Tervetuloa webinaariin

LähiTapiolan maksuttomista webinaareista saat ajankohtaista ja mielenkiintoista tietoa talouden, terveyden ja turvallisuuden teemoista. Voit esittää asiantuntijoille omia kysymyksiäsi jo ennakkoon tai webinaarin aikana.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin webinaareihin tai tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso se myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana. Tervetuloa!

Tilaa Talouden uutiskirje, niin saat ensimmäisenä kutsun sijoituswebinaareihin ja -tapahtumiin.

Ilmoittaudu webinaareihin

Talous

Vastuullinen kuluttaminen

21.4.2020 klo 9

Sillä, mitä syömme, miten asumme, sijoitamme, liikumme tai vietämme vapaa-aikaa, on vaikutusta ympäristöömme. Vaihtoehtojen vertailu voi arjen kiireessä olla haastavaa ja omien valintojen vaikutus jäädä epäselväksi. Webinaarissa keskustelemme siitä, mitä vastuullinen kuluttaminen tarkoittaa ja annamme vinkkejä, joiden avulla voi tehdä kestäviä valintoja. Aiheesta on keskustelemassa Sitran Kestävä arki -hankkeen johtava asiantuntija Markus Terho.

Ilmoittaudu webinaariin

Talous

Pääomasijoittaminen

5.5.2020 klo 9

Pääomasijoittaminen on viime vuosina kasvattanut suosiotaan erityisesti instituutiosijoittajien keskuudessa. Webinaarissa keskustelemme muun muassa pääomasijoittamisen vaihtoehdoista sen tarjoamista mahdollisuuksista ja riskeistä, jotka sijoittajan on hyvä ottaa huomioon. Mukana keskustelemassa ovat LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:n salkunhoitajat Justus Hollo ja Jani Ruoppa.

Ilmoittaudu webinaariin

Tilaa talouden uutiskirje ja saat ensimmäisenä tietää tapahtumistamme.

Tilaa talouden uutiskirje