Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vauvavakuutus syntymättömälle lapselle

Turvaa vauvasi jo raskausaikana vauvavakuutuksella. Vauvavakuutus eli varausvakuutus tuo syntyvälle lapsellesi turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta läpi elämän. Ennen lapsen syntymää otettu vakuutus on voimassa heti syntymästä alkaen, ja voit pitää sen voimassa jopa vanhuuteen asti. Ottamalla varausvakuutuksen varmistat, että vakuutukseen ei tule terveydentilasta johtuvia rajoitusehtoja.

Viisi syytä ottaa vauvavakuutus

  1. Kun otat syntymättömän lapsen vakuutuksen eli varausvakuutuksen jo ennen vauvan syntymää, saat sairauskulu- ja tapaturmavakuutuksen ilman terveydentilasta johtuvia rajoituksia.
  2. Saat nopeasti parhaan mahdollisen hoidon ilman jonotusta, jos lapsesi sairastuu. Voit itse valita hoitopaikan.
  3. Saat käyttöösi TerveysHelppi-palvelun, jossa terveydenhuollon ammattilaiset auttavat joka päivä klo 7-23 verkossa ja TerveysHelppi-sovelluksessa. Saat neuvoja niin sairauden kuin tapaturman sattuessa ja tarvittaessa ajanvarauksen lääkärille saman tien. Lue lisää TerveysHelpistä.
  4. Vakuutus on voimassa heti syntymästä alkaen läpi elämän, halutessasi jopa vanhuuteen saakka.
  5. Saat varausvakuutuksen voimaan maksamalla varausmaksun. Keskittämällä vakuutuksesi LähiTapiolaan saat myös varausmaksusta Omaetualennusta. Muistathan ilmoittaa meille vauvan syntyessä hänen syntymäaikansa ja nimensä, jolloin varausvakuutus vaihtuu automaattisesti lapsivakuutukseksi.

Hyvä tietää vauvavakuutuksesta

  • Voit ottaa vakuutuksen lapsellesi varauksena ennen syntymää, kuitenkin viimeistään kaksi kuukautta ennen laskettua syntymäaikaa.
  • Vakuutus myönnetään äidin terveysselvityksen perusteella.
  • Lapsen synnyttyä varausvakuutus vaihtuu lapsivakuutukseksi. Lapsivakuutuksesta maksetaan sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkiot, tutkimuskulut ja lääkkeet. Lue lisää lapsivakuutuksesta.

Kiinnostuin


Usein kysyttyä vauvavakuutuksesta

Voit saada vauvan varausvakuutuksesta S-ryhmän bonusta. Ilmoita asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17%.

Vakuutus on otettava viimeistään kaksi kuukautta ennen laskettua syntymäaikaa.

Kyllä, vakuutus myönnetään äidin terveysselvityksen perusteella.

Vakuutus on voimassa heti syntymästä alkaen läpi elämän. Sairauksien osalta vakuutusturva jatkuu jopa 80-vuotiaaksi saakka. Tapaturmien varalta vakuutusturva on voimassa 100-vuotiaaksi asti.