Tuulilasi rikkoutui

Lasivakuutus korvaa ajoneuvon ikkunalasit, jos ne rikkoutuvat ulkoapäin tulleesta, suoraan lasiin osuneesta, iskusta. Ikkunalaseja ovat tuulilasi, ovien lasit sekä sivu- ja takalasit.

Vaurioista riippuen lasi joko korjataan paikkaamalla tai vaihdetaan kokonaan. Jos lasi vaihdetaan, maksat korjaamolle vain vakuutuskirjan mukaisen omavastuuosuuden. Lasin korjauksissa omavastuuta ei ole. Lasivakuutuksesta maksettava korvaus ei alenna vakuutuksen bonusta. Jos ajoneuvollasi on Laaja sijaisautovakuutus, saat lasinvaihdon ajalle sijaisauton käyttöösi. Lue lisää sijaisauton korvaamisesta.

Toimi näin

  1. Tuulilasivahingossa sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, kun viet ajoneuvosi yhteistyökorjaamollemme. Korjaamo varmistaa lasivakuutuksesi voimassaolon ja lähettää laskun suoraan LähiTapiolaan. Lasinvaihdossa maksat omavastuun korjaamolle. Yhteistyökumppanimme löytyvät internetsivuiltamme. Valitse ensin Asiakaspalvelu-kohdasta Yhteystiedot. Korjaamot löydät Paikalliset kumppanit -välilehdeltä, kun olet antanut postinumerosi.
  2. Jos maksoit tuulilasin korjauksen tai vaihdon itse, tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme tai soittamalla korvauspalveluumme.
  3. Jos vakuutusturvaasi sisältyy sijaisautovakuutus ja tarvitset sijaisauton lasinvaihdon ajalle, tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme tai soittamalla korvauspalveluumme. Järjestämme sinulle sijaisauton yhteistyökumppanimme kautta.

Vinkki

Tuulilasin korjaus on nopeaa ja helppoa. Lasiin tullut iskemäkohta kannattaa suojata tuulilasin korjausteipillä mahdollisimman nopeasti. Korjaus onnistuu paremmin, kun kohtaan ei pääse likaa tai kosteutta.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta