Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Toiminnan tarkoitus

LähiTapiolalla on 1 600 000 omistajaa, sillä jokainen vakuutuksen ottaja on samalla myös LähiTapiolan omistaja-asiakas. Toiminnan tarkoituksena on auttaa omistaja-asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa.

Omistaja-asiakkaamme paras kumppani elämänturvassa

Tavoitteemme on olla omistaja-asiakkaamme paras kumppani elämänturvassa. Elämänturvaa on asiakkaan tilanteeseen nähden oikea ja riittävä terveyden, talouden ja omaisuuden turva.

  • Autamme varautumaan erilaisiin elämäntilanteisiin ja vaurastumaan.

  • Ennaltaehkäisemme vahinkoja, ja jos jotain sattuu, me autamme.

LähiTapiola jatkaa vuosisataista työtään asiakkaidensa elämän turvaamisessa

Vakuutuksenottajat ovat samalla myös LähiTapiolan omistajia, eikä LähiTapiolalla ole ulkopuolisia osakkeenomistajia. Toiminnan tuotot käytetään laajasti omistaja-asiakkaiden ja koko Suomen hyväksi. Emme maksimoi voittoa, vaan keskitymme asiakashyödyn jatkuvaan kasvattamiseen.

Toiminnassa korostuu omistaja-asiakkaiden elämänturvan vahvistaminen ja edelleen kehittäminen, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus tarvitsemaansa elämänturvaan. Erottaudumme aidosti välittävällä palvelulla - henkilökohtaisesti, paikallisesti ja digitaalisesti.

Strategiset tavoitteemme

  • Toimialan paras palvelu sekä henkilökohtaisesti, paikallisesti että digitaalisesti

  • Vahva elämänturvan osaaminen ja yhteistyön kulttuuri

  • Asiakashyödyn ja liiketoiminnan kasvu

  • Tehokkaat toimintamallit

  • Vaikuttavasti vastuullinen kaikkialla Suomessa

Omistaja-asiakkaiden ääni kuuluu vahvana

Asiakkaamme muodostavat toimintaamme ohjaavan hallinnon ja heidän äänensä kuuluu vahvasti liiketoimintamme kehittämisessä.

Omistajatahto sisältää LähiTapiola-ryhmän omistajaohjauksen peruslinjaukset. Sen tehtävänä on ohjata pitkän aikavälin kehitystämme ja toimia liiketoimintastrategian pohjana.

Omistajatahdon määrittelyyn osallistuvat monipuolisesti sekä omistaja-asiakkaat hallinnossamme, että asiakkaat laajojen asiakastutkimustemme kautta.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Arvomme hyväntahtoisuus, rohkeus ja intohimo ohjaavat meitä toimimaan omistaja-asiakkaiden hyväksi. Arvopohjamme mukaisesti haluamme toimia sekä omistaja-asiakkaiden turvallisen elämän, että hyvinvoivan lähiympäristön ja yhteiskunnan puolesta.