Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tapaturmavakuutus

Kotona ja vapaa-ajalla sattuu paljon hoitoa vaativia tapaturmia, niin lapsille kuin aikuisillekin. Tapaturmavakuutuksella varmistat nopean hoitoonpääsyn, missä sitten kuljetkin.

Kun otat tapaturmavakuutuksen LähiTapiolasta, saat myös TerveysHelpin. TerveysHelpissä terveydenhuollon ammattilaiset ovat apunasi ja saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi, jos tapaturma sattuu.

Tapaturmavakuutus on osa Terveysvakuutusta

Terveysvakuutus muodostuu useista turvista. Voit rakentaa niistä itsellesi ja samassa taloudessa asuvalle läheisellesi sopivan kokonaisuuden sairauden ja tapaturman sekä matkalla sattuvien vahinkojen varalle.

Viisi syytä ottaa tapaturmavakuutus

  1. Tapaturmavakuutus korvaa hoitokuluja ilman omavastuuta tarvittaessa myös yksityisellä lääkäriasemalla.
  2. Tapaturmavakuutus korvaa myös tapaturman aiheuttamat hammasvammat.
  3. Laajennetulla tapaturmaturvalla tarjoamme lisäturvaa liikkuvalle ja urheilevalle henkilölle., sillä kaikki vammat eivät oikeuta vakuutuskorvaukseen, vaikka ne ilmenisivät tapaturman yhteydessä.
  4. Voit lisäksi turvata oman toimeentulosi lyhytaikaisen työkyvyttömyyden tai tapaturmasta aiheutuvan pysyvän haitan varalle. Läheistesi toimeentulon voit turvata tapaturmaisen kuoleman varalta.
  5. Saat käyttöösi LähiTapiolan TerveysHelppi etälääkäripalvelun, jossa sairaanhoitajat ja lääkärit ovat apunasi joka päivä klo 7 - 23. Lue lisää TerveysHelpistä.

Mihin tapaturmavakuutusta käytetään?

  • Vakuutus kattaa tapaturmasta aiheutuvat hoitokulut, kuten esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tutkimus- ja hoitokulut, leikkaukset ja lääkkeet.
  • Tyypillisiä tapaturmavakuutuksen käyttötilanteita ovat erilaiset liukastumisista, kaatumisista tai muun äkillisistä tapahtumista aiheutuneet murtumat, venähdykset ja haavat.
  • Lasten tapaturmavakuutus ja lapsivakuutus ovat voimassa kaikessa urheilutoiminnassa, joten lapselle ei tarvitse erillistä lisenssivakuutusta. Yksi vakuutus riittää. Ei ole väliä, mitä urheilulajia lapsi harrastaa tai harrastaako lapsi useita urheilulajeja. Vakuutukset ovat voimassa kaikessa urheilussa siihen asti, kun lapsi täyttää 16-18-vuotta.

Laske ja osta

Hyvä tietää tapaturmavakuutuksesta

Tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, Suomessa ja ulkomailla. Ulkomaanmatkoille kannattaa ottaa aina matkavakuutus.

Tapaturmavakuutus on turvanasi kaiken aikaa, se on voimassa niin työssä, koulussa kuin vapaa-ajalla. Mikäli tapaturma on sattunut työssä tai koulussa, tulee niistä kuitenkin hakea korvausta ensisijaisesti koulun, kunnan tai työnantajan lakisääteisestä vakuutuksesta.

Tapaturmavakuutus antaa turvaa tapaturmien varalle. Vahingon sattuessa vakuutus korvaa tapaturmasta aiheutuvia lääkärikäyntejä, lääkkeitä, tutkimuksia ja leikkauksia sekä fysioterapiaa.

Harrastatko omaa kuntoa ylläpitävää liikuntaa? Kun pidät huolta fyysisestä kunnostasi harrastamalla urheilua, on tapaturmavakuutus voimassa ilman lisäturvaa.

Osallistutko urheiluliiton tai -seuran järjestämiin kilpailuihin tai harrastatko riskialttiita lajeja? Voit pyytää urheiluvakuutuksesta tarjouksen ja olemme sinuun yhteydessä.

Tapaturmavakuutusten sisällöissä on eroja. Jos sinulla on jo voimassa oleva tapaturmavakuutus LähiTapiolassa, voit tarkistaa oman tai lastesi vakuutuksen kattavuuden vakuutuskirjalta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Usein kysyttyä tapaturmavakuutuksesta

Voit saada tapaturmavakuutuksestasi S-ryhmän bonusta. Rekisteröi asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17%.

Vakuutuksesta maksetaan tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, joita ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tutkimus- ja hoitokulut, leikkaukset ja lääkkeet.

Tapaturmavakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, Suomessa ja ulkomailla. Ulkomaanmatkoille kannattaa kuitenkin ottaa aina matkavakuutus.

Kun ostat tapaturmavakuutuksen, saat käyttöösi LähiTapiolan TerveysHelppi etälääkäripalvelun, jossa sairaanhoitajat ja lääkärit ovat apunasi joka päivä klo 7 - 23.

Tapaturma on äkillinen vakuutetun tahtomatta sattuva tapahtuma, joka johtuu ulkoisesta syystä ja aiheuttaa ruumiinvamman. Yllättävä tapaturma voi sattua kotona, työssä, koulussa tai harrastuksissa.


Katso myös: