Tervetuloa webinaariin

LähiTapiolan maksuttomista webinaareista saat ajankohtaista ja mielenkiintoista tietoa talouden, terveyden ja turvallisuuden teemoista. Voit esittää asiantuntijoille omia kysymyksiäsi jo ennakkoon tai webinaarin aikana.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin webinaareihin tai tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso se myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana. Tervetuloa!

Tilaa Talouden uutiskirje, niin saat ensimmäisenä kutsun sijoituswebinaareihin ja -tapahtumiin.

Ilmoittaudu webinaareihin

Aiheet ja ajankohdat

Kuvaus

Talous

Vältä sijoittamisen sudenkuopat
10.3.2020 kello 9

Mitkä ovat tyypillisimmät sijoittajan vaaranpaikat ja miten voit välttää ne? Webinaarissa keskustelemme myös sijoituspäätöksiin vaikuttavasta psykologiasta sekä siitä, millaista on hyvä sijoitusneuvonta. Mukana keskustelemassa LähiTapiola Varainhoidon yksityistalouden ekonomisti ja salkunhoitaja Hannu Nummiaro sekä LähiTapiola Private Banking yksityispankinjohtaja Ilkka Tuominen.

Ilmoittaudu webinaariin

Maa- ja metsätalous

Satovakuuttaminen

10.3.2020 klo 13

Ilmastonmuutos keskusteluttaa yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla. Käytännössä ilmastonmuutos vaikuttaa maatalouteen niin, että sään aari-ilmiöt voimistuvat ja poikkeuksellisia olosuhteita esiintyy aikaisempaa useammin. Mutta miten satovakuuttamisen markkina muuttui, kun LähiTapiola nousi syksyllä 2019 ainoaksi satovakuutuksen tarjoajaksi? Muun muassa näistä aiheista webinaarissa keskustelijoina parhaat asiantuntijat, LähiTapiolan kehityspäällikkö Jaana Sohlman sekä maailmanmatkaaja Taneli Roininen. Webinaarin isäntänä toimii LähiTapiolan kehityspäällikkö Sami Myyrä.

Ilmoittaudu webinaariin

Loppukevään webinaarit julkaistaan lähiaikoina. Tilaa talouden uutiskirje ja saat ensimmäisenä tietää tapahtumistamme.

Tilaa talouden uutiskirje