Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Etäeläin­lääkäri – Lemmikki­Helppi

Aina parasta ja nopeaa hoitoa rakkaalle lemmikillesi, kun sairastuminen tai tapaturma yllättää. LemmikkiHelpin eläinlääkäri auttaa etänä vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 – ilman omavastuuta.

LemmikkiHelpin kautta pääset etäeläinlääkärille ilman erillistä ajanvarausta

Olitpa sitten matkalla tai harrastamassa lemmikkisi kanssa, etäeläinlääkäri on aina mukanasi. Aloita chat-keskustelu eläinlääkärin kanssa ja saat pian avun lemmikkisi terveyshuoliin.

  • Palvelun käyttö vähennetään suoraan lemmikkisi eläinlääkärikuluvakuutuksen enimmäiskorvausmäärästä, eli LemmikkiHelpin käyttö on sinulle maksutonta.

  • Lataamalla sovelluksen varmistat, että sinulla on sairauden tai tapaturman sattuessa nopea ja vaivaton yhteys eläinlääkäriin.

  • LemmikkiHelppi on käytössäsi, kun koirallasi tai kissallasi on LähiTapiolan eläinlääkärikuluvakuutus.

Toimi näin sairauden tai tapaturman sattuessa

Aloita siirtymällä LemmikkiHelppiin verkkoselaimella tai mobiilisovelluksella. Palvelemme joka päivä klo 7–23.

Tassupainikkeesta pääset aloittamaan chat-keskustelun eläinlääkärin kanssa. Vastaa ensin muutamiin kysymyksiin koskien lemmikkisi terveydentilaa, jotta eläinlääkäri pääsee perehtymään lemmikkisi asiaan.

Saat eläinlääkäriltä apua ja tarvittaessa suosituksen hakeutua jatkohoitoon eläinlääkäriasemalle. Eläinlääkäri voi tarvittaessa myös pyytää lupaa käynnistää videoneuvottelu, mikäli se helpottaa lemmikkisi vaivan selvittämistä.

LemmikkiHelpin etäeläinlääkärikäynnissä ei ole omavastuuta. Palvelun kustannus vähennetään lemmikkisi eläinlääkärikuluvakuutuksen enimmäiskorvausmäärästä.

Siirry LemmikkiHelppiin

LemmikkiHelpissä eläimesi terveyshuoliin vastaavat Veteva Oy:n / LähiVetin eläinlääkärit. LemmikkiHelppi on osa LähiTapiolan korvauspalvelua.

Usein kysyttyä

LemmikkiHelppi-palvelussa ei ole omavastuuta. Sairauden tai tapaturman hoidosta aiheutunut etäeläinlääkärivastaanoton kustannus vähennetään lemmikkisi Eläinlääkärikuluvakuutuksen enimmäiskorvausmäärästä. Mahdollisten muiden kustannusten osalta (esim. jatkohoito eläinklinikalla tai apteekkikulut) korvattavista kuluista vähennetään vakuutuksen omavastuu.

LemmikkiHelpin etäeläinlääkärivastaanoton kustannus (38/52 €) vähennetään lemmikkisi Eläinlääkärikuluvakuutuksen enimmäiskorvausmäärästä. Voit käyttää LemmikkiHelppi-palvelua sairauden tai tapaturman sattuessa, kun lemmikilläsi on koiran tai kissan eläinlääkärikuluvakuutus ja vakuutuskauden enimmäiskorvausmäärää on jäljellä.

Koiran tai Kissan eläinlääkärikuluvakuutus korvaa vakuutuksesta korvattavan sairauden tai tapaturman jatkohoitoon eläinlääkärin määräämiä rekisteröityjä lääkevalmisteita.
Vakuutuksesta korvattavissa lääkkeissä on omavastuu, jonka maksat kuluista.

LemmikkiHelpin kautta saatat saada suosituksen hakeutua jatkohoitoon eläinlääkäriasemalle. Asioidessasi LähiTapiolan yhteistyöeläinlääkäriasemalla arkisin klo 9–17 saat korvausasian hoidettua suorakorvauksena eläinlääkärikäynnin yhteydessä ja maksat korvattavasta eläinlääkärikäynnistä vain omavastuuosuuden. Muissa tilanteissa voit hakea korvausta aiheutuneista eläinlääkärikuluista täyttämällä korvaushakemuksen verkkopalvelussamme. Kaikkien yhteistyöeläinlääkäriasemiemme tiedot löydät LemmikkiHelppi-sovelluksesta Eläinklinikat-välilehdeltä.

Kun asioit LemmikkiHelpissä, täydennä tai tarkista lemmikkisi tiedot, minkä jälkeen voit aloittaa etävastaanoton. Yhteistyöeläinlääkäriasemallamme asioidessasi voit hyödyntää suorakorvauspalvelua antamalla LemmikkiHelpistä löytyvän lemmikkisi vakuutusnumeron.