Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Henkivakuutuksen asiakasetu

Henkivakuutusasiakkaanamme saat parhaat mahdolliset asiakasedut. Vuosittain vahvistettavalla asiakasedulla voit saada alennusta uudesta henkivakuutuksesta ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksesta. Vuonna 2022 saat asiakasetuna alennusta 20 prosenttia.

Asiakasedulla alennusta vakuutusmaksuista

LähiTapiola on asiakkaidensa omistama yhtiö, ja vakuutuksenottajamme eli omistaja-asiakkaamme hyötyvät yhtiön menestyksestä.

Asiakkaanamme voit saada uuteen henkivakuutukseen, eli turvaan kuoleman varalta, ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutukseen asiakasedun, joka alentaa vakuutuksesi maksua. Vuonna 2022 saamasi alennus on 20 prosenttia.

LähiTapiola vahvistaa edun vuosittain ja sen suuruus voi pysyä samana, se voi vaihdella tai sitä voidaan olla antamatta. Edun määrässä pyritään kuitenkin jatkuvuuteen ja noudatetaan vakuutusyhtiölain kohtuusperiaatteen mukaista ylijäämän jakoa asiakkaille. Lisätietoa kohtuusperiaatteesta saat verkkosivuiltamme.

Laske hinta henkivakuutukselle

Pyydä yhteydenottoa

Usein kysyttyä henkivakuutuksen asiakasedusta

Voit saada asiakasedun henkivakuutukseen, eli turvaan kuoleman varalle, ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutukseen osana Perusturva, Pariturva, Yritysturva, LähiTapiola Henkiturva ja LähiTapiola Pariturva vakuutuksia.

Asiakasedun saa toistaiseksi vain uuteen vakuutukseen. Myös nykyiset henkivakuutusasiakkaamme tulevat hyötymään omistaja-asiakkuudesta, ja kerromme heidän saamastaan asiakasedusta lisää myöhemmin tänä vuonna.

Omaetu-alennusta ei saa henkivakuutuksesta tai pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksesta. Nämä vakuutukset vaikuttavat kuitenkin keskittämistason määräytymiseen, jolloin voit saada suuremman omaetu-alennuksen muihin vakuutuksiisi.

Henkivakuutuksen asiakasetuna saatava alennus on tarjolla kaikille asiakkaillemme, eikä vakuutusten keskittäminen LähiTapiolaan ole edellytyksenä.

Kyllä, voit saada henkivakuutuksen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksen maksuista S-ryhmän Bonusta.

Asiakasetu on LähiTapiola Henkiyhtiön hallituksen vuosittain vahvistama asiakashyvitys, joka perustuu ylijäämän jakoon. Asiakashyvitys vahvistetaan vuosittain seuraavalle kalenterivuodelle.

Hyvityksen määrään vaikuttaa mm. LähiTapiolan vakavaraisuus ja jaettavissa oleva ylijäämä. Asiakasedun suuruus voi vaihdella tai sitä voidaan olla antamatta. Asiakashyvityksen määrässä pyritään jatkuvuuteen ja noudatetaan vakuutusyhtiölain kohtuusperiaatteen mukaista ylijäämän jakoa asiakkaille. Lisätietoa kohtuusperiaatteesta saat www.lahitapiola.fi -verkkosivuilta.

Tuleva asiakasedun määrä kerrotaan ennen uuden kauden alkamista, jolloin hyvityksen määrä on etukäteen vakuutuksenottajan tiedossa.


Asiakasetu vahvistetaan aina vuosittain, eli sen suuruus voi vaihdella tai sitä voidaan olla antamatta. Edun määrässä pyritään kuitenkin jatkuvuuteen.

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.
Älyhenkivakuutus yhdistää henkivakuutuksen ja HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelppi on asiakkaillemme tarjottava maksuton lisäpalvelu, eikä se tule osaksi vakuutussopimusta. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Firstbeat hyvinvointianalyysin tuottaa Firstbeat Technologies Oy. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti

S-ryhmän Bonusta vakuutusmaksuista jopa 5 %

Kun keskität vakuutusasiointisi LähiTapiolaan, hyödyt paitsi edullisista vakuutusmaksuista, mutta myös säästät selvää rahaa. Asiakasedun lisäksi voit saada S-ryhmän Bonusta jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Älyhenkivakuutus tukee hyviä elämäntapoja

Älyhenkivakuutus on tuonut ensimmäisenä Suomessa hyvinvointipalvelut taloudellisen turvan rinnalle. Kun sinulla on LähiTapiolan henkivakuutus, vakavan sairauden ja työkyvyttömyyden turva, sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöösi maksuttomat hyvinvointipalvelut. LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja HyvinvointiHelpin, jonka löydät TerveysHelppi-sovelluksesta.

HyvinvointiHelpissä voi tehdä sähköisen terveystarkastuksen, asettaa henkilökohtaisia tavoitteita ja mitata edistymistä. Lisäksi voit osallistua hyväntekeväisyyteen helposti arkiaktiivisuudella. Tutustu Älyhenkivakuutukseen.