Mikä on webinaari?

LähiTapiola webinaarit

Webinaari eli verkkoseminaari on tilaisuus, jota pystyy seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tältä sivulta pääset tutustumaan LähiTapiolan tuleviin webinaareihin ja ilmoittautumaan mukaan. Tervetuloa!

TULEVAT WEBINAARIT

LähiTapiolan webinaarit ovat maksuttomia, verkossa pidettäviä keskusteluja. Voit esittää kysymyksiä ennakkoon tai tilaisuuden aikana. Ilmoittaudu mukaan tuleviin webinaareihin!

31.10.2018 klo 9.00 Testamentti ja muu perintösuunnittelu.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN>>
Webinaarissa käydään läpi perintöoikeutta ja miten testamentin avulla voi suunnitella omaisuutensa siirtymistä kuoleman jälkeen. LähiTapiola Varainhoidon toimitusjohtaja Tom Liljeströmin vieraina Asianajotoimisto Susiluodon perheoikeuden asiantuntijat. Webinaarissa esiintyy mm. osakas, asianajaja Mari Lampenius

29.11.2018 klo 9.00 Eläketurva ja eläkeajan toimeentulo

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN>>
Webinaarissa keskustellaan eläketurvasta ja miten eläkeajan toimeentuloon voi tarvittaessa itse vaikuttaa. Mukana keskustelemassa mm. LähiTapiola Varainhoidon yksityistalouden ekonomisti Hannu Nummiaro sekä Työeläkeyhtiö Elo.

13.12.2018 klo 9.00 Markkinakatsaus.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN>>
Webinaarissa käydään läpi syksyn tapahtumia taloudessa ja sijoitusmarkkinoilla sekä luodaan katsaus tulevaan osake-, korko- ja kiinteistömarkkinoilla. Mukana keskustelemassa LähiTapiola Varainhoidon toimitusjohtaja Tom Liljeström, johtaja Jyrki Mäkelä sekä salkunhoitaja Vesa Viita Kiinteistövarainhoidosta.


Huomasitko myös Sijoituskiertueemme?

Sijoitusympäristö: Kumpi määrää tahdin –talous vai politiikka?

Talouden nousukausi on yllättänyt voimakkuudellaan ja suhdanne käy kuumana. USA:ssa koronnostot ovat edenneet puoliväliin ja jatko testaa talouden kestokyvyn. Populismi ja protektionismi väijyvät taustalla. Miltä tulevaisuus näyttää?

Puhujina tänä vuonna kiertueen eri paikkakunnilla vuorottelevat LähiTapiola Varainhoidosta: toimitusjohtaja Tom Liljeström, pääekonomisti Jari Järvinen, ekonomisti Hannu Nummiaro ja ekonomisti Jyri Kinnunen.

Katso tarkempi ohjelma ja paikkakunnat täältä.