Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Varaudu elämäsi riskeihin vakuuttamalla - tulevaisuuteesi sijoittamalla

Voit turvata toimeentuloa sekä vakuuttamalla että sijoittamalla. Vaikutuksiltaan isot riskit kannattaa vakuuttaa ja rakentaa pienempiä varten puskuria säästöillä ja sijoituksilla. Kokeile laskurillamme paljonko säästöä sinulle voi kertyä.

Vahvista taloutesi kantokykyä vakuuttamalla ja sijoittamalla

Toimeentuloa voi turvata sekä vakuuttamalla että säästämällä. Säästäminen auttaa varautumaan elämän yllättäviin tilanteisiin ja riskeihin. Jotkut riskit ovat kuitenkin niin suuria, että ne voivat heilauttaa oman tai läheisten toimeentulon raiteiltaan. Hyvä nyrkkisääntö on, että vaikutuksiltaan isot riskit kannattaa vakuuttaa ja pienempiä varten rakentaa puskuria säästöillä.

Vakuuttaminen tuo varmuutta

Vakuutusten avulla turvataan omaa ja läheisten toimeentuloa etenkin suurien riskien varalta. Esimerkiksi henkivakuutuksen ottaminen on huolenpitoa sinulle rakkaista ihmisistä ja erityisen tärkeä, jos sinulla on lapsia tai lainaa. Henkivakuutuksella varmistat sinusta riippuvaisten läheisten pärjäämisen taloudellisesti, jos sinulle sattuu jotain. Lue lisää ja osta henkivakuutus helposti verkosta - asiakasetuna nyt -20%.

On tärkeää pohtia, mitkä asiat sinun tai perheesi taloutta saattavat horjuttaa. Myös terveys ja kyky tehdä töitä ovat olennaisia asioita oman talouden turvaamisessa. Lue lisää: Vakavan sairauden turva on tukenasi arjen uudelleenjärjestelyissä ja turvaamassa toimeentuloasi, jos sairastut vakavasti.

Säännöllisen sijoittamisen avulla hyödyt korkoa korolle -ilmiöstä

Kun säästöä kerryttää vakuuttamisen ohessa, oma varallisuus kasvaa. Ajan myötä osaa vakuutuksilla turvatuista riskeistä voi kattaa kertyneillä säästöillä, sekä päivittää vakuutusturvan ja säästettävän summan vastaamaan omaa elämäntilannetta.

Säästämisessä tärkeintä on pitkäjänteisyys ja säästösuunnitelma. Jo pienellä summalla pääsee hyvin alkuun, koska pitkällä aikavälillä säännöllinen säästäminen kerryttää hyvän potin. Säästämisen ja sijoittamisen taustalla vaikuttaa korkoa korolle -ilmiö, joka auttaa vaurastumaan pitkällä aikavälillä.

Puskurin kerryttäminen auttaa varautumaan yllättäviin menoihin, kuten auton remonttiin tai rikkoutuvaan pesukoneeseen. Säästöt mahdollistavat myös pienet irtiotot arjesta. Suositustemme mukaan puskurin tulisi olla vähintään kahden kuukauden nettotulojen suuruinen.

Testaa alla olevan laskurimme avulla, paljonko säästöä voisi kertyä.

Laske paljonko säästöä voi kertyä

 1. 1.

  Valitse säästölaskurilla, millaisen summan haluat säästää. Voit tehdä alkusijoituksen tai valita alkusijoitukseksi nollan ja aloittaa säästöjen kerryttämisen kuukausittain.

 2. 2.

  Valitse säästöaika vuosina ja kokeile eri säästöaikoja, jotta näet kauanko sinun tulee säästää päästäksesi tavoitteeseen.

 3. 3.

  Valitse liukukytkimestä, millaista tuottoa odotat säästöillesi. Mitä isompaa tuottoa tavoittelet, sitä isompaa riskiä sinun on myös siedettävä. Jos pelkkä ajatus säästöjesi arvonlaskusta saa aikaan sydämentykytyksiä, niin matalampi odotus tuotosta matalammalla riskitasolla voi olla parempi valinta.

 4. 4.

  Inflaationappia painamalla näet, miten rahan arvon alentuminen vaikuttaa kertyvään säästöön.

 5. 5.

  Valintojen jälkeen säästölaskuri ehdottaa tuotteita, jotka voisivat sopia kaltaisellesi säästäjälle.

LähiTapiolan henkivakuutusasiakkaana hyödyt

Henkivakuutuksen asiakasedulla -25 % uudesta vakuutuksesta

Voit saada uuteen henkivakuutukseesi vuosittain vahvistettavan asiakasedun, joka alentaa vakuutusmaksua. Tänä vuonna annettava alennus on 25 %.

Saat henkivakuutuksesta S-ryhmän Bonusta

Kun keskität vakuutusasiointisi LähiTapiolaan, hyödyt paitsi edullisista vakuutusmaksuista, mutta myös säästät selvää rahaa. Voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena jopa 5% vakuutusmaksuista.

Keskittäjän etu jopa 17 %

Keskittämällä asiointisi LähiTapiolaan, voit saada alennusta muista vakuutusmaksuista 8 %, 13 % tai jopa 17 % (alennus ei koske henkivakuutuksia). Katso, kuinka paljon sinä saat tai voisit saada Omaetualennusta ja säästäisit vakuutusmaksuista.

Keskittäminen kannattaa!

Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.

Lue lisää Omaetualennuksesta