Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Varainhoito Talous 5.4.2024

LähiTapiola Sijoitukset -mobiilisovellus saanut hurjan startin – näin se kehittyy

Käyttäjien toiveita ja odotuksia on kuunneltu, sillä haluamme jatkuvasti parantaa sijoittamisen kokemusta LähiTapiolassa. Olemme erittäin innoissamme voidessamme kertoa, kuinka asiakkaat voivat sijoittaa entistä nopeammin ja sujuvammin nyt myös mobiilisovelluksen kautta.

LähiTapiola sijoitusmobiili

– Alkuvuodesta 2023 lanseerattu LähiTapiola Sijoitukset -sovellus on saanut hurjan startin ja vastaanoton asiakkaissa. Jo noin 20 % LähiTapiolan sijoitusasiakkaista on ottanut tämän käyttöön ja asiointi sovelluksen kautta kattaa jo merkittävän osan digitaalisista palvelukanavista. Tämä kertoo käyttäjien halusta asioida kanavassa, jossa voi hoitaa sijoituksia nopeasti ja vaivattomasti suoraan puhelimesta. Mobiilipalvelulle on ollut selkeää tarvetta ja odotan mielenkiinnolla, miten käyttäjät ottavat vastaan mahdollisuuden tehdä sijoituksia nyt myös tässä kanavassa, kuvailee sijoittamisen digipalveluiden liiketoimintaomistaja Robert Baringi .

Sovelluksen uudessa versiossa asiakkaat voivat:

  • Tehdä lisäsijoituksia . Lisäsijoituksia voi tehdä omistuksessa olevaan rahastoon tai täysin uuteen rahastoon sekä maksaa turvallisesti verkkopankkimaksulla. Myöhemmin tänä vuonna sama kokemus tulee mahdolliseksi myös sijoitusvakuutuksiin.

  • Aloittaa kuukausisäästäminen . Valitse vain haluamasi rahasto ja tee toistuva maksu verkkopankissasi. Kuukausisäästämisen voi aloittaa jo 30 eurolla kuukaudessa. Myöhemmin tänä vuonna sama kokemus tulee mahdolliseksi myös sijoitusvakuutuksiin.

  • Tarkastella koko rahastovalikoimaa . Käyttäjä näkee koko LähiTapiolan rahastovalikoiman, voi suodattaa rahastot oman mieltymyksen mukaan, esim. kulujen tai riskin perusteella ja voi valita itselleen sopivan rahaston.

Sovellusta kehitetään jatkuvasti ja tänä vuonna tulee uusia lisäominaisuuksia sijoitusten hallintaan. Voit myös laittaa meille palautetta ja kehitysehdotuksia osoitteeseen sijoituksetsovellus@lahitapiola.fi

Oletko jo asiakkaana?

Lataa sovellus laitteesi sovelluskaupasta; Google Playsta tai App Storesta .

Jos sinulla ei ole vielä sijoituksia LähiTapiolassa, nyt on loistava hetki aloittaa – saat kerralla käyttöösi huippulaadukkaat sijoittamisen palvelut sekä mobiilipalvelun. Aloittaminen onnistuu kätevästi verkossa tästä.