Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyön myönteiset vaikutukset ulottuvat LähiTapiolan asiakkaisiin, paikallisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Yhteistyö kumppaneiden kanssa

Kumppanuusyhteistyömme perusta on turvallisuuden ja hyvinvoinnin lisääminen yhteiskunnassa. Yhteistyöllä haluamme vaikuttaa yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen ja luoda arvoa asiakkaille sekä muille sidosryhmille.

Yhteistyön teemat ja kohteet perustuvat LähiTapiolan elämänturvastrategiaan ja yhtiöryhmän vastuullisuusteemoihin. Valitsemme yhteistyökumppaneita, joilla on kanssamme samankaltaiset arvot sekä sopiva yhteistyön kohde ja muoto. Teemme yhteistyötä turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin aloilla.

Valtakunnalliset kumppanit

LähiTapiolan valtakunnallisia kumppaneita ovat muun muassa Suomen Punainen Risti, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry sekä Suomen Palloliitto ry.

Lisäksi LähiTapiolan alueyhtiöillä on useita alueellisia ja paikallisia yhteistyökumppaneita.

Vakuutusalan yhteistyö

Turva

Kotimaassa LähiTapiola tekee yhteistyötä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan kanssa. Turva myy asiakkailleen omien vahinkovakuutuksiensa ohella LähiTapiolan vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia. Siirry Turvan sivuille.

Elo

LähiTapiolan työeläkevakuutuskumppanina toimii Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Elo huolehtii asiakasyritystemme työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Siirry Elon sivuille.

Finanssiala ry

FA on etujärjestö, joka edustaa jäsenkuntaansa kuuluvia Suomessa toimivia finanssialan yrityksiä. Järjestön tavoitteena on turvata alalle hyvä toimintaympäristö ja edistää vahingontorjuntaa ja turvallisuutta. Siirry Finanssialan sivuille.

Amice

LähiTapiola on aktiivisesti mukana keskinäisten vakuutusyhtiöiden kansainvälisessä edunvalvonnassa vuoden 2008 alussa perustetun AMICEn kautta. Siirry Amicen sivuille.

Eurapco

Eurapco on kahdeksan eurooppalaisen keskinäisen vakuutusyhtiön yhteenliittymä. Yhteistyön avulla yhtiöt pyrkivät parantamaan kilpailukykyään ja luomaan lisäarvoa. Siirry Eurapcon sivuille.

ICMIF

ICMIF on kansainvälinen yhteistyöjärjestö, joka edustaa keskinäistä ja osuustoiminnallista vakuutussektoria. ICMIFillä on yli 290 jäsentä noin 70 valtiossa ympäri maailmaa. Siirry ICMIFin sivuille.