Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vauvavakuutus syntymättömälle lapselle

Turvaa vauvasi jo raskausaikana vauvavakuutuksella. Vauvavakuutus tuo syntyvälle lapsellesi turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta läpi elämän. Ennen lapsen syntymää otettu vakuutus on voimassa heti syntymästä alkaen, ja voit pitää sen voimassa jopa vanhuuteen asti. Ottamalla varausvakuutuksen jo raskausaikana varmistat, että vakuutukseen ei tule terveydentilasta johtuvia rajoitusehtoja.

Vauvavakuutus on osa Terveysvakuutusta

Terveysvakuutus muodostuu useista turvista. Voit rakentaa niistä itsellesi ja samassa taloudessa asuvalle läheisellesi sopivan kokonaisuuden sairauden ja tapaturman sekä matkalla sattuvien vahinkojen varalle.

Viisi syytä ottaa vauvavakuutus

  1. Kun otat syntyvälle lapselle vakuutuksen jo ennen vauvan syntymää, saat sairauskulu- ja tapaturmavakuutuksen ilman terveydentilasta johtuvia rajoituksia.
  2. Saat nopeasti parhaan mahdollisen hoidon ilman jonotusta, jos lapsesi sairastuu. Voit itse valita hoitopaikan.
  3. Saat käyttöösi TerveysHelppi-palvelun, jossa terveydenhuollon ammattilaiset auttavat joka päivä klo 7-23 verkossa ja TerveysHelppi-sovelluksessa. Saat neuvoja niin sairauden kuin tapaturman sattuessa ja tarvittaessa ajanvarauksen lääkärille saman tien. Lue lisää TerveysHelpistä.
  4. Vakuutus on voimassa heti syntymästä alkaen läpi elämän, halutessasi jopa vanhuuteen saakka.
  5. Syntyvän lapsen turva muuttuu automaattisesti sairauden hoitoturvaksi, kun lapsi on syntynyt. Muistathan ilmoittaa meille vauvan syntyessä hänen syntymäaikansa ja nimensä.

Hyvä tietää vauvavakuutuksesta

  • Voit hakea syntyvälle lapsellesi vakuutusta ennen lapsen syntymää, kuitenkin aikaisintaan, kun rakenneultraäänitutkimus on tehty.
  • Vakuutus myönnetään äidin terveysselvityksen perusteella.
  • Lapsivakuutuksesta maksetaan sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkiot, tutkimuskulut ja lääkkeet. Lue lisää lapsivakuutuksesta.

Kiinnostuin


Usein kysyttyä vauvavakuutuksesta

Voit saada vauvan varausvakuutuksesta S-ryhmän bonusta. Ilmoita asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17%. Saat 25 % alennusta vauvan sairaskuluvakuutuksesta, kun olet vakuuttanut myös kotisi meillä.

Voit hakea syntyvälle lapsellesi vakuutusta ennen lapsen syntymää, kuitenkin aikaisintaan, kun rakenneultraäänitutkimus on tehty.

Kyllä, vakuutus myönnetään äidin terveysselvityksen perusteella.

Vakuutus on voimassa heti syntymästä alkaen läpi elämän. Sairauksien osalta vakuutusturva jatkuu jopa 80-vuotiaaksi saakka. Tapaturmien varalta vakuutusturva on voimassa 100-vuotiaaksi asti.