Tervetuloa webinaariin

LähiTapiolan maksuttomista webinaareista saat ajankohtaista tietoa talouden ja sijoitusmarkkinoiden teemoista sekä seuraat mielenkiintoisia asiantuntijakeskusteluita. Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Voit esittää asiantuntijoille omia kysymyksiäsi jo ennakkoon tai webinaarin aikana. Ilmoittaudu mukaan tuleviin webinaareihin tai tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso se myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana. Tervetuloa!

Kun tilaat talouden uutiskirjeen, saat ensimmäisenä kutsun tuleviin webinaareihin.

Ilmoittaudu webinaareihin

Ajankohta ja aihe

12.9.2019 kello 9
Talous haltuun ja sijoittamisen ABC

Sijoittamisen maailma saattaa tuntua sakealta taloustermiviidakolta ja aiheeseen perehtyminen jäädä arjen kiireiden jalkoihin. Mari Sainio kertoo omista kokemuksistaan aloittelevana sijoittajana ja ekonomistimme Hannu Nummiaro valottaa tärkeimpiä seikkoja ja termejä, joiden avulla pääsee sijoittamisessa alkuun.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne

8.10.2019 kello 9
Avoliitto vs. avioliitto – juridiikka eri parisuhdemuodoissa

Parisuhteeseen sisältyy paljon tunteita, mutta myös paljon juridiikkaa. Avo- ja avioliitto eroavat toisistaan lainsäädännöllisestä ja taloudellista näkökulmasta. Asianajotoimisto Susiluoto Oy:n asiantuntijat valottavat, mitä eroavaisuuksia parisuhdemuodoissa on lain kannalta ja miten niihin kannattaa varautua.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne

10.10.2019 kello 18

Sijoituskiertue Helsingissä

LähiTapiolan suositun sijoituskiertueen Helsingin tilaisuutta voit seurata suorana lähetyksenä. Tilaisuudessa yksityistalouden ekonomisti Hannu Nummiaro kertoo, miten elämäntilanne tai ikä vaikuttavat sijoitusratkaisuihin. Lisäksi kuulet ajankohtaiset katsaukset vastuulliseen sijoittamiseen, LähiTapiolan talouden palveluihin ja LähiTapiola Pääkaupunkiseudun kuulumisiin.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne

12.11.2019 kello 9

Ostanko yrityksen vai markkinan?

Kannattaako osakesijoittajan keskittyä löytämään sijoituskohteeksi yksittäisiä, hyviä yrityksiä vai hajauttaa sijoitettavat varat markkinan mukaisesti? Mitkä ovat eri sijoitustyylien hyvät tai huonot puolet ja voidaanko niitä yhdistää? LähiTapiola Varainhoidon salkunhoitajat Timo Ritari ja Perttu Hytönen kertovat, miten ammattilaiset tekevät sijoitusvalintoja ja hyödyntävät erilaisia malleja päätöksiä tehdessään.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne

3.12.2019 kello 9

Vältä sudenkuopat sukupolvenvaihdoksessa

Suurten ikäluokkien jäädessä eläkkeelle on monella yrityksellä edessään sukupolvenvaihdos. Omistuksen siirtymisen suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta kaikki verotukseen, perintö- tai yhtiöoikeuteen liittyvät seikat osataan huomioida. Webinaarissa asianajaja ja vero-osaston johtaja Torsti Lakari Asianajotoimisto Eversheds Oy:sta kertoo, mitä kaikkea tulisi muistaa ottaa huomioon.

Ilmoittaudu tai tilaa tallenne