Ajoneuvolla ei voi ajaa ja se tarvitsee hinauksen

Autopalveluvakuutus korvaa matkan keskeytymisestä aiheutuneita ylimääräisiä kuluja. Ajoneuvon nostaminen tielle, kuljettaminen lähimpään korjaamoon sekä matkakustannukset kotiin korvataan ilman omavastuuta tai bonuksen alenemista.

Teknisen vian korjauskuluja vakuutus ei korvaa. Teknisen vian yhteydessä Loistokasko-vakuutus korvaa sijaisauton yhtäjaksoisen vuokrauksen maksimissaan 7 vuorokaudeksi.

Toimi näin

  1. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa teknisen vian tai kolarin takia, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Hinausliike varmistaa vakuutuksesi voimassaolon ja lähettää laskun suoraan LähiTapiolaan. Lähimmät yhteistyökumppanimme löydät tästä.

  2. Jos sinulla on Loistokasko-vakuutus ja tarvitset sijaisauton, voit olla yhteydessä korvauspalveluumme. Palveluaikamme ulkopuolella saat apua Hätäpalvelusta.

  3. Jos matkan jatkamisesta on aiheutunut ylimääräisiä kustannuksia, voit ilmoittaa ne tekemällä vahinkoilmoituksen verkkopalvelussamme. Säilytäthän kuitit, pyydämme niitä tarvittaessa.

Etsitkö hinausliikettä?

Syötä paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä tähän rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä tähän paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi