Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Avoimet työpaikat

Suurena suomalaisena yhtiöryhmänä LähiTapiola tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ja osaajille. Meitä LähiTapiolassa työskenteleviä elämänturvaajia on noin 3 600. Toimimme valtakunnallisesti ja alueellisesti yhteensä 26 yhtiössä ja yli 200 toimipisteessä ympäri Suomen. Menestymisemme elämänturvayhtiönä perustuu hyvinvoiviin ja osaaviin elämänturvaajiin ja korkea henkilöstökokemuksemme mahdollistaa erinomaisen elämänturvan tuottamisen omistaja-asiakkaillemme.

Olisitko sinä uusi elämänturvaaja ja kollegamme?

Autamme asiakkaitamme turvamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa. Tuotteemme ja palvelumme kattavat niin vakuuttamisen kuin sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Vakuutamme yli 800 000 kotia ja 1 600 000 ajoneuvoa sekä hoidamme yli 50 000 yrityksen vakuutusasioita. Lähes 80 % viljelijöistä käyttää palveluitamme.

Sijoittamisen palvelumme ovat menestyneet erinomaisesti puolueettomissa vertailuissa ja olemme Pohjoismaiden paras varainhoitaja. Tutustu tarkemmin ryhmämme yhtiöihin ja toimintaan .

Arvot ohjaavat toimintaamme

Hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus ovat arvomme, jotka ohjaavat toimintaamme työarjessa. Vaalimme yhteishenkeä ja avointa, arvostavaa toimintakulttuuria. Haluamme asiakkaillemme ja työkavereillemme hyvää sekä teemme työtämme suurella sydämellä sinnikkäästi ja periksi antamattomasti. Tavoittelemme yhdessä ennakkoluulottomasti uusia, entistä parempia toimintatapoja ja saavutuksia.

Henkilöstökokemuksemme on huipputasoa: ROIHU-henkilöstötutkimuksen mukaan olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Tutkitusti hyvä työnantaja

 • Suomen innostavimmat työpaikat –tunnustus: LähiTapiola on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista – kiitos kuuluu jokaiselle elämänturvaajalle

 • Vastuullisin kesätyönantaja –tunnustus: LähiTapiola on yksi Suomen vastuullisimmista kesätyöpaikoista.

 • Meille on myönnetty Hyvän mielen työpaikka -merkki, joka kertoo sitoutuneisuudestamme henkilöstön mielenterveyden ja hyvinvoinnin suunnitelmalliseen vahvistamiseen ja on tunnustus sen eteen tehdystä työstä.

 • Hakijakokemuksemme on tutkitusti maailman kärkeä. Lue lisää hakijakokemuksesta .

 • Meidät on huomioitu myönteisesti Universumin ammattilais- ja opiskelijatutkimuksissa, joissa tutkitaan yritysten työnantajakuvaa.

Näin rekrytointi meillä etenee

 1. 1.

  Hienoa, teit hienon valinnan ja päätit hakea elämänturvayhtiöömme töihin! Jätä hakemuksesi rekryjärjestelmään ja varmista että saat automaattisen kiitosviestin sähköpostiisi.

 2. 2.

  Hakemusten läpikäynti ja haastateltavien valinta. Useimmiten käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja joskus vasta hakuajan päätyttyä, pidämme sinut ajan tasalla rekrytoinnin etenemisestä hakijaviestinnän avulla

 3. 3.

  Haastatteluissa on usein kaksi kierrosta. Tutustumiskeskustelussa kerromme meistä ja työtehtävästä ja haluamme tutustua sinuun, pääset myös arvioimaan olisimmeko me sinulle sopiva työpaikka. Toisen haastattelukierroksella käytämme myös usein työpersoonallisuuskyselyä, jonka tulokset käymme läpi yhdessä.

 4. 4.

  Mikäli et tällä kertaa päässyt rekryprosessissa jatkoon, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Haastatteluissa olleille ilmoitamme aina lopputuloksesta puhelimitse