Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yrittäjänä LähiTapiolassa

Edustajana toimit itsenäisenä yrittäjänä suhteessa LähiTapiolaan. Saat työhösi valmennuksen ja kunnon työkalut onnistumisen tueksi. LähiTapiola-ryhmän tuottamista palveluista ja reiluista eduista löydät helposti asiakkaillesi sopivat ratkaisut. Saat Suomen laajimmat myyntimahdollisuudet ja palvelukonseptin koko finanssialalta. Jos sinussa on yrittäjäainesta, tuloksia syntyy varmasti!

Edustajaksi

Koko osaaminen peliin

Edustajana voit suuntautua kotitalous-, yrittäjä- tai maatila-asiakkaisiin. Tärkein tehtäväsi on hankkia aktiivisesti uusia asiakkaita LähiTapiolaan. Saat myös meiltä valmiita kohteita. Huolehdit nykyisistä asiakkaista niin, että heidän taloudellinen turvansa on ajan tasalla.

Voit syventää osaamistasi tehokkaiden valmennusten avulla. Niissä opit lisää mm. säästämisestä sekä yrittäjän ja maatilayrittäjän riskienhallinnasta. Tämä auttaa sinua oman yritystoimintasi kehittämisessä.

Voit edetä urallasi

Kun olet sisäistänyt edustajan tehtävät ja menestynyt alalla, sinulla voi olla mahdollisuus ryhtyä palvelupisteyrittäjäksi. Palvelupiste on LähiTapiolan brändin mukainen, yrittäjävetoinen toimisto, jossa vastaat yhdessä yrittäjäkumppaneittesi kanssa LähiTapiolan vakuutus- ja finanssipalvelujen myynnistä alueellasi. Sinulla voi olla myös mahdollisuus ryhtyä franchiseyrittäjäksi, jolloin toiminta on laajempaa.

Menesty kanssamme franchiseyrittäjänä

Franchiseyrittäjänä toimit LähiTapiola-ryhmän edustajana omalla toimialueellasi franchisekonseptin mukaisesti. Tällöin saat meiltä brändimme mukaisen kiinteän toimipaikan ja vahvan tuen työhösi. Franchiseyrittäjyys edellyttää mm. että sinulla on kokemusta edustajan työstä.

Valmis konsepti – toimivat puitteet osaamisellesi

Sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä taloudellisesti – sen mukaan, miten tehokkaasti itse haluat toimia. Työ on itsenäistä, ja voit hyödyntää siinä omaa osaamistasi. Työsi ydintä on vakuutus- ja finanssituotteiden ja -palveluiden myynti. Tarjoat turvaa ja menestymisen mahdollisuuksia yksityisille ihmisille, yrityksille ja maatiloille.

Tämä merkitsee kokonaisvaltaista huolenpitoa nykyisistä asiakkaista. Lisäksi tehtäväsi on hankkia LähiTapiolaan uusia asiakkaita omalta toimialueeltasi.

Franchiseyrittäjänä vastaat konseptimme mukaisista investoinneista ja niiden rahoittamisesta omassa yrityksessäsi. Sinulla on vastuu omasta yritystoiminnastasi, sen tuloksesta ja omasta henkilöstöstäsi. Huolehdit myös paikallisesta markkinoinnista LähiTapiolan kanssa tehtyjen suunnitelmien mukaisesti.