Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola Pirkanmaa

  • Sastamala, Vammala
  • Puistokatu 8
  • 38200 SASTAMALA
Tfn
03 3391 1200
må-ti, fr
10-16.45
to
10-15

Aktuellt

När ingenting händer, vinner alla

Som kund hos oss får du stöd för att främja säkerheten på din gård vilket för sin del även syns som lägre försäkringspremier. När det inträffar färre skador, vinner alla.

Läs mer om förmåner.


Med Skördeförsäkring tryggar du din skörd vid regn

Du kan välja bland fyra olika skyddsnivåer. Du kan nu välja en ny OmfattandePlus nivå för skador som orsakats av långvarigt regn.

För att trygga sommarens skörd, ska du teckna försäkringen redan före den försäkrade växten sås eller planteras. Läs mer om skördeförsäkring.


Lantbrukets säkerhet

I samarbete med experter

Vid riskhanteringen och skadebekämpningen på gården är det mest centrala ditt och din familjs aktiva arbete. Vi på LokalTapiola kan erbjuda dig information och verktyg som stöd när det gäller att minska riskerna kring person, egendom och ekonomi.

Be att vi tar kontakt här!


Ett tryggt lantbruk

I den några minuter långa videon fördjupar vi oss i säkerheten på ett lantbruk och olika teman som gäller producenternas arbetshälsa ur producenternas egen synvinkel.

Att arbeta på ett lantbruk hör till de mest riskfyllda yrkena. Årligen inträffar det ungefär 6 000 arbetsolycksfall inom lantbruksarbete.

LokalTapiola, LPA och MTK vill med hjälp av videon uppmuntra dem som utövar lantbruksnäringar att uppmärksamma hur viktig deras egen roll är vid hanteringen av risker på gården och förebyggande av olyckor. Maarit Poussa (Vinha Tuotanto Oy) står för både manuskript och filmning. Öppna videofilmerna.


Medlemsförmåner för skogsvårdsförening

För att få förmånen måste medlem i Skogsvårdsförening meddela sitt medlemsnummer till LokalTapiola. Läs mer om förmåner.


Börja använda vårt kunnande inom kapitalförvaltning

Spara åt dig och yngre generationer.

Dina tillgångar placeras i placeringskorgen via en sparlivförsäkring. Den försäljningsvinst som fås vid ändringar av placeringsobjekten i placeringskorgen beskattas inte utan vinsten kan placeras vidare. Avkastningen beskattas först när avtalet upphör eller när du tar ut besparingar.

Du kan ta ut besparingar vid behov eller göra tilläggsplaceringar då din förmögenhet ökar.