuvat tai vastaavat muistot, joita raha ei voi koskaan korvata.

Siksi olemme lähteneet uudelle tielle; me LähiTapiolassa korvaamme vahinkojen lisäksi vahingottomuutta.

Mennyttä emme voi muuttaa, mutta meille tulevaisuus tarkoittaa sitoutumista tekoihin vahingottomuuden puolesta.

Mitä tarkoittaa, että korvaamme vahingottomuutta?

Teemme työtä, jotta sinä välttyisit epäonnen päiviltä

LähiTapiola LokalTapiola

Koulutamme Suomeen sankareita

Kun tietää, mitä tekee, on helpompi toimia. Sen vuoksi me koulutimme vuonna 2016 yli 23 000 suomalaista toimimaan oikein tulipalon kohdatessa. Maksuttomissa Sankarikoulutuksissamme annettiin oikeat alkusammutustaidot, jotta mahdollisimman moni meistä voisi välttyä tulipalolta.

Työmme epäonnen päiviä vastaan jatkui 2017 ja teemme taas Suomeen uusia sankareita. LähiTapiolan Sankarikoulutus antoi yli 22 000 koululaiselle ja 15 000 asiakkaalle eväät oikeanlaisen hätäensiavun antamiseen, jotta mahdollisimman moni ihmishenki säästyisi.

Maksuttomat Sankarikoulutuksemme jatkuvat vuonna 2018.

Älykkäät ratkaisut auttavat sinua voimaan paremmin

Haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän. Yhtenä esimerkkinä tästä on Älyhenkivakuutus, joka auttaa pysymään hengissä. Siinä on perinteisen henkivakuutuksen tuoman taloudellisen turvan lisäksi terveyttä ja hyvinvointia tukevia palveluita. Saat esimerkiksi aktiivisuusrannekkeen, itsevalmennusohjelmat ja sähköisen terveystarkastuksen, koska haluamme sinun jaksavan ja voivan paremmin.

Halusimme varmistaa, että olemme oikealla tiellä. Kysyimme Älyhenkivakuutuksen ottaneilta asiakkailtamme, miten se on vaikuttanut heidän elämäänsä. Jopa 88 prosenttia Älyhenkivakuutuksen ottaneista kertoo, että palvelu on auttanut heitä parantamaan pysyvästi elintapojaan.

Huolehdimme terveydestäsi

Haluamme vaalia arvokasta asiaa ja sen vuoksi teemme työtä asiakkaidemme terveyden eteen. TerveysHelppi-palvelussa Lääkärikeskus Mehiläisen terveydenhuollon ammattilaiset auttavat ja antavat neuvoja, olipa kyseessä sitten flunssa tai luunmurtuma. Tarvittaessa myös lääkärin ajanvaraus tehdään puolestasi. TerveysHelppi on osa LähiTapiolan korvauspalvelua.

Sinä hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina

LähiTapiola LokalTapiola

Uusi liikennevakuutus palkitsee vahingottomuudesta

Vuoden 2017 uudistimme liikennevakuutuksemme. Se palkitsee vahingottomuudesta ja tuottaa parhaat bonukset huolelliselle kuljettajalle. Kannustamme asiakkaitamme entistä nopeammalla bonuskertymällä. Huolellinen kuljettaja hyötyy entistä enemmän. Annamme nyt myös kakkos- ja kolmosautoille samat bonukset.

Näin vahingottomuus tuo suurimman korvauksen myös liikenteessä.

Mihin vakuutusmaksu menee?

Osa vakuutusmaksuista käytetään suoraan korvausten maksamiseen ja liiketoimintamme pyörittämiseen ja palveluiden kehittämiseen, ja osa palautetaan asiakkaillemme keskittämisalennuksina ja asiakasetuina.

Vakuutusyhtiönä meillä on oltava jatkuvasti valmius myös isojen vahinkojen korvaamiseen eli riittävä vakavaraisuus. Viime kädessä tarkoitus on turvata asiakkaidemme etu, jotta pystymme maksamaan vakuutuskorvauksia vielä vuosikymmenien päästä.

Tästä syystä voi myös olla, että vakuutusmaksut joskus nousevat, jos vahinkojen määrä lähtee nousuun tai eteen tulee runsasvahinkoisia vuosia.