Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Itä 26.2.2024

Sini Huuskonen auttaa maatila-asiakkaita Ylä- ja Koillis-Savossa

LähiTapiola Idän maatila-asiakkaiden edustaja Sini Huuskonen palvelee asiakkaita Ylä- ja Koillis-Savossa. Sini tietää omasta kokemuksestaan maatilojen riskit ja miten varautua niihin.

Sini Huuskonen toimii LähiTapiola Idässä edustajana maatilojen vakuuttamisen parissa. Sini on itsekin tilan tyttö ja koulutukseltaan agrologi, joten maatilojen asiat ovat monelta kantilta tuttuja. Työ LähiTapiolaan vei ikävän vahingon myötä. Sinin perheen kotitilan navetta paloi kesällä 2021. Sini teki kokemuksen jälkeen opinnäytetyön LähiTapiolalle, missä käsiteltiin tulipalon jälkiselvittelyä.

Lue lisää palosta ja opinnäytetyöstä.

Sini palvelee maatila-asiakkaita Iisalmen seudulla ja koko Ylä- ja Koillis-Savossa. Oma kokemus maatiloista ja niiden riskeistä auttaa hahmottamaan tilojen riskejä ja vakuuttamisen tarpeita. Edustajana Sinin tavoitteena onkin edistää asiakkaidensa tilojen turvallisuutta.

”Maatilayrittäjällä voi tulla tilasokeus liittyen oman tilan turvallisuuteen. Siksi on hyvä käydä vaaranpaikat läpi yhdessä toisten kanssa. Me vakuutusyhtiönä pyrimme vakuuttamisen lisäksi myös tarjoamaan apua riskienhallintaan. Toki vaikka kaikki olisi tiptop, niin joskus on vain huono tuuri. Siksi on hyvä olla vakuutukset”, Sini kertoo.

Sini pitää myös erityisen tärkeänä henkilövakuuttamista. Monesti omasta itsestä ja läheisistä huolehtimisesta säästetään, mutta koneet ja laitteet on vakuutettu.

”Henkivakuutus on aika yleinen, mitä ihmisillä ei ole. Jos tilan päähenkilö kuolee , niin miten sitten jatketaan? Aihe on ikävä, mutta sitä on tarpeen miettiä. Myös sairaskuluvakuuttaminen helpottaa ja nopeuttaa hoitoon pääsyä. Kannattaa kysellä henkilövakuuttamisesta matalalla kynnyksellä”, Sini kehottaa.

Lue lisää maatilayrittjän henkivakuutuksesta.

Pyydä tarjous maatilavakuutuksista tai laita meille yhteydenottopyyntö.