Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Auto­vakuutus­laskuri

Laskurilla saat helposti hinnan ja ostat vakuutuksen autollesi. Laske helposti vakuutuksen hinta ja osta vakuutus autolle, moottoripyörälle, mopolle, matkailuautolle tai muulle ajoneuvolle. Tarvittaessa myös ajoneuvon rekisteröinti hoituu samalla.

Näin käytät autovakuutuslaskuria

Syötä laskuriin omat tietosi (henkilötunnus ja postinumerosi), valitse mille ajoneuvolle lasket hinnan ja anna ajoneuvon rekisteritunnus. Henkilötunnuksesi avulla voimme näyttää vakuutuksen hinnan juuri sinun henkilökohtaisella liikennevakuutuksen bonuksellasi. Voit muuttaa sinulle suositeltua kaskovakuutuksen turvaa.

Tunnistaudu helposti

Ennen vakuutuksen ostamista tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi. Näin voimme huomioida kaskovakuutuksen hinnassa myös keskittämisalennuksesi. Saat vakuutuskirjan ja laskun LähiTapiolan verkkopalveluun, kun otat käyttöösi paperittoman palvelun.

Rekisteröinti hoituu samalla

Jos olet ostanut ajoneuvon toiselta, voit helposti vakuutuksen ostamisen yhteydessä rekisteröidä ajoneuvon nimiisi. Tarvitset edellisen omistajan antaman varmenteen. Rekisteröinnistä saat erillisen laskun jälkikäteen.