Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Maksimoi zen. Me autamme.

Ohan se heleppoa ottaa rennosti, kun on LähiTapiolan vakuutukset turvana. Jätä alta yhteydenottopyyntö, niin varmistetaan yhdessä sinun ja läheistesi vakuutusturva ajan tasalle ja maksimoidaan mielenrauhasi. Sitä varten me täällä ollaan!

Kokit ja potit -ruokavaikuttajan mielenrauha maksimoitu


Oululaisen ruokavaikuttajan, Hannele Hyvärisen, elämä monialayrittäjänä sekä liikuntaa rakastavana on hyvin menevää. Hannele pitää tärkeänä, että vakuutukset on kunnossa ja selusta on turvattu. Kokit ja potit -ruokablogin taustallakin mestaroiva Hannele kokee voivansa olla ihan zen sekä keittiössä, harrastuksissa että liikenteessä, kun LähiTapiola on turvana kaikissa elämän mutkissa.

Suomen suosituin autovakuutus turvana


Liikenteessä Hannele arvostaa LähiTapiolan autovakuutuksen tuomaa turvaa. Juuri nyt kannattaa käydä kurkkaamassa kaskon hinta omalle autollesi! Kun ostat uuden kaskovakuutuksen verkosta 31.5.2024 mennessä, osallistut renkaiden arvontaan.

Laske hinta autovakuutukselle

1. Kerrytät S-ryhmän Bonuksia

Tiesitkö, että vain LähiTapiolan asiakkaana voit kerryttää S-ryhmän Bonusta myös vakuutusmaksuistasi. Voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena jopa 5 %.

2. Omaetualennusta vakuutusmaksuista

Kun keskität vakuutukset meille LähiTapiolaan tai sijoitat varallisuutta LähiTapiolan kautta, voit saada vakuutusmaksuista jopa 17 % Omaetualennusta.

3. Asiointi ja korvausasiat heleposti verkossa

Arki vie mennessään ja aina on kiire – onneksi voit hoitaa asioitasi verkkopalvelussa näppärästi 24/7. Voit chattailla meidän asiantuntijoiden kanssa tai laittaa viestiä. Kotisivuiltamme löydät helpot ohjeet vahinko- ja sairastumistilanteisiin ja voit tehdä vahinkoilmoituksen verkossa ympäri vuorokauden.

4. Mutkatonta ja joustavaa

Ohan se tärkeää, että asiointi on mutkatonta ja heleppoa. Meidän paikalliset asiantuntijat auttaa sinua ymmärtämään vakuutusjargonin ja varmistaa ettet osta sikaa säkissä vaan turva on just sinulle oikeanlainen. Tapaamiset onnistuu sujuvasti etänä tai kasvotusten ja joustavilla aikatauluilla.

5. 100 % asiakkaidensa omistama

Tiesitkö, että LähiTapiola Pohjoinen on pohjois- ja keskipohjalaisten oma paikallinen elämänturvayhtiö? Toimialueemme ulottuu Pudasjärveltä Perhoon, ja yhdessä voimme edistää koko Pohjoisen alueen elinvoimaisuutta. Meidän omistaja-asiakkaana sinäkin olet mukana rakentamassa turvallista ja hyvinvoivaa pohjoista.