Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Opiskelijalle

Monet nykyiset elämänturvaajamme ovat aloittaneet työuransa jo opiskeluaikana. Tälläkin hetkellä moni lähitapiolalainen tekee töitä osa-aikaisesti opintojensa ohella.

Opiskelijat

Tarjoamme opiskelijoille mielenkiintoisia mahdollisuuksia kerryttää arvokasta työkokemusta finanssialalla Elämänturvayhtiössä.

LähiTapiolassa työskentelee mm. kasvatus-, kauppa- ja valtiotieteilijöitä, agronomeja ja matemaatikkoja, terveydenhuollon ammattilaisia. Työn tekemisen mahdollisuus opiskelun ohella sovitaan joustavasti opiskelijan kanssa molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Teemme myös aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Harjoittelut ja opinnäytetyöt

Tarjoamme mahdollisuuksiemme mukaan harjoittelu-, lopputyöpaikkoja.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole sinulle sopivia paikkoja avoinna, voit jättää oman hakemuksesi harjoittelu- ja lopputyöpaikkoihin avoimella hakemuksella.

Elämänturvaajaksi LähiTapiolaan – katso, miltä näyttää rohkea, intohimoinen ja hyväntahtoinen elämänturvaajan työ!

Kesätyö

Olemme yksi Suomen vastuullisimmista kesätyöpaikoista: Meille kesätyöntekijät eivät ole ”vain” tuuraajia tai kiireapulaisia vaan heidän panoksensa on yhtä tärkeä kuin koko henkilöstömme –teemme kaikki merkityksellistä työtä asiakkaidemme auttamiseksi.

Meille on erityisen tärkeää, että myös kesätyöntekijöillä on korkea henkilöstökokemus - meille he ovat arvostettuja elämänturvaajia riippumatta siitä, mikä on työsopimuksen muoto. LähiTapiolassa aukeaa vuosittain noin 200 uutta kesätyöpaikkaa. Kesätyöhakumme alkaa tammikuussa, jolloin haku avautuu avoimiin työpaikkoihin.

Mielekästä ja merkityksellistä kesätyötä

Kesätyöntekijämme antavat erityisesti kiitosta hyvästä yhteishengestä, kannustavasta ilmapiiristä, kattavasta perehdytyksestä ja hyvistä työsuhde-eduista.

Tradenomiksi opiskeleva Jesse Granö hakeutui kesätöihin LähiTapiolaan kuultuaan, että Elämänturvayhtiössä on tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä ja hyvä työporukka. Jesse työskenteli kesän korvauskäsittelijänä LähiTapiolan korvauspalveluissa. Syksyllä Jesse jatkoi LähiTapiolassa tuntityöläisenä tradenomiopintojensa ohella.

"Minut otettiin täällä todella hyvin vastaan ja sain työhöni huolellisen perehdytyksen. Sain tarvittaessa myös aina apua ja tukea osaavilta elämänturvaaja-kollegoiltani. Työssäni on parasta sen antoisuus ja oman osaamiseni kehittäminen. Minulle on myös tärkeää, että työ on joustavaa; olen voinut tehdä töitä myös etänä joustavalla työajalla, mikä on tehnyt arkielämästä helpompaa. Halusin ehdottomasti jäädä töihin elämänturvaajaksi, sillä meillä on loistava työporukka ja saan tehdä kiinnostavaa työtä" kiittelee Jesse Granö.

Katso, mitä kesätyöntekijämme meistä kertovat.

Näin rekrytointi meillä etenee

 1. 1.

  Hienoa, teit hienon valinnan ja päätit hakea elämänturvayhtiöömme töihin! Jätä hakemuksesi rekryjärjestelmään ja varmista että saat automaattisen kiitosviestin sähköpostiisi.

 2. 2.

  Hakemusten läpikäynti ja haastateltavien valinta. Useimmiten käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja joskus vasta hakuajan päätyttyä, pidämme sinut ajan tasalla rekrytoinnin etenemisestä hakijaviestinnän avulla

 3. 3.

  Haastatteluissa on usein kaksi kierrosta. Tutustumiskeskustelussa kerromme meistä ja työtehtävästä ja haluamme tutustua sinuun, pääset myös arvioimaan olisimmeko me sinulle sopiva työpaikka. Toisen haastattelukierroksella käytämme myös usein työpersoonallisuuskyselyä, jonka tulokset käymme läpi yhdessä.

 4. 4.

  Mikäli et tällä kertaa päässyt rekryprosessissa jatkoon, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Haastatteluissa olleille ilmoitamme aina lopputuloksesta puhelimitse