Tervetuloa webinaariin

LähiTapiolan maksuttomista webinaareista saat ajankohtaista tietoa talouden ja sijoitusmarkkinoiden teemoista sekä seuraat mielenkiintoisia asiantuntijakeskusteluita. Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Voit esittää asiantuntijoille omia kysymyksiäsi jo ennakkoon tai webinaarin aikana. Ilmoittaudu mukaan tuleviin webinaareihin tai tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso se myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana. Tervetuloa!

Kun tilaat talouden uutiskirjeen, saat ensimmäisenä kutsun tuleviin webinaareihin.

Ilmoittaudu webinaareihin

Aiheet ja ajankohdat

Kuvaus

Markkinanäkymät

4.2.2020 kello 9

Miltä näyttää sijoittajan vuosi 2020? Markkinanäkymät-webinaarissa keskustelemme talouden tunnelmista sekä näkymistä korko- osake- ja kiinteistömarkkinalla. Mukana keskustelussa LähiTapiola Varainhoidon pääekonomisti ja johtaja Jari Järvinen sekä osakesalkunhoitaja Janne Yliheikkilä.

Ilmoittaudu webinaariin

Miten onnistua elämäntapamuutoksessa?

4.2.2020 kello 13


Näin alkuvuonna elämäntapamuutos on monella mielessä, sillä jopa noin kaksi miljoonaa suomalaista yrittää kohentaa elämäntapojaan tavalla tai toisella. Webinaarissa lääketieteen tohtori ja LähiTapiolan terveyspalveluiden johtaja Jani Tikkanen, urheilulääkäri Pippa Laukka ja ravitsemustieteiden professori Mikael Fogelholm keskustelevat elämäntapamuutoksista, miksi ne monesti epäonnistuvat, mikä on oikea tapa tehdä kestäviä muutoksia elämäntapoihin ja millaisia vaikutuksia niiden muuttamisella voi olla.

Ilmoittaudu webinaariin

Vältä sijoittamisen sudenkuopat
10.3.2020 kello 9

Mitkä ovat tyypillisimmät sijoittajan vaaranpaikat ja miten voit välttää ne? Webinaarissa keskustelemme myös sijoituspäätöksiin vaikuttavasta psykologiasta sekä siitä, millaista on hyvä sijoitusneuvonta. Mukana keskustelemassa LähiTapiola Varainhoidon yksityistalouden ekonomisti ja salkunhoitaja Hannu Nummiaro sekä LähiTapiola Private Banking yksityispankinjohtaja Ilkka Tuominen.

Ilmoittaudu webinaariin

Loppukevään webinaarit julkaistaan lähiaikoina. Tilaa talouden uutiskirje ja saat ensimmäisenä tietää tapahtumistamme.

Tilaa talouden uutiskirje