Tervetuloa webinaariin

LähiTapiolan maksuttomista webinaareista saat ajankohtaista tietoa talouden ja sijoitusmarkkinoiden teemoista sekä seuraat mielenkiintoisia asiantuntijakeskusteluita. Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Voit esittää asiantuntijoille omia kysymyksiäsi jo ennakkoon tai webinaarin aikana. Ilmoittaudu mukaan tuleviin webinaareihin tai tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso se myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana. Tervetuloa!

Kun tilaat talouden uutiskirjeen, saat ensimmäisenä kutsun tuleviin webinaareihin.

Ilmoittaudu webinaareihin

Aihe ja ajankohta

Ostanko yrityksen vai markkinan?

Talous

12.11.2019 kello 9

Kannattaako osakesijoittajan keskittyä löytämään sijoituskohteeksi yksittäisiä, hyviä yrityksiä vai hajauttaa sijoitettavat varat markkinan mukaisesti? Mitkä ovat eri sijoitustyylien hyvät tai huonot puolet ja voidaanko niitä yhdistää? LähiTapiola Varainhoidon salkunhoitajat Timo Ritari ja Perttu Hytönen kertovat, miten ammattilaiset tekevät sijoitusvalintoja ja hyödyntävät erilaisia malleja päätöksiä tehdessään.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne

Vältä sudenkuopat sukupolvenvaihdoksessa

Talous

3.12.2019 kello 9

Suurten ikäluokkien jäädessä eläkkeelle on monella yrityksellä edessään sukupolvenvaihdos. Omistuksen siirtymisen suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta kaikki verotukseen, perintö- tai yhtiöoikeuteen liittyvät seikat osataan huomioida. Webinaarissa asianajaja ja vero-osaston johtaja Torsti Lakari Asianajotoimisto Eversheds Oy:sta kertoo, mitä kaikkea tulisi muistaa ottaa huomioon.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne