Tuulilasi rikkoutui

Lasivakuutus korvaa ajoneuvon ikkunalasit, jos ne rikkoutuvat ulkoapäin tulleesta, suoraan lasiin osuneesta, iskusta. Ikkunalaseja ovat tuulilasi, ovien lasit sekä sivu- ja takalasit.

Vaurioista riippuen lasi joko korjataan paikkaamalla tai vaihdetaan kokonaan. Jos lasi vaihdetaan, maksat korjaamolle vain vakuutuskirjan mukaisen omavastuuosuuden. Lasin korjauksissa omavastuuta ei ole. Lasivakuutuksesta maksettava korvaus ei alenna vakuutuksen bonusta. Jos ajoneuvollasi on Laaja sijaisautovakuutus, saat lasinvaihdon ajalle sijaisauton käyttöösi. Lue lisää sijaisauton korvaamisesta.

Toimi näin

  1. Lasivahingossa sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, kun viet ajoneuvosi yhteistyökorjaamollemme. Korjaamo varmistaa lasivakuutuksesi voimassaolon ja lähettää laskun LähiTapiolaan. Lasinvaihdossa maksat omavastuun suoraan korjaamolle. Lähimmät yhteistyökumppanimme löydät tästä.

  2. Jos vakuutusturvaasi sisältyy sijaisautovakuutus ja tarvitset sijaisauton lasinvaihdon ajalle, voit soittaa korvauspalveluumme. Järjestämme sinulle sijaisauton yhteistyökumppanimme kautta.

  3. Jos maksoit tuulilasin korjauksen tai vaihdon itse, voit tehdä vahinkoilmoituksen soittamalla korvauspalveluumme.

Vinkki

Tuulilasin korjaus on nopeaa ja helppoa. Lasiin tullut iskemäkohta kannattaa suojata tuulilasin korjausteipillä mahdollisimman nopeasti. Korjaus onnistuu paremmin, kun kohtaan ei pääse likaa tai kosteutta.

Etsitkö lasiliikettä?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme.
Täytä puuttuva tieto Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.
Palvelumme ei juuri nyt toimi, pahoittelemme.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi