Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Koiravakuutus

Valitse koirasi arvoinen vakuutus, jo pennusta lähtien. Monipuolinen vakuutusturva ja suorakorvauspalvelu sekä LemmikkiHelpin etäeläinlääkäri takaavat koirallesi parhaan mahdollisen hoidon, kun ystäväsi sitä tarvitsee.

Viisi syytä ottaa koiravakuutus LähiTapiolasta

 1. Eläinlääkärikuluvakuutus sekä vastuuvakuutus ovat voimassa koiran koko eliniän.
 2. Eläinlääkärikuluvakuutuksen hoitokulujen enimmäiskorvausmäärän voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Valittavanasi ovat 1 000, 1 700 tai 3 000 euroa. Enimmäiskorvausmäärää voi korottaa siihen asti, kunnes koira täyttää seitsemän vuotta.
 3. Eläinlääkärikuluvakuutuksen hoitokulujen enimmäiskorvausmäärä ei laske, kun koira ikääntyy.
 4. LemmikkiHelppi-sovelluksella saat etäeläinlääkärin avun kännykkääsi viikon jokaisena päivänä klo 7–23. Palvelu on käytössäsi, kun koirallasi on eläinlääkärikuluvakuutus.
 5. Tutustu myös suorakorvauspalveluun: maksat klinikalle vain vakuutuksen omavastuun, lopusta klinikka laskuttaa LähiTapiolaa.

  Muista ottaa lääkärikäynnille koiran vakuutusnumero mukaan!

Koiravakuutus lyhyesti

 • Voit ottaa vakuutuksen koiran menetyksen tai eläinlääkärikulujen varalta – tai molempien.
 • Lisäturvana käyttöominaisuuden menetyksen korvaus ja vastuuvakuutus.
 • Voit vakuuttaa koirasi, kun se on täyttänyt 5 viikkoa, mutta on alle 7-vuotias.
 • Saat kattavimman vakuutuksen, kun vakuutat koirasi jo pennusta lähtien. Ennen 4 kuukauden ikää vakuutetulle rekisteröidylle koiralle korvataan myös kasvuhäiriön, nivel-, nivelside- tai muussa siderakenteessa esiintyvän sairauden, vamman tai muutoksen vuoksi eläimen arvo tai eläinlääkärikuluja.
 • Suomen Kennelliiton jäsenet saavat koiravakuutuksesta 10 % alennuksen. Alennus ei koske LähiTapiola Pääkaupunkiseudun, LähiTapiola Etelän eikä LähiTapiola Pirkanmaan eläinvakuutusasiakkaita.


Katso myös:

Ajankohtaista

Lataa Elämänturvasovellus

Sujuvampaa asiointia puhelimellasi. Lataa sovellus sovelluskaupasta puhelimeesi.

Lisää Elämänturvasovelluksesta