Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Eläinten suorakorvauspalvelu

Kun eläimesi tarvitsee eläinlääkärin hoitoa, hakeudu klinikalle, jossa toimii LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Suorakorvaus tarkoittaa, että maksat klinikalle kuluista vain omavastuuosuuden. LähiTapiola maksaa loppuosan suoraan klinikalle. Palvelu toimii arkisin klo 9 - 17.

Muistathan hyödyntää LemmikkiHelppi-etäeläinlääkäripalveluamme!
LemmikkiHelppi-sovelluksella saat eläinlääkärin avun joka päivä klo 7 - 23. Sovelluksen karttapalvelusta löydät myös suorakorvauspalvelua tarjoavat eläinklinikat ja eläinsairaalat. LemmikkiHelppi-sovellus toimii samalla lemmikkisi vakuutuskorttina suorakorvausklinikoilla. Lue lisää LemmikkiHelpistä.

Katso lähin suorakorvausklinikka:

Toimi näin

  1. Ota eläinlääkärikäynnille mukaan eläimen vakuutusnumero tai
    asiakasnumerosi. Tarvittavan numeron löydät LemmikkiHelppi-sovelluksesta tai LähiTapiolan verkkopalvelusta. Siirry LemmikkiHelpin sivuille.
  2. Kerro LähiTapiolan asiakkuudesta jo ilmoittautuessasi.
  3. Käynnin jälkeen klinikka lähettää tarvittavat tiedot LähiTapiolaan. Valmistaudu odottamaan hetki, tieto korvattavasta osuudesta tulee 15 minuutissa.
  4. Maksat omavastuuosuuden ja korvattava osuus laskusta maksetaan suoraan suorakorvausklinikalle.
  5. Jos suorakorvausta ei ole mahdollisuutta käyttää ja maksat käynnin kulut kokonaan itse, ilmoita kuluista täyttämällä lomake verkkopalvelussamme (klo 7 - 23) tai soittamalla korvauspalveluumme.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta