Matkapuhelimeni tai tablettini rikkoutui

Laaja kotivakuutus korvaa äkillisiä rikkoutumisvahinkoja, esimerkiksi puhelimen näytön rikkoutumisen. Uudehko ja arvokas mobiililaite kannattaa useimmiten korjata. Esimerkiksi puhelimen näytön vaihto maksaa keskimäärin 200 euroa.

Jos puhelin lakkaa toimimasta itsestään, kyseessä on useimmiten takuun alainen vahinko. Hoida asia silloin suoraan myyjän kanssa.

Toimi näin

  1. Vie laite huoltoliikkeeseen. Suosittelemme huoltoliikekumppaniamme Fonumia. LähiTapiolan asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit viedä laitteen suoraan korjattavaksi Fonumin liikkeeseen. Fonum korjaa yleisimmät älypuhelinmallit jopa alle tunnissa ja antaa korjaustyölleen elinikäisen takuun. Tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen ja verkkopankkitunnukset vakuutuksen todentamiseen. Katso Fonumin yhteystiedot täältä.
  2. Fonumin henkilökunta tekee laitteesta korjausarvion ja käy läpi korvausvaihtoehdot. Mikäli et halua korjauttaa laitettasi, voidaan korvaus myös maksaa rahana tai rikkoutuneen laitteen tilalle voidaan hankkia uusi.
  3. Jos korjauskulut tai puhelimen arvo vahinkohetkellä ylittää vakuutuksesi omavastuun ja asioit muussa huoltoliikkeessä kuin Fonumilla, tee vahinkoilmoitus. Mikäli olet jo korjauttanut laitteesi, voit siirtyä suoraan ilmoittaman vahingosta.


Tärkeää:
Vahinkoilmoitusta varten sinun tarvitsee tietää laitteen merkki, malli ja ostovuosi. Varaa myös huoltoliikkeestä saamasi kuitit esille. Huomioithan, että laitteen ikä ja omavastuu vaikuttavat korvauksen määrään. Säilytä saamasi kuitit 6 kk ajan. Toimita kuitit meille vain erikseen pyydettäessä.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta