Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tarvitsen hinauksen

Jos autosi on ajokelvoton, tilaa hinaus Hätäpalvelustamme. Pelkästä hinauksesta ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta.

1. Soita Hätäpalveluumme +358 800 04531

Hätäpalvelu tarkistaa vakuutusturvasi ja saat tilattua hinauksen. Hätäpalvelu järjestää sinulle lisäksi sijaisauton, jos sinulla on Loistokasko.

Autopalveluvakuutus korvaa teknisen vian tai kolarin takia ajokelvottoman ajoneuvon hinauksen lähimmälle osaavalle korjaamolle, sekä tieltä suistuneen ajoneuvon noston takaisin tielle. Autopalveluvakuutus kuuluu suurimpaan osaan yksityisasiakkaiden kaskovakuutuksia. Voit soittaa suoraan Hätäpalveluun, joka tarkistaa korvaako kaskosi hinauksen ja tilaa sen. Voit myös tarkistaa vakuutuksesi itse joko verkkopalvelustamme tai Elämänturvasovelluksesta.

Kaskon autopalveluvakuutus korvaa hinauksen vahinkopaikalta lähimmälle osaavalle korjaamolle. Kumppanimme auttaa korjaamon valitsemisessa.

Autopalveluvakuutuksesta korvataan myös kohtuullisia matkankeskeytymisestä aiheutuneita matkakuluja.

Kun sinulla on Loistokasko, sijaisauto korvataan, jos matka on keskeytynyt teknisen vian tai kolaroinnin vuoksi. Lisäohjeet saat Hätäpalvelusta.

Yksityisasiakkaiden autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta. Mikäli olet yritysasiakas, saat lisätietoja yritysten korvausohjeista. Avaa korvausohjeet tästä.

Voit ilmoittaa aiheutuneet matkakustannukset tekemällä vahinkoilmoituksen verkkopalvelussamme.
Säilytäthän kuitit, pyydämme niitä tarvittaessa.
Kirjaudu sisään

Hinausliike lähettää laskun suoraan meille, jos kaskossasi on autopalveluvakuutus.
Voit tarkistaa vakuutuksesi joko verkkopalvelustamme tai Elämänturvasovelluksesta.

2. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta

Jos olet joutunut kolariin tai sinulle on aiheutunut kuluja matkan keskeytymisestä, tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussa. Kirjaudu tästä verkkopalveluun.

Lue tästä lisätietoa kolarointitilanteisiin.

3. Tarvitsetko sijaisautoa?

Jos sinulla on Loistokaskovakuutus ja sijaisautoa ei ole järjestetty Hätäpalvelun kautta, ota yhteyttä korvauspalveluumme.