Tervetuloa webinaariin

LähiTapiolan maksuttomista webinaareista saat ajankohtaista tietoa talouden ja sijoitusmarkkinoiden teemoista sekä seuraat mielenkiintoisia asiantuntijakeskusteluita. Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Voit esittää asiantuntijoille omia kysymyksiäsi jo ennakkoon tai webinaarin aikana. Ilmoittaudu mukaan tuleviin webinaareihin tai tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso se myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana. Tervetuloa!

Kun tilaat talouden uutiskirjeen, saat ensimmäisenä kutsun tuleviin webinaareihin.

Ilmoittaudu webinaareihin

Torstai 25.4.2019 kello 9.00

Yrittäjän ansio- ja pääomatuloverotus

Verotuksen perusasiat on hyvä olla hallussa kaikilla yrittäjillä. Mitä kuluja voin vähentää verotuksessa? Miten yhtiömuoto vaikuttaa verotukseen? Miten eri tuloja verotetaan? Ilmoittaudu mukaan kuulemaan vierailevien asiantuntijoiden neuvot yrittäjän ja yrityksen verotukseen. Aiheesta keskustelemassa Eversheds asianajotoimiston Torsti Lakari ja Janina Järvi.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne

Torstai 9.5.2019 kello 9.00

Voiko syövän välttää ja miten siihen voi varautua?

Joka kolmas suomalainen sairastuu jossakin elämänsä vaiheessa syöpään. Syöpähoidot kehittyvät jatkuvasti ja suomalaisille on tarjolla yhä useampia hoitovaihtoehtoja. Mitä vaihtoehtoja on tarjolla? Vakava sairastuminen ja pitkä sairausloma voivat aiheuttaa myös taloudellista huolta. Miten tähän kannattaisi varautua? Aiheesta keskustelemassa mm. LähiTapiolan terveyspalveluiden johtaja Jani Tikkanen sekä LähiTapiola Varainhoidon toimitusjohtaja Tom Liljeström.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne

Keskiviikko 5.6.2019 kello 9.00

Markkinanäkymät

Miltä näyttää sijoittajan syksy? Markkinanäkymät-webinaarissa keskustelemme talouden tunnelmista sekä näkymistä korko- osake- ja kiinteistömarkkinalla. Luomme myös katsauksen pääomasijoituksiin. Mukana keskustelussa LähiTapiola Varainhoidon pääekonomisti ja johtaja Jari Järvinen sekä LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon salkunhoitaja Vesa Viita.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne