Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Moottorikelkkavakuutus

Moottorikelkoilla tulee olla vähintään lakisääteinen liikennevakuutus. Lisäksi kannattaa ottaa myös vapaaehtoinen kasko, joka korvaa omalle moottorikelkoille sattuneita vahinkoja. LähiTapiolan moottorikelkkavakuutus on saatavilla osakaskolla sekä laajalla kaskolla. Laaja kasko on paras turva moottorikelkalle ja vain se korvaa kolaroinnista omalle mönkijälle syntyneitä vahinkoja.

LähiTapiolasta vakuutukset moottorikelkoille.Laske hinta

Kattava moottorikelkkavakuutus LähiTapiolasta

  • Tarjolla on laajempi tai suppeampi moottorikelkkavakuutus – juuri omien tarpeidesi mukaan. Laajaan kaskoon sisältyvät kolarointi-, luonnonilmiö- ja eläintörmäysvakuutus.
  • Kaskovakuutuksella on vakuutettuna myös ajovarusteet; kypärä, kypäräpuhelin, ajopuku, ajokäsineet ja ajosaappaat.
  • Ostat moottorikelkkavakuutuksen kätevästi verkosta tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai tulla käymään toimistollamme. Katso yhteystietomme täältä.
  • Hätäpalvelu palvelee 24h/vrk numerossa 0800 0 4531 (ulkomailla +358 800 04531)

Liikennevakuutus on pakollinen

  • Liikennevakuutus tarvitaan kaikille liikenteessä käytettäville ajoneuvoille.
  • Liikennevakuutus korvaa ajoneuvon liikenteeseen käyttämisestä aiheutuneita henkilövahinkoja ja ulkopuoliselle aiheutuneita omaisuusvahinkoja.
  • Liikennevakuutus on voimassa Suomen lisäksi muissa ETA-maissa ja ETA:n ulkopuolisissa Vihreän kortin sopimusmaissa.


Moottorikelkkavakuutuksen hinta

Moottorikelkkavakuutuksen hintaan vaikuttavat moottorikelkan teho ja moottorikelkan ikä. Voit ostaa moottorikelkan vakuutuksen myös verkosta.

Moottorikelkan vakuutus on vuodenaikahinnoiteltu. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa vakuutusmaksusta kohdistuu talven ajokaudelle, koska suurin osa vahingoistakin sattuu silloin. Vakuutusmaksusta saa hyvitystä liikennekäytöstä poiston ajalta, kun liikennekäytöstä poisto kestää yhtäjaksoisesti vähintään 30 vrk.

Hae hinta ja osta

Valitse moottorikelkkavakuutukseen liikennevakuutuksen lisäksi myös sinulle sopiva kasko

  Laaja kasko Osakasko

Kolarointivakuutus eli törmäysvakuutus korvaa vahingot, jos ajoneuvo törmää, suistuu tieltä, kaatuu tai putoaa.

Kolarointivakuutus, sisältyy Kolarointivakuutus, ei sisälly

Luonnonilmiövakuutus korvaa, jos myrsky kaataa puun ajoneuvon päälle, raesade vahingoittaa ajoneuvon ulkopintoja tai kun tulvaveden nousu tai myrskyn irrottama esine aiheuttaa vahinkoa pysähtyneelle ajoneuvolle.

Luonnonilmiövakuutus, sisältyy Luonnonilmiövakuutus, ei sisälly

Eläintörmäysvakuutus korvaa, jos ajoneuvo törmää muuhun eläimeen kun hirvieläimeen. Väistämisestä aiheutuneet vahingot korvataan kolarointivakuutuksesta.

Eläintörmäysvakuutus, sisältyy Eläintörmäysvakuutus, ei sisälly

Hirvivahinkovakuutus korvaa, jos ajoneuvo törmää hirven, poron, kauriin tai peuran kanssa. Väistämisestä aiheutuneet vahingot korvataan kolarointivakuutuksesta.

Hirvivahinkovakuutus, sisältyy Hirvivahinkovakuutus, sisältyy

Ilkivaltavakuutus korvaa tahallisesta vahingonteosta aiheutuneita vahinkoja. Ilkivallasta on tehtävä rikosilmoitus. Toisella ajoneuvolla aiheutettua vahinkoa ei korvata ilkivaltavakuutuksesta.

Ilkivaltavakuutus, sisältyy Ilkivaltavakuutus, sisältyy

Varkausvakuutus korvaa ajoneuvon, jos se varastetaan. Vakuutus korvaa myös ajoneuvon vauriot, jos se vahingoittuu varkauden, luvattoman käytön tai näiden yrityksen yhteydessä. Korvaus maksetaan, jos ajoneuvo on ollut lukittuna tai lukitussa tilassa. Varkaus pitää aina ilmoittaa poliisille.

Varkausvakuutus, sisältyy Varkausvakuutus, sisältyy

Palovakuutus korvaa irtipäässeen tulen tai ajoneuvon suoraan osuneen salamaniskun aiheuttamat vahingot.

Palovakuutus, sisältyy Palovakuutus, sisältyy

Oikeusturvavakuutus korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja ajoneuvon omistamiseen, kuljettamiseen ja hallintaan liittyvissä riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Oikeusturvavakuutus, sisältyy Oikeusturvavakuutus, sisältyy

Ulkomaan vastuuvakuutus täydentää liikennevakuutusta. Jos ajoneuvon omistaja, haltija tai kuljettaja joutuu ulkomailla korvaamaan toiselle liikenteessä aiheuttamansa esine- tai henkilövahingon, korvausta voi hakea Ulkomaan vastuuvakuutuksesta.

Ulkomaan vastuuvakutus, sisältyy Ulkomaan vastuuvakutus, sisältyy

Rahoitusvakuutus liitetään kaskoon, jos ajoneuvon omistajana on rahoitusyhtiö tai autoliike tai ajoneuvo on leasingvuokrattu. Rahoitusvakuutuksesta voidaan korvata ajoneuvon menettäminen tai vaurioituminen ajoneuvon omistajalle, jos korvaus muuten evättäisiin tai sitä kohtuullistettaisiin.

Rahoitusvakuutus, sisältyy Rahoitusvakuutus, ei sisälly