Ajoneuvolla ei voi ajaa ja se tarvitsee hinauksen

Autopalveluvakuutus korvaa matkan keskeytymisestä aiheutuneita ylimääräisiä kuluja. Ajoneuvon nostaminen tielle, kuljettaminen lähimpään korjaamoon sekä matkakustannukset kotiin korvataan ilman omavastuuta tai bonuksen alenemista.

Teknisen vian korjauskuluja vakuutus ei korvaa. Teknisen vian yhteydessä Loistokasko-vakuutus korvaa sijaisauton yhtäjaksoisen vuokrauksen maksimissaan 7 vuorokaudeksi.

Toimi näin

  1. Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa teknisen vian tai kolarin takia, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Hinausliike lähettää laskun suoraan LähiTapiolaan. Yhteistyökumppanimme löytyvät internetsivuiltamme. Valitse ensin Asiakaspalvelu-kohdasta Yhteystiedot. Kumppanimme löydät Paikalliset kumppanit -välilehdeltä, kun olet antanut postinumerosi.
  2. Jos sinulla on Loistokasko-vakuutus ja tarvitset sijaisauton, voit olla yhteydessä korvauspalveluumme. Palveluaikamme ulkopuolella saat apua Hätäpalvelusta.
  3. Jos matkan jatkamisesta on aiheutunut ylimääräisiä kustannuksia, voit ilmoittaa ne tekemällä vahinkoilmoituksen verkkopalvelussamme. Säilytäthän kuitit, pyydämme niitä tarvittaessa. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla korvauspalveluumme.

Ota yhteyttä tai ilmoita vahingosta