Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Talkoo­vakuutus

Talkoovakuutus on talkootöiden turva. Vaikka talkootöillä hoituvat helposti niin rakennus- kuin korjaustyötkin, talkoissa voi sattua ja tapahtua. Ottamalla talkoovakuutuksen varmistat, että talkooväkesi on turvattu tapaturmien varalta.

Korvaa talkootöissä aiheutuneen tapaturman hoitokulut, kuten lääkärinpalkkioita, sairaalamaksuja, lääkekuluja ja fysioterapiaa.

Vakuutetulle korvataan tapaturmasta aiheutuva pysyvä haitta, jos turva on valittu vakuutukseen.

Nopeasti hoitoon terveyskumppanillemme etä- tai lähivastaanotolle kaikkialla Suomessa ympäri vuorokauden.

Tarkoitettu palkattomalle talkooväelle.

Mitä talkoovakuutus kattaa

Talkoovakuutus kattaa vakuutuksenottajan järjestelmässä talkootapahtumassa aiheutuneiden tapaturmien hoitokuluja. Lisäturvana voit ottaa vakuutukseen tapaturmaisen pysyvän haitan ja tapaturmaisen kuoleman turvat. Talkoovakuutuksella voit vakuuttaa esimerkiksi rakennus-, korjaus-, remontointi- tai pihatalkoot.

Tapaturman hoitoturva Sisältää

Talkootyössä sattuneen tapaturman hoitokuluina korvaamme

tapaturmavamman hoidosta aiheutuvia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita, tutkimus- ja hoitokuluja, toimenpiteitä ja lääkkeitä sekä fysioterapiaa enintään 5 hoitokertaa kutakin korvattavaa tapaturmaa kohti.

Hoitokulujen enimmäiskorvausmääräksi tapaturmaa kohden voit valita esimerkiksi 10 000 tai 20 000 €.

Sisältyy vakuutukseen

Talkoovakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Valinnaiset lisäturvatKorvataan enintään

Maksamme pysyvän haitan korvausta, kun haitta on muodostunut pysyväksi, kuitenkin aikaisintaan vuoden kuluttua tapaturmasta. Maksamme korvauksen valtioneuvoston antaman työtapaturma- ja ammattitautilakiin perustuvan haittaluokitusasetuksen mukaisesti.

Emme maksa korvausta pysyvästä haitasta, joka ilmenee vasta kolmen vuoden kuluttua tapaturmasta tai myöhemmin.

Esimerkiksi 50 000 €

Tapaturmaisen kuoleman kertakorvauksen maksamme vakuutetun omaiselle, jos vakuutettu kuolee tapaturman seurauksena.

Esimerkiksi 5 000 €

Usein kysyttyä

Talkoovakuutuksella turvaat talkooväkesi siltä varalta, että talkoissa sattuu jotain ikävää. Vakuutus on tarkoitettu palkatonta talkootyötä varten. Talkoita ovat esimerkiksi rakennus-, korjaus-, remontointi-, maatalous- ja metsätalkootyöt, pihatalkoot sekä tapahtumien järjestämiseen liittyvät talkootyöt. Talkoovakuutus on määräaikainen.

Vakuutuksesta korvaamme korvaa talkootöissä aiheutuneen tapaturman hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita, sairaalamaksuja, lääkekuluja ja fysioterapiaa. Korvattavia tapaturmia ovat esimerkiksi työkalujen käsittelystä aiheutuneet vammat, tikkailta putoaminen ja kaatuminen.

Jos tapaturmasta jää hoidosta huolimatta pysyvä haitta, maksamme vakuutuksesta pysyvän haitan korvausta. Korvaamme vakuutuksesta myös tapaturmaisen kuoleman, jos turva on valittu vakuutukseen.

Vakuutus voidaan myöntää vakituisesti Suomessa asuvalle, Suomen sosiaaliturvan piiriin kuuluvalle henkilölle jopa 100-vuotiaaksi asti. Talkoovakuutus on vain ulkopuolisen talkooväen vakuuttamista varten, joten vakuutus ei korvaa vakuutuksenottajalle tai perheenjäsenille sattuvia vahinkoja.

Talkoovakuutus on voimassa ainoastaan palkattomassa talkootyössä. Jos talkootyöstä maksetaan palkkaa tai muuta vastiketta tai etuutta, tulee osallistujat vakuuttaa lakisääteisellä tapaturmavakuutuksella.

Vakuutusmaksuun vaikuttaa ryhmän koko, valitut vakuutusturvat ja niiden laajuus, tapahtumien lukumäärä ja vakuutuksen kesto. Maksuun vaikuttavat tekijät vaihtelevat valittujen turvien mukaan. Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä talkoisiisi sopivan vakuutuksen.

Tuotetiedot ja vakuutusehdot

Alta löydät vakuutuksen tuotetiedot ja vakuutusehdot. Tutustu niihin huolella; niissä kerrotaan mm. mitä vakuutus korvaa ja mitä ei.

Tuoteseloste (pdf)

Vakuutuksen avaintiedot (pdf)

Vakuutusehdot (pdf)

Talkoovakuutuksen hinta

Vakuutusmaksuun vaikuttaa ryhmän koko, valitut vakuutusturvat ja niiden laajuus, tapahtumien lukumäärä ja vakuutuksen kesto.

Pyydä tarjous

Keskittäminen kannattaa!

Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.

Lue lisää Omaetualennuksesta