Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Studerande

Vi behöver mångsidig expertis, och studerande inom alla olika ämnen har möjlighet att arbeta hos oss. Merkantil utbildning ger goda förutsättningar för vissa uppgifter, juridisk utbildning för andra.

Sommarjobb

LokalTapiola anlitade cirka 200 sommarjobbare år 2013. Arbetsuppgifterna varierar beroende på utbildningsbakgrund och arbetserfarenhet. Arbetet består av kundservice- och försäljningsuppgifter inom försäkring och finans runtom i Finland. Ansökningsprocessen startar varje år i januari då vi börjar ta emot ansökningar om sommarjobb.

Se lediga jobb


Arbete under terminerna

Vi erbjuder en del sommarjobbare möjlighet att arbeta deltid i LokalTapiola under andra årstider än sommaren. För arbete vid sidan av studierna görs flexibla överenskommelser som gynnar både oss och den studerande. Arbete under terminerna ger dig högre kompetensnivå än ett kort sommarjobb och du kan utvecklas till en expert inom finansbranschen redan före examen.


Arbetspraktik

Vi erbjuder praktikplatser för dem som är i slutskedet av studierna. Praktikplatser blir lediga i varierande mängd under året. De annonseras inte bland lediga jobb. Vi erbjuder praktikplatser huvudsakligen genom samarbete med läroanstalter.


Examensarbete

Varje år görs olika examensarbeten i LokalTapiola (andra stadiet, yrkeshögskolan och högskolan). Att göra examensarbetet hos LokalTapiola kan innebära startskottet för en arbetskarriär i vår organisation.


Samarbete med läroanstalter

Vi samarbetar aktivt med läroanstalter. Vi deltar i uppgörandet av studieplaner, våra experter föreläser på läroanstalternas kurser, vi erbjuder samarbetsparternas studerande sommarjobb och praktikplatser samt deltar i läroanstalternas rekryteringsevenemang.