Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Terveysvakuutus

Terveysvakuutus yhdistää tärkeimmät henkilövakuutukset. Voit räätälöidä itsellesi ja perheenjäsenillesi sopivimman paketin eri turvista tapaturmien ja sairastumisten varalta. Tutustu Terveysvakuutukseen ja turvaa terveytesi jo tänään.

Mitä terveysvakuutus sisältää?

Terveysvakuutus turvaa terveyden vauvasta vaariin. Voit ottaa terveysvakuutuksen itsellesi, puolisollesi, lapsellesi tai syntyvälle lapsellesi sairauden ja tapaturman varalle. Rakenna elämäntilanteeseesi sopivin terveysvakuutus valitsemalla haluamasi turvat.

Aikuisen terveysvakuutukseen voit valita seuraavat turvat:

  • tapaturmavakuutus

  • sairauskuluvakuutus

  • matkavakuutus

  • urheiluvakuutus

Tapaturmavakuutus

Terveysvakuutuksen perustan muodostaa tapaturmavakuutus, joka on turvanasi yllättävien tapaturmien varalta. Voit valita haluamasi vakuutusmäärän sekä lisäturvat urheilussa sattuvien vahinkojen, työkyvyttömyyden, pysyvän haitan ja kuoleman varalle. Lue lisää tapaturmavakuutuksesta.

Sairauskuluvakuutus

Terveysvakuutukseen valittavan sairauskuluvakuutuksen turvin pääset nopeasti hoitoon, kun sairastut. Voit valita vakuutuksen laajuuden sekä haluamasi omavastuun. Myönnämme sairauskuluvakuutuksen terveysselvityksen perusteella. Lue lisää sairauskuluvakuutuksesta.

Matkavakuutus

Terveysvakuutuksen matkavakuutus koostuu Matkustajavakuutuksesta sekä Matkatavaravakuutuksesta, jotka voit ottaa yhdessä tai erikseen. Lue lisää matkavakuutuksesta.

Terveysvakuutus lapselle

Terveysvakuutuksen saa myös lapselle ja syntyvälle lapselle. Terveysvakuutuksella turvaat lapsesi sairastumisten ja tapaturmien varalta, ja varmistat nopean hoitoonpääsyn. Lue lisää lapsivakuutuksesta.

Terveysvakuutuksen voit hakea syntyvälle lapselle rakenneultran jälkeen. Lue lisää vauvavakuutuksesta.

Osta vakuutus helposti verkossa

Osta tapaturmavakuutus

Osta matkavakuutus

Oletko kiinnostunut koko terveysvakuutuspaketista ja lisäturvista? Laskemme mielellämme sinulle tarjouksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot ja vakuutusehdot

Alta löydät vakuutuksen tuotetiedot ja vakuutusehdot. Tutustu niihin huolella; niissä kerrotaan mm. mitä vakuutus korvaa ja mitä ei.

Tuoteseloste (pdf)

Vakuutuksen avaintiedot (pdf)

Vakuutusehdot (pdf)

Yleiset sopimusehdot (pdf)