Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Nuorisovakuutus

Kotivakuutus, tapaturmavakuutus ja matkavakuutus ovat nuorten tärkeimmät vakuutukset. Huolehdi vakuutukset kuntoon omaan asuntoon, ulkomaan ja kotimaan matkoille sekä tapaturmien varalle.

Pyydä tarjous vakuutuksista

Kotivakuutus nuorille edullisemmin.

Räätälöi omiin tarpeisiisi sopiva vakuutuspaketti.

Kun keskität LähiTapiolaan, säästät vakuutusmaksuissa jopa 17 %.

Hoida kaikki vakuutusasiasi kätevästi verkossa.

Kotivakuutus nuorelle

Muutitpa sitten omaan omistusasuntoon, vuokra-asuntoon tai solu- tai kimppakämppään, kotivakuutus on tärkeä olla voimassa. Kotivakuutus korvaa muun muassa palo- ja vesivahinkoja sekä turvan laajuudesta riippuen tavarasi rikkoutumisen, särkymisen ja varkauden. Puhelimesi, läppärisi tai vaikka pesukoneesi rikkoutuessa voit hakea korvausta kotivakuutuksesta. Lue lisää kotivakuutuksesta.

Tarjoamme kotivakuutuksen nuorille edullisemmin. Laske kotivakuutuksellesi hinta ja osta se helposti verkossa.

Osta kotivakuutus

Voit valita kotivakuutuksen laajuuden kolmesta eri vaihtoehdosta

  • Suppea kotivakuutus korvaa ensisijaisesti palovahinkoja, mutta voit valita siihen lisäksi myös turvan varkaus- ja ilkivaltavahingoille.

  • Suosittelemme kuitenkin vähintään Perustason vakuutusta, joka korvaa myös vuoto-, varkaus- ja ilkivaltavahinkoja sekä luonnonilmiövahinkoja.

  • Paras kotivakuutuksemme on Laaja kotivakuutus, joka korvaa tavaroiden rikkoutumisia ja särkymisiä. Voit täydentää Laajaa kotivakuutusta Laaja Plus turvalla, jolloin saat paremmat ikävähennykset ja tiedostojen palautusturvan.

  • Kotivakuutukseen sisältyy vastuu- ja oikeusturvavakuutukset, jotka korvaavat, jos olet esimerkiksi huolimattomuudesta johtuen aiheuttanut toiselle henkilölle tai hänen omaisuudelleen vahingon tai tarvitset lakimiesapua riita- tai rikosasioissa.

Matkavakuutus nuorelle

Jatkuvalla matkavakuutuksella turvaat reissusi aina yli 50 kilometrin päässä kotoasi tai omalta vapaa-ajan asunnoltasi. Matkustajavakuutus korvaa kulut, jos esimerkiksi sairastut matkallasi tai matkasi peruuntuu sairastumisen tai tapaturman takia. Pääset nopeasti yksityiselle lääkärille ilman omavastuuta. Matkustajavakuutus on osa Terveysvakuutustamme.

Matkatavaravakuutuksella saat turvaa tavaroiden rikkoutumisten ja varkauksien varalle. Vinkki: Jos sinulla on kotivakuutus, sinun kannattaa vakuuttaa matkatavarasi kotivakuutuksen yhteydessä - näin se on sinulle edullisempaa! Lue lisää matkavakuutuksesta.

Laske matkavakuutuksellesi hinta ja osta se helposti verkossa.

Osta matkavakuutus

Matkavakuutus vaihto-opiskelijalle

Matkavakuutus on hyvä olla voimassa opiskelijavaihtoon lähtiessä, jotta saat parasta hoitoa kohdemaassa, jos sinulle sattuu tapaturma tai sairastut. Myös matkatavarat kannattaa turvata vaihto-opiskelun aikana. Matkavakuutus on voimassa kolme kuukautta kestävillä matkoilla, mutta voit muuttaa vakuutuksen keston jopa 24 kuukaudeksi asiakaspalvelumme kautta.

Tapaturmavakuutus nuorelle

Tapaturmavakuutus on osa Terveysvakuutustamme. Tapaturmavakuutus on turvanasi yllättävien tapaturmien varalta. Se korvaa lääkärikäyntejä, tutkimus- ja hoitokuluja, lääkkeitä sekä tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan tai kuolemantapauksen. Tapaturmavakuutuksen turvin voit käyttää sekä yksityisen että julkisen puolen lääkäripalveluita ilman omavastuuta.

Halutessasi voit täydentää tapaturmavakuutusta urheiluvakuutuksella, jolloin vakuutus on voimassa urheilukilpailuissa ja harrastuksissa, jotka edellyttävät lisenssin. Lue lisää tapaturmavakuutuksesta.

Laske tapaturmavakuutuksellesi hinta ja osta se verkossa vaikka heti.

Osta tapaturmavakuutus

Autovakuutus nuorelle

Autovakuutus koostuu lakisääteisestä liikennevakuutuksesta sekä kaskovakuutuksesta. Autovakuutus korvaa sinun autollesi ja sen varusteille sattuneita vahinkoja sekä vastapuolelle sattuneita henkilö- ja esinevahinkoja. Valitse henkilöautollesi sopivin kaskovakuutus tarpeidesi mukaan. Lue lisää autovakuutuksesta.

Osta autovakuutus

Lemmikkivakuutus nuorelle

Lemmikki- eli eläinvakuutus auttaa, kun koirasi, kissasi tai hevosesi sairastuu tai loukkaantuu tapaturmassa. Eläinvakuutuksella pidät hoitojen kulut hallinnassa ja rakas lemmikkisi saa parhaan hoidon. Saat 25 % alennuksen eläinlääkärikuluvakuutuksesta, kun sinulla on myös kotivakuutuksesi LähiTapiolassa. Lue lisää lemmikkivakuutuksesta.

Osta lemmikkivakuutus

Asioi helposti verkossa

  • Saat vakuutusmaksut halutessasi useaan erään ja lasku tulee suoraan verkkopankkiisi, kun teet e-laskusopimuksen.

  • Saat vakuutusasiakirjat ja vakuutusta koskevat viestit verkkopalveluun, kun otat käyttöösi paperittoman palvelun.

  • Verkkopalvelussa voit tehdä vakuutuksiin muutoksia, hakea vakuutuslaskuihin maksuaikaa sekä vahingon sattuessa voit tehdä vahinkoilmoituksen.

Tutustu sähköiseen asiointiin.

Pyydä tarjous vakuutuskokonaisuudesta

Tee valinnat ja täytä kaikki kentät ellei toisin mainita.

Keskittäminen kannattaa!

Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.

Lue lisää Omaetualennuksesta