Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Lipper-palkitut rahastot

LähiTapiola Yrityskorko ja LähiTapiola Maailma 80-rahastot palkittiin arvostetuilla Lipper Fund Award 2014-palkinnoilla Pohjoismaiden parhaina rahastoina omissa rahastoluokissaan.

Mikä Lipper?

Lipper on kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Se kuuluu Thomson Reuters -konserniin. Lipper jakaa vuosittain palkintoja eri maantieteellisillä alueilla tarjolla oleville rahastoille niiden tuottohistorian perusteella. Palkinnot perustuvat vertailuryhmänsä parhaisiin, johdonmukaisesti saavutettuihin tuottoihin, joissa on huomioitu sijoitusten riski.

Tämän vuoden Lipper-rahastopalkinnot julkistettiin 13.6.2014.

Yrityskorko

Yrityskorko-rahasto oli paras vertailuryhmässään Euro-alueen velkakirjarahastot (Bond Euro), sekä kolmen että viiden vuoden tarkastelussa. Kolmen vuoden tarkastelussa tämän kategorian vertailuryhmään kuului 49 rahastoa, jotka ovat myynnissä joko Ruotsissa, Suomessa, Norjassa tai Tanskassa. Viiden vuoden tarkastelussa kategoriassa oli mukana 41 rahastoa.

Maailma 80

LähiTapiola Maailma 80 -rahasto puolestaan palkittiin globaalien yhdistelmärahastojen kategoriassa (Mixed Asset EUR Flexible –Global) viiden vuoden tuottohistorian perusteella.

Maailma-rahastotoperhe on saanut Lipperin palkintoja ennenkin, Maailma 20 -rahasto vuonna 2011 ja Maailma 50 -rahasto vuonna 2009.


• Lisätietoa Lipper Fund Award-palkinnoista löydät Lipperin sivuilta englanniksi. Siirry Lipperin sivuille.