Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tarvitsen hinauksen

Jos autosi on ajokelvoton, tilaa hinaus Hätäpalvelustamme.

1. Soita Hätäpalveluumme +358 800 04531

Hätäpalvelu tarkistaa vakuutusturvasi ja saat tilattua hinauksen. Hätäpalvelu järjestää sinulle lisäksi sijaisauton, jos sinulla on Loistokasko.

Autopalveluvakuutus korvaa teknisen vian tai kolarin vuoksi ajokelvottomaksi tulleen ajoneuvon hinauksen. Lisäksi se korvaa tieltä suistuneen ajoneuvon noston takaisin tielle.

Hinaus korvataan kohtuullisten kustannusten mukaan lähimmälle osaavalle korjaamolle. Vakuutuksesta ei korvata hinausta, joka liittyy merkkikohtaiseen liikkumisturvaan tai matkanjatkamispalveluun.

Autopalveluvakuutus kuuluu suurimpaan osaan yksityisasiakkaiden kaskovakuutuksia. Voit tarkistaa vakuutusturvasi laajuuden itse verkkopalvelussamme.

Kaskon autopalveluvakuutus korvaa hinauksen vahinkopaikalta lähimmälle osaavalle korjaamolle. Kumppanimme auttaa korjaamon valitsemisessa.

Autopalveluvakuutuksesta korvataan myös kohtuullisia matkankeskeytymisestä aiheutuneita matkakuluja.

Kun sinulla on Loistokasko, sijaisauto korvataan, jos matka on keskeytynyt teknisen vian tai kolaroinnin vuoksi. Lisäohjeet saat Hätäpalvelusta.

Yksityisasiakkaiden autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta. Mikäli olet yritysasiakas, saat lisätietoja yritysten korvausohjeista. Avaa korvausohjeet tästä.

Voit ilmoittaa aiheutuneet matkakustannukset tekemällä vahinkoilmoituksen verkkopalvelussamme.
Säilytäthän kuitit, pyydämme niitä tarvittaessa.
Kirjaudu sisään

Hinauskumppanimme lähettää laskun suoraan meille, jos kaskovakuutukseesi sisältyy autopalveluvakuutus. Tällöin sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta. Jos kyseessä ei ole kumppanimme, hinausliikkeellä ei välttämättä ole suoralaskutusoikeutta, jolloin lasku tulee sinulle itsellesi. Tee tässä tapauksessa vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme.

Hinaus korvataan kohtuullisten kustannusten mukaan lähimmälle osaavalle korjaamolle.

Jos sinulla on loistokaskovakuutus, ja sijaisautoa ei ole järjestetty Hätäpalvelun kautta, ota yhteyttä korvauspalveluumme. Vakuutusturvasi laajuuden pääset tarkistamaan verkkopalvelussamme.

2. Hinaus on tilattu Hätäpalvelun kautta

Sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta, kun hinaus on järjestetty kumppanimme kautta.

Jos olet joutunut kolariin tai sinulle on aiheutunut kuluja matkan keskeytymisestä, tee kuitenkin tällöin vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme.

Kirjaudu tästä verkkopalveluun.

Lue tästä lisätietoa kolarointitilanteisiin.